Ännu en helg...

...har passerat :)

I Fredagskväll tog vi det bara lugnt. Peter lagade fläskfilégryta med pasta & lite Dajmtårta till efterätt hade han också fixat... Ungarna spelade Wii :) medans jag avnjöt en päronconjac till kaffet! Myskväll!

I Lördags började jag o Wille med en tur till Birsta & matinköp. Efter det fick jag "skälla lite" på Peter som inte bytt till vinterdäck på Mazdan *grr* Å just pgr av det tog han & Mikaela ådin till Timrås simtävling... Därför fick jag o Wille fick ta pickuppen, så jag låg väl o kröp i en 40 ut till Birsta för att inte riskera att sladda av vägen! Nu hoppas jag han byter till de dåliga vinterdäcken eller ordnar ett par nya till den där bilen! Det e ju inte bara han själv som fraktar röven - Wille åker ju med å :(
På eftermiddagen grejjade jag i köket inför kvällens middagsbjudning. Vi bjöd in våra grannar på lite glögg & snacks till för-förrätt, rökta & färska räkor med aioli & skagen toast till förrätt & spareribs, lamwracks, rostade rotsaker & fetaost sås till huvudrätt samt ett gott rött till det :) En hederlig kladdkaka med grädde, passionsfrukt & physalis till dessert :) Rundade av med varsin avec till kaffet! Vi hade en mkt trevlig kväll & deras Filip stormtrivdes med att lira Wii hela kvällen lång!

Idag Söndag kom kära syster med söner på frukost... vi åt läänge & surrade en massa strunt medans småkusinerna lekte & hade himla skoj. Vad det märks att de vuxit ikapp varandra, nu leker de inte bara brevid - utan mer MED varandra :) När sen skrutt sov passade jag på att ta rett på oredan från igår... lite disk då ;)
På eftermiddagen kom pappan hem, så vi tog oss ner på stan för lite skyltsöndag. De e lite julstämning som kryper inpå en därnere... Avslutningen med et härligt fyrverkeri var som 'toppingen på glassen'!  Enligt Wille var det en massa lampor som bankade *haha* Å han gillade alla tomtar SKARPT!

I veckan är det tjänsteresevecka igen. Snälla mormor ska hämta Wille på dagis på Tisdag, så det inte blir en sådan lång dag för skrutt. Jag ska även luncha med en gammal vän imorgon Måndag, vilket jag ser fram emot.

Ha en skön vecka!


Grannmiddag :)




Systra mi med söner & mina pöjkar :)




Biverkningar...

... kan man få & det har nog stora sonen fått efter sin influensa vaccination igår :(

I Onsdags eftermiddag trillade jag som sagt dit på "ett litet hörn"... vart lite krass i magen ett par timmar, men åt igen senare på kvällen, så det var ingen större fara & definitivt ingen vintersjuka.

Igår var vi hemma för säkerhetsskull. Så jag hann byta till julgardiner, bytte ljuslyktor/dukar & satte upp julstjärnor i fönstren :) Så för första ggn på många år kommer det vara adventsstämning hemma I TID = till 1:a advent :) Det är lite mysigt juligt hemma nu, stämning! På kvällen for jag in till jobbet där vi skulle avtacka en kollega som gått i pension. Årets första glögg intogs = MUMS! & vi bjöds på god mat o dryck. Lite skojjig frågelek om penisonären & jag kom på 3:e plats av alla... duktigt av mig tycker jag :)

Idag är jag på jobbet *tjihoo* Tyvärr ligger Rasmus hemma i feber & ont i kroppen stackarn :( Så jag får fara hem på lunchen & titta till honom. Peter skulle sticka in huvudet o kolla till honom också när han är ute & far idag. Man vill ju se till så han får i sig vätska, min son reagerar tyvärr på hög feber med att "pjuka". Så imorse tog han alvedonbrus, gick bara ngr minuter så var det borta igen :( Han ringde nyss & berättade att han sprungit på toa igen, så efter det passade han på att ta lite alvedon igen... Hoppas det får stanna kvar. För får han ner febern, brukar "pjukningarna" ge med sig. Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll bara.

