Solig helg!

Ja det har vart en härlig solig helg med mycke utevistelse!

I Lördags blev det inte sovmorgon inte ;) WillePille va uppe med tuppen kl 06:30 som vanligt!! *gäääsp* Så kl 22:00 varje kväll lägger mamman igen ögonlocken av trötthet. Småbarnslivet är underbart på alla sätt ?  !  ?  !  ?  *ler*
Peter hjäpte en kompis på fm & jag bakade en rulltårta. För vi bestämde med grannarna att vi skulle ta premiär kaffe-tåren på altanen för i år :) Mysigt & trevligt, men lite småkallt. Efter det fortsatte vi vara ute i det fina vädret & lade chifferplattor där vi tänkt att grillen ska få stå... ni vet den är ju rätt stor grillen & det va lite besvärligt å klippa gräset runt den ifjol... å det blev lite fint faktiskt!
På kvällen fick vi främmande av fam Jonssons. Lite snicketi-snack ett par timmar & vips va tiden går fort när man har trevligt! Hoppas vi ses snart igen :)

I Söndags for Peter & Mikaela till Kramfors på simtävling & mamman tog en f.m tupplur med sonen innan vi for ut till Alnö för att leka med kusin Erik. Pojkarna vart såå glada av att ses! Väl där klädde vi dem rejält & grillade korv ute i det vackra vädret. MYS! Killarna gillar att vara ute... Erik vill gärna springa,ramla, moster hjälper upp, springa mer, drutta ikull igen & moster lyfte upp igen :) Wille han bara ÄÄÄLSKADE Eriks gunga! Han med mosters hjälp gungade huuur länge som helst. Så nu ska vi ut & köpa Willes gungställning som han fick bidrag till av släkten i dop present. Efter att killarna lekt hela dagen & sovit em tuppluren for vi vidare till Radiogatan för att hälsa på famlijen & hämta morfars motorsåg.

Vi har haft en rätt lugn & skön helg med andra ord :) Kvalitetstid med yngsta sonen!

Ikväll ska vi till Bauhaus & kika på gungställning innan jag ska på skolrådsmöte & representera Rasmus klass. Peter har även vägt Wille idag så det blir spännande & se om han fortsätter följa kurvan som ett exemplarbarn *skratt* Hoppas även på att pappan & farbror Jens tagit ner trädet vid garaget som savar så hemskt!

Imorgon blir det förhoppningsvis en Birsta sväng med Noomi & Jenny efter jobb :) Kanske en fikakväll med "Oxsta tjejerna" Onsdag el Torsdag... kul när det händer grejjer. Sen måste jag hinna baka å... Peter har önskat bullar till sin födelsedag & han är ju inte fantast av fikabröd så ska försöka hinna med hans önskemål.

Hörs en annan dag! 

  
Småkusinerna nöjda av att få ses!!!

  
Ecke provar skor & Wille kollar om morbror Jon städat ordentligt?!

 Vi väntar på korv med bröd!!!

  
Det är SÅ kul att få krypa runt även om det är lite jobbigt :)

  
Ser ni hur roligt det va att gunga :)

  
Moster´n & Ecke på äventyr...


Kommentarer
Postat av: Jenny

Ni ser ju ut att ha haft en kanondag med kusinerna!! Vilka härliga bilder!

Nu laddar Noomi och jag för en Birstakväll!! :-D

Ses snart,

Kramis

2009-04-21 @ 15:47:26
URL: http://www.gronviken.se
Postat av: anette andersson

vilka söta grabbar.... har hört att det är mormors ståltheter.... kan bara hålla med. SYND att avståndet är så långt ifrån oss... snacka om att de växer så det knakar...ha det gott med era småprinssar.. kram moster

2009-04-23 @ 15:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0