Som en prickig korv :)

...ser min lille son ut nu *ler*

I Fredags efter jobbet kom farfar, bonusfarmor Mona & faster Sandra på lite fika & uppvaktning av Wille. Han mådde för övrigt lite bättre så vi trodde att "nu var det över". Wille fick en sandlåda med lite leksaker att fylla den med :) Tack tack säger Wille!
Efter det for vi till Birsta för att köpa en grej till min kusin som han beställt & lite mat o dryck, för Wille mådde fortfarande rätt ok. Väl hemma igen så tempade vi plutten & näe... feber igen *suck* men vi tänkte att vi låter väl natten gå innan vi bestämmer om vi far till Övik eller inte.

Lördag morgon & Wille var fortfarande lite varm o vi övervägde för & nackdelar med att resa. Till slut kom vi fram till att hur mycke sämre kan han bli av att åka dit då (Förutom att man känner sig som usla föräldrar)?! Han vill ju ändå bara vara i famnen & vi skulle få bo i Peder & Catarinas lilla gäststuga, så vi skulle inte störa om han skulle vara grinig på natten. Å blev han ännu sämre så kunde ju jag vara kvar i Ö-vik medans Peter for till Umeå för att titta på Mikaela... Så beslutet blev att vi skyndade oss att packa ihop & drog norrut.
Vid lunchtid var vi framme hos min kusin med familj & Wille hade sovit hela resan vilket va både bra för honom & skönt för oss! Vi blev bjuden på en härlig lunch i form av kycklingsallad - mums :) Lite kaffe på maten i trädgården & sen for vi på Fjällräven/Naturkompaniets outlet. Vet man vad man ska ha, så fanns det massor av märkesprylar att fynda till bra priser. Jag hittade dock bara ett par rejäla vinterhandskar till Wille denna gång.
På eftermiddagen lekte Wille & Zaga en massa, vi bytte ett gäng blöjor & kläder på WillePille eftersom han hade "eeraid" (läs baklänges) & det gick igenom ;) Vi konstaterade även att det var 3-dagarsfeber Wille haft eftersom lite svagt röda små prickar började framträda & att "eeraid" hörde till ;) Läste även att man kunde få blåsor i munnen & tyckte mig se nån på hans tunga. Wille har haft ont någonstans dessa dagar, troligtvis magen el munnen & han grinade illa av smärta i perioder under Lördagskvällen stackarn :(  Men han har ju knappt ätit någonting sedan i Tisdags så magen är väl helt ur balans på honom. Catarina tillagade en supergod middag till oss & lite cheesecake till kaffet!  Vi uppvaktade även varandras barn som fyllt år, Wille fick mer "brum brum" att leka med i sandlådan & lite tuffa tröjor. Vi hade köpt en söt mjuk barbapapa till Zaga & en lite grej på Ikea. Vi uppvaktade även Catarina som fyller jämt i slutet av månaden :)
Rasmus spelade idag match mot Ånge & de vann! Grattis Rasse!

PS: Va KUL att Norge vann ByTheWay :) Min favoritlåt!

I Söndagsmorse steg vi upp tidigt, Catarina & Zaga var uppe med oss & åt frukost. Wille var piggare, åt både välling & macka (Skönt!). Vi vinkade hejdå & for till Umeå för att hejja på Mikaela. Väl där så ville ju Wille såklart bada... men babypoolen var avstäng, synd. Fick roa honom på andra sätt genom att vara ute i det fantastiskt fina & varma vädret! Det gick bra för Mikaela, ett gäng personliga rekord & silver / bronsmedaljer skrapade hon ihop! Lite senare på eftermiddagen begav vi oss hemåt igen... & Wille sov hela vägen till Övik, märks att han har lite krafter att ta igen!
Det blev lite middag tillsammans med kusinvitamin o fam på Burger King (mitt favvosnabbmatshak som öppnat i Övik)!
Borta bra men hemma bäst... Tack för en Jättemysig dag Peder & Catarina!!! Vi ses på Ulvön!!!

Idag har jag lunchat på M/S Mevind med chefen & kollegor... lite mysigt, tyvärr inte så bra väder :/  Ikväll ska gubben jobba så vet inte vad "pricken" & jag ska göra *ler* Han är iaf ingen smittorisk längre (för er som undrar) :) & prickarna börjar ge med sig så smått. Haft ett litet samtal med min chef ida & undermeningensbetydelse är: "Pernilla du bör söka jobb..." Jag har ju suttit utan uppdrag ett tag nu & det ser inte så ljust ut för framtiden :( Så det är väl bara att slipa på CV:n & ut o jaga på den lilla marknad som finns & som inte heller är så ljus! Wish me luck!

Imorrn blir det en lunch med Cissi på Barista :)

Trevlig kväll!

  
Present öppning & lite födelsedagsfika!

  
Mona får smaka vindruva av Wille & det är lite jobbigt med kalas när man är sjuk...

  
Zaga & Wille leker med duplo...

 
Pappor & barn myser på balkongen!


Wille hade lite ont & då sover man som bäst i pappas armhåla (muskler enl pappan)  ;)

 
3e flickan från vänster är Mikaela på ryggsim & hon får en bronspeng...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0