Imorrn kanske vi får besök av kusin Ecke :) Å jag skulle vilja hinna med å besöka Oxstas julmarknad, har inte vart där tidigare, så är lite nyfis :) Då flera vänner bor där vill man ju se vad de hittet på! Peter ska jobba som funktionär i Timrå på simtävling, o Mikis ska tävla trots lite halsont - fick OK av doktorn! Vi får lite främmande av grannarna på kvällen = trevligt!

Söndag = oplanerad... vad tror ni om att ta in den förbenade studsmattan?! Börjar bli lite läge för det va... *skrattar* Ska se om jag kan flirta med Pet så han hjälper mig! Sen är det väl skyltsöndag på stan :)

Händer ngt skoj för er i helgen?
Sköt OM er!

MIN älskade gla skit  :)  :)  :)

E de så här de e?!

... att vara småbarns förälder igen? Skrutt e baaaara sjuk (nästan iallafall). Nu e de magen som krånglar :(

I helgen har det väl inte hänt sådär värst mycket... Såg nr 7 av Johan Falk serien i Fredags (GILLAR).
Upp tidigt i Lördags då sonen spelade hockey - han va riktigt duktig denna match ska tilläggas! Efter det for pappan å jobba & jag o sönerna for till mormor & morfar för att 'se blekfisarna' ;) De hade med sin fiiina presenter från Thailand (TACK) & vi fick se en massa härliga bilder... nä, jag är inte avundsjuk alls!!! Rasmus & Morfar jämförde ställen de vart på, eftersom Rasmus oxo vart där med sin far... Gissa om han ville tillbaka :)  Kvällen var återigen lugn, lite hemgjord pizza & mys.
Söndagen började med ett besök på Drakborgen med syster & familj... OOOJ va Wille & Ecke hade KUL! Vilken succe! Bilder ska jag norpa från Sis när hon väl uppdaterat ;) Så nu längtar vi tills kusin Ecke ska ha sitt kalas där *fniss* Sen lite lunch & stros på Birsta en kortis - de e ju inte alltid man får rå om stora sonen en hel dag... man e ju mest bara till "besvär" nuförtiden *ler*

I Måndags var en helt vanlig arbetsdag *ritar kors i taket*, tog en trevlig lunch tillsammans med Maria... DE gör vi snart om va?! :) Mikaela är hemma hos sin mor & är sjuk (igen hon med) feber & halsont... så vet inte när hon dyker upp här hemma nästa gång. Vi hälsade även på fam Jonssons. Peter hjälpte Mats "att klättra på taket" ;) så jag passade på att få surra lite strunt med terhi & vi bjöds såklart på gott fika!


Igår skulle vi ta lite sovmorgon då Wille skulle på BVC på rutinkoll, men under morgonen så upptäckte vi hans magproblem = eeraid (baklänges). Å INTE så LITE heller... gissa om jag fick tvätta kläder, stolsdyna osv.. JAPP! Så de va bara till o ringa BVC för att avboka & dagis. Pappan fick komma hem när jag skulle på utvecklings samtal med Rasmus, som gick jättebra! Han är en duktig kille, har lätt för sig i skolan oxo. Där fick jag svar på min fråga om att de har så lite läxor... *STOLT MOR* Lite myror i både bralla & mun har han... men läraren säger att han är smart... de gillade mamman starkt :)
Iallafall så bytte jag väl jag en 15 blöjor under dagen igår... det smådroppa hela dagen på stackarn... gissa om lilla rumpan var röd & irriterad :( Framåt kvällen lugnade det ner sig... skönt. Men äta, de vill han inte. Förutom frukt, det går ner ;)

Idag skulle jag vart i Sthlm över dagen, men projektet ville inte ha ner mig (märkligt *S*) så jag är hemma med skrutt idag med. Men idag mår han bättre, lite albinotendens på "poopet", men annars ok. Vill inte gärna äta idag heller... så vi har precis kommit hem från en prommis & banan inköp, för det vill han ha - 'manaam'. Köpte även korv, så ska försöka få i honom det när han vaknar. Wille sover ute i vagnen, skönt om han kan få lite frisk luft!
Ikväll har storkillen match, så jag spenderar aftonen i Kovland :) Har även köpt kusin Eckes julklapp idag, tror mamman blir gladare än sonen *leeer*

Tyvärr
är det nog min tur att "trilla dit" nu :( det betyder att det är ngt smittsamt WillePille haft... jag mår INTE bra & det kom smygandes på eftermiddagen & nu värre :( Jajja!

