Båten e hemma!

God morgon!

Jo, vi har nu äntligen fått hem båten till gården, dvs det blir mycket lättare att pyssla med den för att få i den under Maj. Å inget BB!

I Lördags kväll for vi till Lucksta för att äta lite middag med Calle, Mona, Patrik & Jessica. Mkt gott med grillat & trevligt sällskap. Efter det drog vi hem båten... iom att vi bara får köra 30 med vagnen då det är en drygt 2 ton på släp så tog det sin lilla tid. Och det var GUPPIGT värre kan jag lova :) "Kompis" var inte så förtjust i skumpandet hela tiden *ler* Vi hade fått låna en KingCab - årsmodell äldre som var lite svajjig & hade nog inte så mkt till stötdämpare kvar... Men vi tog oss hem iaf. Peters bror hängde med för att hjälpa till att backa in detta "chabrak" på gården. Å det gick förvånansvärt bra, trodde det skulle vara svårare! Men JEESUS va stor båten blir på land *ler*

Igår passade vi först på att åka med ett lass Tallris till Oxstas Majbrasa iom att vi hade pickupen. Tog även en kopp kaffe hos fam. Hallin/Lindström.
Sen var det bara hem & byta om för att åka till Kramfors på simtävling. Mikaela tävlade & det gick jättebra för henne. Hon slog personligt rekord på den flesta loppen hon ställde upp i & tog ett par medaljer... som i den åldern är det viktigaste trots motstånd eller ej *skratt*. Väl hemma igen vart det lite mys i soffan till en bra film & grillade revbenspäll :)

I dag blir det arbete på förmiddagen (fast hemifrån) & sen ska jag diska & tvätta. Vår diskmaskin fungerar inte & jag vet inte vad som är fel, antingen rinner det ut vatten eller så händer ingenting... så måste diska allt som står i maskinen :( Sen ska jag ringa pappsen & flirta *ler* se om han kan kika på den för har ingen lust att köpa ny maskin! Ikväll e det föräldramöte på fotbollen & jag har slarvat bort vart vi ska vara *skratt* Måste höra med nån förälder!

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Systeryster!

Hellu sis!
Man blir ju lite förväntansfull när man inte hör nåt av dig på ett helt dygn, ingen blogg och ingen telefon ;-)!
Nu vill Erik att kusin ska komma fram, han vill nog träffa moster oxå var längesen nu vi får ramla förbi nåt nån dag!!
Höres och synes!
Kram

2008-04-21 @ 12:04:38
URL: http://eriksmamma.blogg.se
Postat av: Åsa

Ja det är ingen liten båt det dära ;)
Härligt med lite grillat. Vi ska ut till landet i helgen esklistuna) och öppna där, ganske blir det lite grillat då.

Hälsa hem!
Kramis

2008-04-22 @ 06:42:59
URL: http://asaehrnholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0