Åter i vardagen

Hejsan!

Ja, då är man inne på 4:e arbetsdagen, känns lite vemodigt... Men kommer nog in i det rätt snabbt hoppas jag :)

Förra veckan fick Wille vara hos farmor 1 dag & hos bonusfarmor Mona 2 dagar när både jag & Peter jobbade. Det hade gått jättebra & vi säger TUSEN TACK för att ni ställde upp på oss! På Onsdagen när vi hämtade Wille gratulerade vi även Jens som fyllde 21där vi blev bjuden på både middag & smaskig tårta. På Torsdagen tömde vi "snickarboden" alias skräprummet, vi hade så mycket skrot så knappt barnvagnen gick in. Skönt! Pappa ställde upp & körde stora sonen på träning - Thanks

I Fredags efter att vi for för att hämta Wille, gratulera farfar Calle, blivit bjuden på god middag & fika, hade vi en lugn hemmakväll framför TV:n, Wille fick gnaga på ett äpple själv för första gången & gissa om det var smaskigt :)

  

I Lördags åkte vi till Willes gudföräldrar för att uppvakta deras yngsta dotter Nike som fyllde 3 år :) Hon fick en passande Nike-mössa & ett städkit! Gissa om det va uppskattat *hehe* Så nu ska hon hjälpa mamma å städa!
På kvällen var det tänkt att vi skulle till grannarna på middag & gratulera lill-Nike som fyllt 1 år, men de var sjuka så vi fick ställa in. Vi hade återigen bara en härlig hemmakväll å Wille göra det han älskar allra mest = BADA!



Igår for vi först till syster Emma som fyllde 20+++ (bara 1 år kvar *hehe*) Grattis kära syster! Vi fick gott fika & kusinerna Wille & Ecke fick leka lite! Kusinerna fick även varsin SNYGG hemstickad mössa av min faster - stiliga va?!
   

Efter det tog vi en tripp ut till Grönviken så jag äntligen fick gosa lite med lill-gumman igen (som kanske snart får ett gulligt namn verkar det som *ler*). Det var 10 dagar sedan jag såg henne sist & hon hade vuxit på sig lite :) Men jämfört med Wille så är hon såå pyttig! - se skillnaden på "småtotarna" :)

   

Vi passar även på att gratulera lilla Alva som blev stortjej igår - hela 5 år :)

Idag är första dagen Wille är hemma med pappan :) De vaknade när jag gick på jobbet & Wille tyckte inte om att mamman gick :/ fast det gick bättre när han fick se vällingflaskan! Är lite trött idag då pluppen ville vara vaken 1,5 timme inatt *gäsp*, även om det är Peter som tar honom så hör jag ju allt - mor som man är!
Wille ska på läkarkontroll idag, så Peter ska be dem ta ett prov på honom då det är 7 veckor sen han vart sjuk första ggn, han e inte dålig men han rosslar illa & är lite snorig... vill vara på den säkra sidan så de inte blir som när han ahde öroninflammation & vi märkte inget & det hade gått hål på trummhinnan... min lille plupp!

Hörs en annan dag kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Alva tackar för grattis. Hon hade en kanondag! Kolla bloggen! Alltså, guuud vad lik han är Rasmus på bilderna... Hi hi hi!



Hoppas du har det bra på jobbet!

2009-01-12 @ 11:56:26
URL: http://www.fyraben.com/Lava

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0