Imorrn kväll ska vi fira av en kollega på jobbet som pensionerat sig... Trevligt!



Lite bilder:

 Så här kan det sluta när man har "eeraid"

  Man måste sitta NÄRA fiskarna *ler*

 Mormor plocka fram en kulig tågbana

 Så HÄR gott är det med pommes stripes ;)

 Wille raster Lennon... eller vem rastar vem?! :)

 Wille gör lite glass åt Terhi med festis som ingrediens...

Hyresgäst sökes

Japp, nu har vi lagt ut annons där vi söker hyresgäst till lägenheten. Hoppas på svar :)

Annonsen kommer finnas på nätet, Lokus, samt i Sundsvalls tidning ngr helger framöver... Så ev tips tas tacksamt emot :) (Tack Terhi för att du tänkte på oss *ler*) Önskemålet är ett medelålderspar med utflugna bar.. typ.

Bestämde oss iallafall för att hyra ut lägan från 1 Mars, dvs ta en månad utan hyresgäst då vi renoverar lite. Den kan behöva en liten uppfräshning, även om den är är i rätt gott skick. Sen måste vi ju skriva in en liten klausul om ev byte av plan när vi väl renoverat i källaren. Men det kommer ta tid om jag känner oss rätt... Vi e ju inte direkt så snabba att göra klara de projekt vi påbörjar ;) Finns de andra grejer att göra / roligare saker att göra, så går de gärna före *skratt* Så detta projekt får ta den tid det tar.

Har nu vart ute på nätet & sökt bergvärmereparatör oxo... Peter (Ja nu har det namnet igen *fnissar*) har ju vart i kontakt men en reparatör som hade lång väntetid & vi har inte hört något :( Så nu funderar jag på om jag ska ringa andra reparatörer... Vi har ju kört direktverkande uppvärmning i över en månad nu = DYRT!

Nja men de va väl alles för detta inlägg :)


Snart e sommarn här ;)       Eller?!

S U R

... ja de kan man minst säga att jag vart, speciellt i Söndags ;) Å de va på 'den där jag bor' me!

I fredags blev det lite matinköp & ett besök på ToysRus... De finns MYCKE leksaker :) Snabbmatsvarianten till middag & mys till Idol.

Lördagen  började med en kort visit på Timrås EON Arena & en introduktion av kioskuppdraget för lilla lilla syster. (Supertack)! Sen röjde vi lite vid garageinfarten för att fara på tippen å kasta. Rasmus var SÅ snäll & var barnvakt till skrutt i flera timmar!!! Resten av dagen spenderade jag ute i trädgården I REGNET & försökte få bukt på alla J-DRA löv! Plockade in utemöbler & funderade på hur sjutton jag ska på ner studsmattan... 'den där jag bor med' verkar inte vara ett dugg intresserad av att ta in den... Han tyckte de va viktigare att röja i snickarboden/förrådet. Ibland tänker vi olika. Efter det for jag ut till den där EON Arenan parkeringen igen för att frysa 2 timmar i regnet *brr* Snälla farfar o Mona kom & var barnvakt till skrutten (tack) då Peter for på galej! På kvällen var jag solo med grabbarna, så det blidde mys till en film i soffan med dipp & grönsaker *mums*

Då till varför jag vart så sur... 'han jag bor med' var ju som sagt på galej på Lördagen. Han ringer senare på kvällen (hör att han INTE var nykter, vilket jag inte förväntat mig heller iof) & säger att han tänkte gå ut en sväng - VIPS kommer min oro krypandes. Ja ni/de flesta vet ju redan att nätterna kan sluta lite olika & därav min oro. Kunde med andra ord inte somna förrän jag hörde att han kom hem runt en 3-tiden... Trött? Jo de va ja! Det är faktiskt riktigt jobbigt att när jag inte är med & "kan hålla koll" blir så himla orolig :( Tyvärr handlar det ju om tidigare erfarenheter - så det är svårt...

