Midsommar o stor kille!

Tjolahopp!

Då har midsommar varit för i år - mycket trevlig!

Under förra veckan så shoppade vi på stan med kusin Erik, haft främmande av både fam Hjort & faster Åsa & Viktor. Fick fina presenter i form av en mjukis Ior & söta kläder från Polarn! TACK SÅ MYCKET! Lunchande även med Jenny & Anna på vårt "bästa café = Tanten :)

 Wille myser med Hanna

 Faster Åsa tvättar & byter på Wille

Midsommar firade vi i Segersjön hos fam Haliin. Vi for ut tidigt på förmiddagen för att äta en silllunch i glada vänners lag. Därefter besökte vi lite midsommarfirande i "bygden" innan vi gick hem för att slappa lite innan middagen. Vi hade ordnat med kallskuret & en massa exotiska frukter samt jordgubbar & glass till dessert. Senare på kvällen besökte ngr ur sällskapet logdansen medans resten sjöng sinstar, spelade guitarrhero & pratade strunt :) En mycket trevlig midsommar med andra ord. Vid en 01-tiden orkade inte vi längre & eftersom vi fått sovplats i lilla "friggeboden/stugan" så somnade vi gott alla 3 efter en lång härlig dag!

 Sill lunch på verandan

 Nike & Gail myser med Wille

Midsommardagen var tänkt att bli en härlig båtdag på havet... men pga vädret så blidde det en tur till fam Bergqvist där Jörgen med fam. var på besök. Vi försökte vänta ut regnet men icke, det blev bilen till Juniskärs café innan vi senare på kvällen tog båten hem till stan igen.

I Söndags tillbringade vi hela dagen på havet. Första stopp var på Gistaholmarna där barnen badade & vi åt lunch. Wille passade även på att bajsa på pappas byxor *ler* Efter det fortsatte vi vår färd runt Alnön - vi vinkade glatt åt fam Sjöholm när vi passerade Grönviken :) Tyvärr så blåste det mer på den sidan ön & resten av hemfärden så det blidde en lugn färd på havets vågor ;) Men det var jag som agerade kapten så JAG bestämde farten *ler* Måste ju träna så man törst ta med sig sina vänninor på en tur i sommar - ELLER HUR?!

 Rasmus hjälper Peter å tanka båten... INTE billigt vill jag lova ;)

 Flytväst med liten Wille ;)

 Luftar rumpan i båten :)

I Måndags tog barnen, jag & mormor en sväng på stan & fikade. Mycket trevligt! Sen fick jag även middag hos mor & far o de va bra :)

 Wille snackar lite med morfar

I går skulle stora sonen ha en heldag/natt med moster Emma, så vi började dagen på Drakborgen & därefter lunch & en sväng på Birsta. Jag shoppade bla lite inför kommande tack kort till alla som grattat oss vid Willes födelse... så lugn, de kommer *ler* På kvällen chansade vi på att någon av våra vänner i Oxsta var hemma, så det blidde en kaffe hos Patrik & Maria.

 Moster & Wille pratar lite

Idag började jag & Wille med ett besök på BVC... Vår lille kille har blitt så stor :) 58 cm lång & 5,4 kg tung :)
Mona kom för att hämta Mikaela som skulle mysa hela dagen/natten med dem. Efter det kom Kicki & Alva på besök & de hade bla med sig en söt mjukiselefant till Wille - TACK! Mamma kom även förbi & hade handlat blommor till mig som hon var så snäll & planterade... hon kunde inte heller undivka allt ogräs vi har så även där var hon & rensade - TACK MAMMA! På eftermiddagen for jag till syster för att hämta hem sonen. Där blev jag bjuden på pannkakor till lunch - MUMS! Slutligen så kom Kina & barnen & hälsade på, vi fick fina kläder till Wille & barnen tyckte det nog var roligt att träffas! Speciellt Lea & Rasmus som har en speciell relation sedan de var små & vi bodde grannar :) Nu sover den största & minsta killen i familjen, medans Rasmus kikar på TV innan vi säger gonatt!

 Alva håller Wille

 2 trötta bröder hos moster Emma...

 ...men de kan man inte säga om kusin Erik som också blitt stora killen :)

 Suss Gott :)

I morgon åker sonen till Piteå på fobollscup & ska sen vara med sin far i 2 veckor innan han kommer tillbaka till mamsen igen :) Blir lite tomt i hemmet under en vecka igen när även Mikaela är hos sin mamma.

Till helgen ska vi på svågerns 30 års fest & ska även försöka hinna med Hasses avskedsfest... WIlle ska vara hos farmor så vi får väl se om han blir kvar över natten... känns lite konstigt att vara utan honom, men pappan i fam tycker vi kan passa på att få en hel natts sömn... nog för att Wille är så duktig & sover  fram till mellan 4 & 6 på morgonen för det mesta sååå e man ju så van att vara så nära honom jämt :) Tänk när jag ska börja jobba & han ska va hemma me pappa... Hur ska jag klara de... ?!

 Tänk att man kan sova så gott mammas & pappas säng?!

Ha en underbar helg vänner!

Kommentarer
Postat av: Terhi

Hej, Hur han växer, Wille. Börjar väl snart på dagis om det går så här fort ;)

Vi har haft fullt upp med ena efter den andra så att jag har inte hunnit med något ska du veta. Men vi hörs snart! Hälsa familjen!



2008-06-26 @ 20:07:57
Postat av: Kicki

Åååå, vilka fina bilder!

Jag bara kollar bilderna jag, precis som i dagstidningen... ha ha ha...

Tack för gott fika! Du kan tro att Alva var stolt!



Kram!

2008-06-26 @ 21:50:28
URL: http://www.fyraben.com/Lava
Postat av: Anonym

Hej!

Du nämnde inget mer om den trevliga promenaden genom skogen...? ;)

2008-06-27 @ 16:03:15
Postat av: Prillan

Haha, näe det är korrekt - vi fick bära barnvagnen bitivs för att ta oss tillmidsommarfirandet på dagen skratt



Men vi fixade de ju - elle hur?!



/Pernilla

2008-06-30 @ 16:11:21
URL: http://prillans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0