Gott Nytt 2009

Hej alla nära & kära!

Vill önska er alla ett GOTT NYTT ÅR!

Hoppas ni klarar av att hålla nyårs löftet ;)


Ps. Fick gosa med Jenny & Eriks lill-gumma igår & jaaaa... hon var helt gudomligt söt & LITEN!
Wille blev ju som en big-baby *ler*

Sköt om er & passa fingarna när ni skjuter raketer!



Kramisar Pernilla

Välkommen till världen!

Idag vill jag bara välkommna min vän Jenny & Eriks lilla dotter till världen & gratulera föräldrarna!

Igår eftermiddag ville den lille tösen komma ut, ca en vecka tidigare än vi trodde - vilken överraskning!
Både lill-gumman & hennes färäldrar mår bra & jag hoppas få "snusa" på henne imorrn :)
Men först ska jag springa på stan å köpa TJEJ kläder = äntligen :)

Än en gång - GRATTIS Jenny & Erik!
Puss & Kram!


Skrivs mer om julens händelser en annan dag!

ERIK 1 år!!!

Hello!

Min kära systerson / Mosters idol har fyllt 1 år - GRATTIS!
Å va de har kommit snö?! Skottade i förmiddags & de tog nog baskimig en timma *puh* Men det blev fint!

Wille kan nu även krypa på ett märkligt sätt :) Ett ben fram & han puttar på med det andra *ler* Men fram kommer han så nu ör det slut på friden ;)

Förra helgen vart ett besök i Timrås islada för att se sonen spela hockey. Pet & jag promenerade även ner på stan & gjorde lite julklappsinköp & tittade på Mikaela på Simsällskapets Julfirande - Juldoppet.

  

Förra veckan var mormor & morfar hit en sväng med uppsydda gardiner :) THANKS! Vi hade även den sista grannprommisen (då jag snart börjar jobba - men hoppas vi kan ses kvällar/helger istället). Moster Linnea hälsade på en eftermiddag och jag fick rå om systersonen i fredags! Jag var även på julfest med jobbet den kvällen, vilket var riktigt skoj då kl vart halv 2 innan jag åkte hem ;)

   
   

I Lördags fick Wille vara hos farmor (TACK) när vi tittade på Rasmus som spelade cup (De vann!!!!) Faster Cilla har kommit hem så Wille fick träffa henne lite oxo :) På kvällen vart vi bjuden på middag till Kimmen & Marlene - Mycket trevligt & Jättetack :)

I Söndags fyllde som sagt "mosters idol" 1 år :) Lillgubben... va tiden går fort!
Grattis i efterskott Min bästa Erik!
Naturligtvis hade Emma bakat en massa smaskigt fikabröd, se ex på en av tårtorna :) Erik tyckte presenten från WIlle var roligast, eller pappret, *skratt* för det skramlade när han skakade det lilla paketet som innehöll en maracas :) För övrigt hade han inte tid att öppna paket, så det var tur att det fanns en massa andra småtroll som skötte den biten :) I allafall så fick Eckepecke ett tumledjur av oss & mormor & morfar. Det är den där gröna klätter-saken på bilden ;)
Den kvällen köpte vi även en gran - de blidde "fejk" i år ;) & jag TOK-STOR städade :) Så nu eré fint!

  
  Ecke äter tårta själv första ggn :)
   


Idag har jag som sagt skottat :D Gick även ner en sväng på stan för vill ha ngt nytt på mig i juldagarna. VI har även inhandlat juldagsmaten & dryck :)
Willes gudmor kom förbi med en julklapp till plutten - GULLE ER!!! Jenny (me lilla magen) & Erik kom också förbi på en kopp kaffe & fick med sig en påse Wille-kläder till skrutten som vi väntar ska komma ut! Rasmus hade också turen att få en julklapp av sin gudmor & Ecke :) GULLE ER OXO!!!

Så vad händer framöver ?! JO:
 Imorgon bär det av till Lucksta för att fira jul med Peters pappa & familj! Willes faster Åsa & Viktor har ju kommit hem så ska bli så kul att ses - hoppas oxo vi hinner träffas nån mer dag ;)
Julafton ska vi först fira hemma hos syster & svåger med mina föräldrar, lill-sis & min morbor Kjell. Det blir lite julgröt & mys! Efter det bär det av till Granlo för att äta julmat med Peters mor & familj. Som sagt Willes faster & farbror från Gotland e ju hemma så blir kul att ses igen! Undrar om tomten kommer till Wille?!
Juldagen firar vi jul hemma på Haga med våra stora barn då tjocka släkten kommer till oss på middag :)
Annandag jul blir det middag hemma på Radiogatan med min familj.

Hängde ni me?! *ler* Seeeen är det öppet för "fria aktiviteter" *skratt*

Hoppas jag hinner uppdatera lite efter jul med bilder!

Men nu önskar jag ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL!

Kramisar!!!

Rrrrrrrrrr...

Tjena!

Japp, Wille kan minsann säga - RRRRRR - Å han e bara 7 månader *skratt*
Han har även lärt sig att sätta sig upp från magläge & drar sig nu framåt lite på mage... Min duktige lille plutt :)

I helgen som var har jag tittat på Rasmus när han spelat hockeymatch (och lekt taxichaffis), vi bjöd över våra grannar på middag (mycket trevligt). Wille fick vara hos mormor & morfar ett par timmar i Söndags då vi hade lite samtal på hockeyn med sonen (å jag lekte taxichaffis *S*), TACK MOR o FAR & på kvällen var jag, syster, mor & far på konsert där lillasyster sjöng (så duktig så :)  )

 Försök att krypa/sätta mig upp
   Grann middag!
 Badar med mamman :)
 Systerysters skönsång

I Måndags hade vi en hemmadag = skönt! På kvällen fick jag med mig gubben till Birsta för att kika på julklappar till storbarnen... vi hamnade även på Ikea & av en märklig anledning kom vi hem med ett nytt vardagsrumsbord & matta *ler nöjt* Det vart ett lyft! Nu kan vi ha kvar ful-soffan ett tag så Wille-man ska gegga ;)

  Nytt fräschare vardagsrum!