Söndagen började med att jag & sönerna for på Alnöbadet på fm med kusinerna... Oj va grabbarna hade skoj! Eftersom vi var snälla (tyckte jag) & lämnade pappan i lugn o ro för att nyktra till lite tills vi kom hem, kanske vi kunde ta tag i lite av det vi inte hann med under Lördagen (dygnets få ljusa timmar ni vet)... Men ack vad jag bedrog mig = S U R. 'Den där jag bor med' (får han nog heta ett tag till) placerade sig i soffan för resten av dagen/em/kvällen. Så jag gick ut själv i regnet & tog rett på det jag kunde å för att få ur mig lite av min aggression över detta ;)  Senare på em kom Eckepecke & lekte lite med WillePille...
Kl 21.00 knoppade jag... å de var nog ÅR sedan jag lade mig så tidigt :)

Igår arbetade jag på "mitt" kontor... ringt support för att få hjälp med min sablarns dator = det blir en ominstallation av kräket. Wille har varit hos moster Emma & även moster Linnea har vart där för att avlasta... Tack så mycket systra mii :) Efter att jag hämtat hem plutten for jag hem för att se hur min store pöjk mådde som gick hem från skolan... de har han nog aldrig gjort förut, så tror inte han "fejkar" hur han mår.
Skulle ha åkt till Sthlm idag, men då det är lite sjukdomar ibland projektmedlemmarna så blev jag hemma = skönt ;)

Idag får jag mina fönster RENA & FINA. Har lejt in en fönsterputsare & de kr är det värt att slippa detta tråkiga göra! Underbart :)

Så... då ska vi se om jag kan sluta S  U  R  A då *ler lite*
Ha en skön kväll friends!

   
  

Back to normal

Hej cybervärlden!

Nu är vi snart åter i den normala vanliga vardagen... det känns skönt :)

Igår tog vi oss faktiskt en prommis ner till stan & lunchade med Jenny. Det blidde Thai... Mums! Efter det passade jag på att besöka lite butiker... man e ju inte så ofta på LaStada nuför tiden :) Så återigen fick både jag & Wille en härlig promenad i den friska luften.
På kvällen hängde jag med systeryster på lite barnklädesparty. Me&I, riktigt härliga färg glada kläder enligt min mening. Det blidde en tröja till skrutt!

Idag på förmiddagen besökte Wille & jag syster med systersöner. Wille & Erik tyckte det var SÅ kul att ses & leka. Emma gjorde även sin fantastiskt goda hemgjorda Sushi *slurp* Besöket var även i ett litet "förebyggande" syfte, då SNÄLLA syster ska vara barnvakt åt Wille på Måndag när dagis är stängt. Eftersom jag vabbat så många dagar nu, så kan jag bara inte vara ledig en dag till... Å Peter har lite svårt att vara hemma just nu på sitt jobb... På Måndagseftermiddagen åker även SNÄLLA lilla-lilla-syster ut till Alnö för att hjälpa till med alla bustrollen :)
Mikaela har idag åkt i väg på simtävling till Skellefteå över helgen & Rasmus kommer ikväll hem efter 2 veckor hos sin far pga sjukdomarna här hemma. Ska bli så härligt att få hem honom... tyvärr var han lite förkyld igen, bara å hålla tummarna att de inte blir värre!

På Lördagsmorgonen ska jag åka ut med SNÄLLA lilla-lilla-syster till Eon Arena då hon ska stå i kiosken för -96 laget & hon får en slant för besväret såklart :) Kanske kommer Ecke-Pecke på ett besök för att leka med Wille-Pille. På kvällen ska jag i min tur stå på Timrås parkering då det är hockey... (Kul å va hockey morsa *skratt*). Det är bara en 3-4 kioskuppdrag & en 4-5 parkerings uppdrag, förutom egna cuper, matcherna man måste stå i sekretariat på & andra uppdrag för att dra in pengar till laget.... Hmm, tacka vettja simning, de e LÅÅÅÅNGT ifrån så här mycket ideellt arbete!! Jajja, jag vet ju var jag har min tonåring för det mesta - får tänka positivt! Förutom det så ska Peter iväg på ngt med sin mor & familj på kvällen, så jag o pojkarna blir solo hemma!

Söndagen är än så länge oplanerad... skönt!

Har ni ngt skoj på schemat i helgen?!

Ha´re gott!


Snygging!!!!




Jenny roar Wille :)




Jag matar systersonen för första ggn *stolt*




Grabbarna läser bok!




Wille ger Petter nappen.... Sötnos!


