Ösregn :(

Hello!

Nu sitter jag på hotell Kung Carl i Sthlm & GISSA om jag haft flyt? ;) Vart uppgraderad till ett superior rum, som en liten mini lgh *lyxigt* Urtjusigt minsann - på top floor!

I fredags eftermiddag for vi till Sollefteå för att campa. Där mötte vi upp Tobbe & Therese & det blidde lite samkväm i deras förtält (vi slog inte upp ngt). Wille tröttnade rätt snabb så jag, Wille & Mikaela gick & lade oss i tid. Peter & Tobbe satt uppe ett tag till & dagen därpå visade det sig att det visst druckits en hel del whiskey... Karlar!!!

Lördagsmorgonen bjöd på varmt väder, dvs perfekt för simtävling utomhus. Dagen flöt på bra, Mikaela gjorde bra ifrån sig på de flesta lopp hon ställde upp i. Wille fick bada i babypoolen & dee va kul! På kvällen grillade vi tillsammans med Tobbe & Therese & mös i deras tält igen :) Hasse & Ullis kom förbi en stund oxo, så vi hade himla trevligt tillsammans.

Söndagen började mindre bra... Det TOK-regnade & vi hade glömt gummistövlar :( Regnkläder fick vi med men i detta ösregn så skulle Mikaela bli dyngsur på en kvart! Men tror ni ngt är öppet en Söndag i meckat Sollefteå?! NOT!
Vi hade iaf tur att Wille somnade precis när det startade & sov den tid Mikaela tävlade. Det gick sisådär för henne idag. Det var kallt, blött, jobbigt & tårarna var inte långt borta för henne ;) Men så här är det att vara simmare, vare sig det är skitväder eller gassande solsken så ska man prestera! Men hon lär sig med tiden ;)
Efter lunch packade vi ihop & Peter hjälpte Tobbe med deras förtält... de va inte kul att ta ner det i ösregnet! Peter kom fram till att husvagnslivet är nog inte hans grej *skratt* Fast jag tyckte det gick riktigt bra! Visst, trist med regn när man ska packa ihop, men det sker väl inte jämt heller :) Mikaela skulle simma 3 grenar på em & hon fick låna ett par gummistövlar av en simkamrat för att hålla sig torr. Tur nog så var det bara lite dugg regn på em. Men fröken pallade inte rikitg trycket, så hon vägrade helt enkelt simma sista loppet... Men det fick hon klart för sig att så får man bara inte göra efter ett samtal med tränaren sin. Jajja, learning by doing :)
Vi säger även grattis till bonusfarmor Mona som fyllde år denna dag :)

Igår efter jobb lämnade vi igen husvagnen till Kimmen & Marlene - återigen SUPER TACK till er! Tog en sväng till BarnensHus för att reklamera skötväskan till vagnen då dragkedjan pajjat. Men tji fick vi... De hade bara 6 månaders garanti på på tyg! Uruselt tycker jag när man pungar ut över 7000 pix totalt för en vagn... De ska iaf skicka en ny dragkejda så jag måste flirta lite med mamma & se om det är möjligt att laga den.

Nu sitter jag på hotellrummet & slappar efter en heldags arbete & lite shopping på kvällskvisten :)

Imorrn kväll återvänder jag till lilla Sundsvall igen :) Sen ska vi förhoppningsvis gratulera Svåger Jon som fyllde år förra veckan - Grattis JonoBono! Men det hänger på om systers lilla bebbe bestämmer sig för att komma ut i stora världen förståss ;) Midsommar ska vi fira ute i Grönviken då lilla söta Noomi ska namnges! Efter det är det partajj hela kvällen lång på Alnö!

Vad ska ni göra för skoj på midsommar?!

Nedan lite bilder från förra veckan & helgen!
Hörs friends!

  

   
  

  
   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0