I Tisdags var det grannprommis med Ida, Nike å mammor :) efter det fikade vi hemma hos oss. Stora sonen & jag bakade även peppisar! Ska baka med Mikaela nån dag framöver också, sen e det bara peppishuset kvar - när jag nu ska göra det *S* På kvällen for vi till fam Nyberg/Andermyr & gratulerade Samuel på hans 8-års dag :) För övrigt så ska de följa med oss till Vemdalen på sportlovet *ler* KUL!!!

 Granntjejen Ida & WIlle leker
 Bakdags :)
   Hemma hos Samuel

I Onsdags var sista ggn på babysången (har SVÅRT att tro att Peter kommer gå med Wille *skratt* eller vad tror ni?!) som avslutades med tillhörande lunch på stan! På kvällen fick vi ViaSat installerat, tyvärr inte alla kanaler... så väntar på att få iordning på det *suck*

 Tittut :)

I Torsdags var vi hem till Leon & mamma Cissi på lunch & fika, å fick se hur himla fint det renoverat sitt hus :)

 Hemma hos Cissi

I dag har jag skottat 3 ggr!! tror jag (gissa om jag kommer han träningsvärk?!) Har oxo vart barnvakt till min bästa Erik = systersonen :) Farfar & pappan har meckat med farfars bil också... ViaSat reparatören har vart här & försöker hjälpa oss *suck* tyvärr är det nog fel på boxen...

  Kusinbesök på Haga!

I helgen är bara en sak bestämt & det är Sundsvalls Simsällskaps årliga Juldopp! Storbarnen är hos sina andra föräldrar så det är bare lille Willeman hemma ;) Sonen spelar både hockeymatch & innebandymatch, så tänkte försöka hinna ses något av det å. Kanske blir det något julklapps köp?! Rätt skönt att inte ha så mycket bestämt, utan ta dagen som den kommer!

Vad ska ni göra?!

HejHopp!

Klätterapa

Hello!

Jaa... Wille vill bara klättra o klättra & försöker resa sig upp hela tiden... från en dag till en annan händer så mycket nu!
Å jag har haft fullt upp så uppdateringen här har blitt lite lidande.

Förra veckan

Måndag: var WIlle, jag & mormor på Ikea & kikade lite.

Tisdag: Prommenerade vi med granntjejerna & fikade hos Nike efteråt.
På kvällen ville gubben åka på Birsta & då är man ju snabb å hänga på... men jag fattade nog inte riktigt vad han var ute efter *ler* Först MediaMarkt sen Elgiganten... efter någon timme kom vi hem med en ny TV (platt 42) & nytt TV abonnemang = JAG ÄR LURAD ;) Tänk om det gick så lätt när jag vill ha ny soffa, matta eller vardagsrumsbord?! Näe, så är det inte. Fast han var faktiskt lite medgörlig efter detta *skratt*

Onsdag: var vi först på babysång sen hälsade vi på hos Jenny & Erik i Grönviken & fick gott fika i deras nya FINA kök.

Torsdag: var vi hos moster Emma o Erik & åt lunch, sen badade vi med dem & Maria & Ida (vilket ledde till att alla barnen visst blev förkylda) men de hade SÅÅ kul! På kvällen var det tjejfika hos Maria, Ebba & Ella.

Fredag: Gjorde lite julstäming i hemmet innan jag for på tjejkväll hem till Annette, vi fick god mat, drack lite gott vin, fnittrade & bytte julkklapp. Jag fick en fin kökshanduk med julmotiv.

Lördag: Kimmen var här hela dagen för att hjälpa Peter med sovloftet som vi vill få klart (TACK SNÄLLA!!!), under tiden gick Marlene & jag med barnen på Birsta :) På kvällen bjöd vi dem på middag, gjorde rostade rotsaker - de va längesen!

Söndag: En vi sväng på Julskyltningen i regnet, vilket inte var någon hit! Sen kom pappsen & monterade ett uttag på bron & satte in dimmer :) Vart SÅÅ himla bra! TACK pappa :) Så nu har vi lite mysbelysning på bron!
På kvällen kom fam. Jonsson & hälsade på, då vi jämt är så upptagen & de arbetar lite annorlunda tider än oss så är det svårt att få till en dejt - men nu lyckades vi :)

I Måndags var vi tandinformation på BVC... tja, det var väl inte mycket nytt :)

Igår var det grannprommis & en lunch på stan som belöning = Tant Anci :) På kvällen var jag, mamma & hennes väninna Ingrid & tittade på lillasyster Linnea när hon sjöng :)

Idag har vi vart på babysång & en fika på Barista med lite mammalediga tjejjer. Ikväll kommer våra nya TV-boxrar, så det är bäst ja håller mig på hemmaplan :)

  Samuel & Wille sitter bra på Jennys bebis
  Vatten e SÅ skoj!
  Kusin Erik med kompis Ida
  Demi har snygg kjol tycker Wille
 Fam Jonsson dricker kaffe med oss
   Syster Linneá :)


Hej hopp kära vänner!

RSS 2.0