Nöff nöff

...vi har haft griseknoen på besök ;)

I Måndags ringde läkaren & bekräftade våra farhågor. Wille har haft svininfluensan. Konstigt nog så var det skönt att få det på "pränt", man liksom vet vad han haft & varför han vart så himla sjuk... Sen behöver vi inte vaccinera honom heller :) Nu är han immun.
Troligtvis är det samma för mig enl läkaren, men iom att jag inte tog provet så vet man ju inte säkert... tänker på vaccinationen. Så jag kommer vaccinera mig för säkerhetsskull, de var inte skadligt.
På morgonen gjorde vi ett besök på dagis (Wille smittar inte längre) där man skulle fota alla barn & det vore ju kul om han var med på det. Sen tog vi en snabbvisit till Birsta för lite inhandling av farsdagspresent. I övrigt så var vi bara hemma & tog det lugnt. Wille håller fortfarande på att återhämta sina krafter när det gäller både sömn & mat.

Igår tog vi en prommis i det snöiga vädret... riktigt härligt. Gjorde ett stop på PirumParum (barnklädesbutik på Haga) & kom hem med ett par tuffa tofflor & en snygg Villervalla tröja :) Sen kom pappan hem & nu är det hans tur att bli krasslig...
Inatt har Peter svettats ner HELA sin sida av sängen, så det blir stortvätt av rubbet idag. Men trot eller ej så nog gick han på jobbet idag! Dumdristigt tycker jag, för om det är svininfluensan finns ju risken att han smittar ner sina arbetskamrater... Men han själv säger att han tyckte han mådde bättre... Ja, han är inte som "andra män" på den fronten, dvs känner inte efter alltför mycket. På gott eller ont!

Idag ska vi ta en prom ner på VC & hämta läkarintyg, så jag får ersättning från FK... Behövs efter 7 dagar. Sen blir det väl till att fortsätta med tvätten, så vi har torra kuddar & madrass inatt :)

Hoppas ni är krya!




Framåt

Hej!

Det går framåt :) Wille är mycket piggare & det är såå skönt!

Redan på fredagskvällen började vi se att skrutt kryat på sig... Han ville smaka pizza med oss :) Men han är lite tagen då han är lite yr & darrig på benen, ser lite lustig ut när han vinglar fram *ler*

Igår lekte vi faktiskt lite mellan vilopauserna i soffan... han är svår att få i ngt fortfarande, varken dryck el mat. Kall korv gick i ;) Men på kvällen dricker han ikapp det han missat under dagen så det är ju bra. Å han sveper en flaska välling på morgonen. Farmor & Johanna kom förbi med en leksaks borrmaskin till Wille som han tyckte va jätterolig. Farfar kom för att hjälpa pappan med båten & kära syster kom med MASSOR av hemgjord Sushi till mig, som jag smaskade i mig till middag *MUMS* Tack ALLA!!!

Idag är vi lite trötta ;) Wille hostar så himla mycket på nätterna & vaknar såklart... Just nu är Wille hos farmor & faffen så mamman får vila lite... får se om jag klarar av det ;) TACK snälla!!! Ska snart äta upp resten av Sushin jag fick av Syster :) Peter är inte hemma som vanligt så jag är solo just nu. Ska ta å måla grinden till Mikaelas trappa tror jag... Peter har målat räcket (äntligen).

Säger även GRATTIS PÅ FARSDAG lilla pappa! Hoppas ni har det helt underbart & njuter av varje sekund där borti Asien :) KRAM KRAM!! Mina barns pappa får bli uppvaktad lite i efterskott... då jag av någon anledning ;) inte kunnat ta mig iväg på nån shoppingrunda.

Lite bilder från igår på skrutt som leker för första ggn på flera dagar :)

 


Lång väntan...

...blir det tills på Måndag då vi vet mer om sonens sjukdomstillstånd.

Igår kväll steg febern igen... 40,5 o vi peta i honom ännu en dos febernedsättande. Han drack iaf en del vätska & åt en glass & smakade lite mat med oss när pappan kom hem. Jag var även i kontakt med BVC för lite rådgivning om sonens hälsa. Eftersom han är så slö & bara vill sova så blir man orolig... Själv tyckte jag att jag mådde lite bättre - hostar som sjutton men...

