Påsken är över & våren är här...

 
...titta va fina blomster som tittat fram runt huset :)


I Torsdags var vi åter pigga igen... skönt. Det blidde lite storstäd av bil den dagen, annars grejja vi lite hemma bara.

I Fredags städades det & på kvällen kom Åsa & Viktor på middag. Vi bjöd på saffrans fiskgryta med aioli. Till efterrätt hade jag bakat en fransk chokladkaka :) Wille fick en lite förtidig födelsedagspresent av Åsa & Viktor & det var inredningsprylar från Sia, de måste ha vetat att mamman gillar Sia *ler* Vi tackar såå mycket!
Det delades även ut lite påskägg till de stora barna & Wille fick påskpresenter :)

I Lördags kom syster med familj på påskkaffe & småkillarna fick leka lite. Efter det hälsade vi på hemma på Radiogatan en snabbis & synade städningen efter att lilla syster haft födelsedags fest hemma ;) 
På kvällen var vi bjuden till till fam Bergqvist i Skottsund på middag. Det bjöds på västerbottenråraka med löjrom & räkor till förätt & grillade lammwracks med potatisgratäng till huvudrätt... GISSA om det var utsökt!!! Längesedan jag åt såå god middag måste jag erkänna! Snälla Johanna ställde upp som chauförr så kl blidde nästa 01 innan vi begav oss hemåt.

I Söndags var vi lite seg, jag strök en STOOR hög med skjortor till Robinsson på TV :) Sen tog vi en promenad till Frodevägen där vi blev bjuden på påskmiddag. Det bjöd på en massa smaskiga delikatesser med allt från sill till prinskorv :) MUMS!

Igår bestämde vi oss för att passa på att njuta av det fina vädret, så vi städade av "gambåten"... Judde kom & hälsade på så vi dammade av utemöblerna & drack första koppen kaffe på altanen... Mysigt värre!  När vi ändå var igång så va de ju likabra att köra premiärgrillningen också :) Fast på den lilla grillen med kol då... det blidde korv med bröd & det var så gott i solskenet! På eftermiddagen gick vi ner till IP för att hejja fram Giffarna & det gick ju vägen!

Idag sitter jag hemma & jobbar, haft lite besök från Svall Energi. Kan även meddela att jag nu lagt in min CV hos ett företag i stan. Lite less på att sitta utan uppdrag så det skadar ju inte att se sig runt... Nu finns även gamla Bettan ute för försäljning, får se om intresse finns då hon inte är riktigt fit for fight! Wille har precis klättrat under bordet & ramlat, så nu har han fläskläpp, blåmärke i pannan & blodvite från lill-nesan ;) Hoppas han lärde sig nått!

Avslutar med att tacka ALLA som gett våra barn så fina påskägg... gissa om de är lyckliga ;)

Ha en skön dag!

   
Faster Åsa & Viktor på besök & Wille får paket :)

  
Kusin Erik med familj kommer på påsk kaffe :)

 
På besök hemma hos mormor o morfar & en lite bakis moster ;)

  
Middag hos fam Bergkvist & Hasse försöker få Wille att somna...

  
Påsk middag hemma hos farmor o faffen & badtajm med faster Johanna :)

  
Premiär fika & grillning på altanen & fotbollspremiär :)

Kommentarer
Postat av: El tjockis...

Hellu!



Nu mår kusin MYCKET bättre så vi ska nog kunna ses en snabbis i helgen så pojkarna får leka lite till, Erik blev ju såå glad över att träffa Wille sist...



Kram på er!

2009-04-17 @ 10:14:11
URL: http://eriksmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0