Hallå Cybern :)

Long time no see ;) Men ja lever!

I helgen var det fullt ös medvetslös ;) Näe, inte riktigt så illa!

I Lördags förmiddag - i det UNDERBARA vädret - var vi i Sidsjöbacken med kusin o familj... Wille testade både slalomskidorna & snowracern. Eftersom det var så mycket barn som åkte pulka o snowracer så var det inte SÅÅ kul å åka skidor tyckte han ;) Vi grillade lite korv & tog en prom över isen till fåglarna & det var kul å mata dem tyckte barnen!

Efter det tog vi igen oss lite (både pappan o Wille sov en stund *S*) innan vi begav ut till ön för lite trevligheter hos Terhi & Mats. Vi blev bjuden på smaskig 3-rätters middag & hade barnvakten ordnad *thihi* Linn var hur skysst som helst som passade Wille & såg på Pingu med honom :) När skrot somnat intog vi den vedeldade baljan... ååååh så härligt det var! Bildbevis kommer senare på kameran vart kvar hos värdparet ;) Supertack för en kanonkväll!! Peter mutade syster sin tillika vår chaufför för kvällen, att sova över & ta hand om Wille en stund på morgonen... bara därför så sov ungen till kl 10 !!! Har inte hänt sedan han var spädbarn *hahaha* Men tack ändå Johanna!!

Söndagen var lugn... tvättade bilen & strosade på stan lite... Avslutade kvällen till en Beckfilm i TVsoffan :)

I veckan har vi också haft det lugnt. Vi är lite chockade över vad vi ska göra med tiden ?! Inga stora barn som ska ha skjuts/hämtning & renoveringen är klar :) kan inte riktigt förstå!
På Måndagen Grattade vi Faffen på hans födelsedag & blev bjuden på middag & tårta!
Vi har haft lite jobbiga nätter då Wille fortfarande är förkyld & himla hostig. I Tisdags fick vi hämta honom tidigare från dagis då han sovit i 3 !! timmar på dagis & det normala är 1 - 1½ timme... Han hade lite feber stackarn :( Så nu är Peter hemma & vabbar med honom. Det är rena sjukstugan i fam Lundströms, lillkusin Petter har öroninflammation & mormor har lunginflammation... msotern & morfarn är inte kry han heller!! Nu får ni allt repa till er *ler*

Ikväll jobbar jag över... man uppgraderar nätet på mitt kontor & någon behövde stanna under tiden... tja, får väl ngr kronor extra för besväret så okej då! Men hoppas att han fixar det snabbt ;) Mikaela kommer hem från en Vemdalen tripp med en kamrat också, så nu återgår vardagen till det vanliga ;)

Jag har även prommat till o från kontoret i veckan eftersom vi numera bara har en bil. Vi ska försöka klara oss med 1 bil även nästa vecka, men sen tar vi nog VAD som helst! Har ni någon skruttibangbang på lut så hör av er :)

Hör följer lite bildbevis från dag i Sidsjön med kusin & familj... Kvällens festligheter får jag skylta med när jag har kameran på hemmaplan igen :)

Take Care!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0