Idag ringde jag VC på morgonen. Då Wille nu haft hög feber i 6 dagar ville de att jag skulle komma in igen så de fick kika på honom. Så kl 11 ringde vi på ringklockan & blev hänvisad till en "annan igång". Eftersom det finns vissa symptom som pekar på 'influensan' så tar man det säkra före det osäkra. Läkaren lyssnade på skruttens lungor & hjärta som var ok. Man tog blodprov för att kolla sänkan (som var låg = ok) & även ett influensaprov som vi får svar på under Måndagen. Då man inte är så "frikostiga" med att ta detta prov så gissar då jag på att man har sina misstankar. Men det kan likagårna vara en "vanlig" influensa eller ett elakt virus som inte vill ge med sig... Men som läkaren sa att om Wille blir sämre i helgen/i veckan så är 'influensa' provet redan taget. I nuläget gör vi inte annat än pysslar om skrutt här hemma & försöker göra hans dagar så bra som vi bara kan. Blir han sämre ska vi ringa sjukhuset. Men han dricker & kissar ju iaf, även om det är lite... Vi tar en dag i taget. Fast jag tycker nog att han är lite piggare idag än igår, så det är ju positivt!
Våra stora barn blir kvar hos sina andra föräldrar för att inte riskera ev smittspridning av 'vad de nu än är' Wille (& jag) har. Jag hade visst feber idag med... tyckte jag kände mig bättre igår men de e ju lätt att inte känna efter så mycket när skrutt e så dålig. Han kommer ju först & jag kan ju berätta hur jag mår ;)

Måste bara skriva, han är ju så söt lille sjuklingen, nu fråga han efter pappa & jag säger att pappa jobbar. Då säger Wille: 'Tent' vilket betyder Jens & jag säger att han jobbar ju med pappa, då säger Wille: Maaaliin *ler* De var här en kväll i veckan å då minns han dem så väl :) & frågar efter dem! Sötnosen!

Ha en skön helg!

Wille på sin nya favoritplats - han har snott mammans bästa hörn i soffan ;)

Det funkar även utmärkt att sova på mammans favvoplats i soffan :)

 


Feber, snuva & 'kräk'hosta :(

...så har vi det hemma! Inget positivt inlägg blire idag...

I Måndags var jag ju hemma med en riktigt hängig son, på kvällen visade febertermometern 41,5 grader ! Då e man inte så kaxig som mamma - det gör ont i hjärtat att se det käraste man har SÅÅ sjuk...
Packade trots det väskan för en tripp till Sthlm - med lite ångest...

I Tisdags kände även jag av lite host-snuva, men tyckte jag pallade en dag på arbetet med lite värkpiller ;) Va vore livet utan Alvedon????? *skratt* Dumdristigt eller ej, men de funkar! På kvällen mötte jag upp Sofie som var på kurs i storstan så vi tog en middag tillsammans - Trevligt. Sen SOV jag den natten kan jag lova & de behövdes! Wille var liiite piggare, feber höll sig kring 39 strecket "bara"...

Igår var en tung dag på jobbet. Man e inte så kaxig när man är 40 mil hemifrån & känner att kroppstemperaturen stiger :( Man har dessutom en hemresa på ett par timmar att ta sig igenom! Kan säga att jag inte tog av mig ytterjackan på hela resan, höll på att frysa ihjäl (kändes det som). Sov hela flygresan hem...
Peter hade middagen serverad när jag kom hem, så jag var "artig" å smakade iaf ;) Sen kastade jag mig i soffan med dubbla filtar, hoodhuvan på huvudet då jag frös som en gris! Japp, då var det min tur - 39 grader! Wille var även idag lite piggare, men långt ifrån frisk...
Mina föräldrar landade även i Thailand... å jag är inte ALLS avundsjuk ;) Närå!!Hoppas ni får en SUPER semester, de e ni värda!

Idag är jag hemma med Willeplutt & ja, med mig själv å då *ler* Mår för närvarande betydligt bättre än igår, men LÅÅNGT ifrån bra! Ögon & näsa rinner, hostar illa, men magic piller Alvedon gör att jag har "rätt" normal kroppstemp.
Wille sover just nu... har lite feber idag oxo :( Ska nu göra ett litet jobb, medans jag känner att jag fortfarande orkar. Sen ska vi väl vila lite till ;) Oj, de e visst slut på näsdukar, måste fixa!

Hoppas NI är krya!!!


Willes soffläge hela måndagen - lill stackar´n!


Joo, man får äta korv i soffan "i liggläge" när man är såå sjuk...


Så här sött sover sjuklingen i skrivandets stund! *kärlek*


Mini weekend

Hejsan...

