Veckan som varit

Halloj!

Har vart en händelserik vecka så att prioritera denna sajt har legat sist på listan :)

Lördag upp i ottan för läkarundersökning på BB kl 7.45 *gäsp* Men det gick bra, vi har en välmående son som då vägde 4065 = hade gått upp 45 gram sedan födseln & det är bra. Efter det var vi bjuden på frukost hos farmor & faffen. Vid lunchtid kom "tant" Jenny & "farbror" Erik på besök, de gav lille "storebror" ett jättesött sommar set från Polarn! TACKAR så mycket! På eftermiddagen for vi ut till Birsta & beställde en lättare sulky man kan klicka fast bilstolen på, typ paraplyvagn för lite presentkort & pengar vi fått... Kvällen var lugn.

 Faster Johanna vill att han ska vakna... 
 Jenny & Erik på besök

Söndag ...oj vad tiden går, kommer nästan inte ihåg vad som hände denna dag?! Jo vi följde Mikaelas simtävlingar via Internet, hon var ju i Umeå på simtävling & det gick ju jättebra som vanligt :) Många personliga rekord! Så det var lite pyssel på hemmaplan denna dag på fm & sen ett premiärbesök på Birsta & han fick prova den nya fina vagnen utomhus för första ggn. Vi blev även bjuden på middag hos Kimmen & Marlene & det tackar man ju inte Nej till :) Tack snälla för jättegod mat & presentkortet vi fick!

 Demi tyckte de va så intressant & spännande! 
 Nike likaså :)

Måndag Minns inte om det var denna dag, men SNÄLLA MAMMA kom förbi med ett SUPERFINT sängskydd till spjälsängen som vi fått :) Vi fick även besök av Wilma (Farfar & Monas hund) som bodde hos oss tills Onsdagen. Tror inte vi gjorde ngt speciellt denna dag, fejjade hemma & Peter antagligen ute på båten! På kvällen tog vi en prommenad med plutten i vagnen, så nu har han även invigt den utomhus :)

 Har ni sett så fint spjälskydd - han e definitivt ensam om det :)

Tisdag Var vi ute på gården & grejjade lite bara... Tog en långprommis med Wilma & barnvagn igen. Våra grannar, dva hyresgästen kom upp med en lite present, så plutten fick sin första nalle :) Gammelmoster Lena kom även förbi med söta Tiger kläder - Tack så mycket!!!

Onsdag kom Mona & faster Sandra för att hämta WIlma. Farbror Patrik dök även upp så det blidde lite fika med dem. Han sov ute i vagnen för första ggn "på riktigt" också... de va skönt :) På eftermiddagen kom Jörgen för att kika & ge "storebror" en present - han fick även jättefin "spindel-mobil" som nu hänger ovanför skötbordet.. & han gillar det SKARPT :) TACK! På kvällen kom våra grannar brevid på besök, han fick en supersöt pyjamas & en mjukdjur till!

Idag har jag inte mått så bra, så har vart inne hela dagen... Bakade en kaka tills kvällen då familjerna Strandlund/Olsen & Lindström/Gotte kom på besök. Vi fick supersöta kläder i form av en fotbollsdress i blå-gult & en söt sommar dress med Simpsons på :) 2 tröjor till det med! TACK SÅ MYCKET! Så det var laget runt att hålla plutten! Tror nästan lilla Ella var mest förtjust & intresserad... hon "höll" i honom 2 ggr :) Lägger ut lite bilder nån annan dag... Åt även en smaskig middag som mamma kom förbi med igår, paltbröd med fläsk & vitsås - Faaantastiskt gott Mor!

I helgen får vi lite främmande, ska se sonen spela fotboll & det är ju morsdag. Så mår syster bra blir det en fika på Alnö på kvällen för att gratta mormor Mona. Vi ska väl hälsa på farmor också under dagen.

Ja... men vi skrivs väl mer nån annan dag, men förvänta er inte varja dag from nu *ler*



Go Natt & Suss gott!

Kommentarer
Postat av: Terhi

Hej,

Så han växer, "storebror" och vi har inte varit hos er än =(
Men nu börjar jag bli bättre och var igår utanför hemmet för första gången efter sjukhusvistelsen så till veckan kommer vi. Kolla vilken dag passar bäst för er, Mats är ledig.
Ha en trevlig helg och hälsa hela familjen!
Kram

2008-05-23 @ 11:21:14
URL: http://terhi.plogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0