I Onsdags for vi till Sthlm för att ha lite mini semester med barnen & lyxa till det å att bo på hotell :) Efter att vi checkat in mötte vi upp faster Cecilia på Slussen för lite middag tillsammans. Efter det skyndade jag & sonen till Råsunda för att hejja fram AIK... eller ja, Rasmus hejjade ;) Han var nöjd över kvällen. Peter, Wille & Mikaela åkte hem till Cecilia för att umgås lite mer & de hade oxo haft trevligt!

På Torsdagen började vi med lite shopping i Globen gallerian innan vi begav oss till Aquarium för att se lite fiskar mm. Det var faktiskt ett trevligt litet ställe vi spenderade ett par timmar på. Efter det begav vi oss mot HammarbySjöstad för faster Åsa & farbro Viktor skulle vara barnvakt åt Wille. Vi skulle under tiden ta ett besök på Cosmonova med de stora barnen. Det hade gått jättebra att ha Wille & de hade lekt massor. När vi kom så bjöds vi på mumsigt fika :) Tack så jättemycket för hjälpen!!!

På fredagen stannade vi först till i Barkarby där barna fick "en slant" var att shoppa lös för... tror de va nöjda ;) Senare eftermiddagen bar det av hemmåt igen efter ett par mysiga dagar i Sthlm!

På Lördagen var en hemmafixar dag. Jag körde tvättstugan för fulla muggar & Peter o farfar Calle byggde in båten för vintern. Även farmor, faffen, mormor & morfar kom förbi på en em fika, så vi hade som en liten spontan släktträff *ler* Det var trevligt tycker jag!!! Tack så jättemycket för hjälpen & 'slanten' Calle :) Wille fick även en tuff slipströja av farmorn... han ska lära sig i tid så han inte blir som sin far *fnis*
På kvällen for jag på tjejfest till Cissi. Vi hade himla trevligt & avslutade kvällen på stan... de e ju inte sådär jätteofta man går på krogen nuförtiden, så det var lite trevligt & jag träffade faktiskt lite folk jag kände :)

Söndagen började med sovmorgon :) Farmor var barnvakt när guben jobbade... (TACK) jag passade på att tvätta sommardäck & städa tvättstugan o lite sånt... När Wille kom hem igen så var han lite varm, å ja, som väntat så hade han feber. Rätt hängig faktiskt, Wille brukar ju kunna vara rätt pigg trots att han är sjuk... men inte riktigt denna gång.

Idag är jag hemma med Wille men imorrn drar jag till Sthlm som vanligt så då får pappan Vabba. Wille har runt 40 graders feber så han är rätt ynklig idag lillen. Vrt på VC nu på eftermiddagen & de har kollat sänkan. Ser ut som ett virus (förkylning) återigen... å då äre väl variant nr 3 i ordningen på en 3-4 veckor... Jaja, han får kanske ett stark immunförsvar när han blir större som läkaren sa... Får väl tänka positivt! 

Kan berätta att vi fick ett litet chockartat besked igår, kanske inte oväntat men ändå... Vår hyresgäst har valt att flytta av förståeliga själ... dyrt att bo så stort ensam. Så nu är vi i valet & kvalet om vi ska 'rejsa' rejält & inreda källare/renovera som vi tänkt... eller ta de coolt - bo som vi gör & fortsätta hyra ut nedre plan. Och kan lova er att det inte är LÄTTA beslut, de kostar både en massa pengar & framför allt TID som jag inte vet om vi har :( Ni som känner oss vet ju att vi ofta har häcken full - e de inte barnen som kräver en massa genom sina idrotter så har jag en hårt arbetande gubbe ;) Lite planerade vinter semestrar kan få stryka på foten pga av detta & jag blir lite ledsen över det :( Älskar ju fjällvärlden! Tja... vi ska ta en rejäl funderare & vi måste bestämma oss kvickt. Måste ju få tag i en ny hyresgäst i vilket fall.... Ideas?! ;) Tell us!

Lite semester bilder:
 Middag på Akkurat med faster Cecilia

  På Råsunda & AIK match!


   Hotellet

   På Aquarium


  På Cosmonova i snygga 3D brillor

 Wille leker hos Åsa & Viktor

  Gofika & bus

  På Barkarby leker vi oxo lite...


Tjejpartajj:
  


RSS 2.0