Partajjat!

Halloj, ett tag sedan sist igen, men måste ju kontra med de 2 snabba inläggen på en å samma dag förra veckan ;) Får lixom inte blir föör ofta!!

Så vad har hänt sedan sist?

* Vi har vart på premiär slutspelsmatch mella TIK & HV med goa vänner (Jenny & Ecke fixade). Tyvärr slutade inte kvällen som vi ville trots ytterligare 20 min paus & förlängning... & kvällen vart sen innan vi var hemma igen ;) Snälla lilla-lilla-sis ställde upp som barnis = SUPER THANKS!

* Jag har vart på konferens i Ljungaverk med mitt jobb Fre-Lör. MYCKET trevligt! Roliga teambuildande aktiviteter inkl fyrhjuls race, god mat, trevliga kollegor som visade dolda "gura" talanger framåt småtimmarna *thihi* O en hel del vätskeersättning blev det... resultat = Seeeeg Lördag *haha* Men de var det värt!!

* Har vart på simtävling & sett styvdotra prestera igen! Samt jagat Wille i hallen för han skulle ju naturligtvis bada i stora bassängen där tävlingarna pågick *thihi*

* Haft hem "svärisarna" Kalle & Mona på lite efter-simtävlings-middag :)

* Svägerskorna Johanna & Cecilia fyllde år igår! Jag Gratulerar & HURRAR i efterskott :) Övriga familje medlemmar var på kalajs i Granlo fredags!

* Idag fyller min kära vän Jenny år... visst va de 26 ?!   PUSS :)  Kommer & smakar bakverk ikväll ;)

* Även DISER bruttan Jojjen fyller år idag!! Hipp hipp..........

* Stora sonen är hemma med feber & förkylning... Feber ända sedan i Söndags :( Så fortsätter det måste vi nog ringa VC.

* Jag har varit på kurs i MS Projekt. Det är ett office verktyg som är MKT bra i projektsammanhang & det var 2 lärorika dagar!

* Wille är snorig igen, men går på dagis. Så hoppas det inte blir värre än så här! Vi har även vart på vårt 2:a utvecklings samtal på dagis & han är ju en GOPROPP vår son :) Trots sin försök med att bita små-polarna på dagis så gillar de varandra Wille & Fröknar/barn! Känns tryggt! Appropå bitande så har bitringen han nu har på dagis hjälpt, stackarns små kind-bissingar gör nog himla ont/kliar, så en fryst bitring verkar göra susen!

Tjaa... har väl inte hänt så mycket mera dårå.

HejSvejs!


Lite bildbevis från helgen.....

Jobbigt å hejja på syrran hela tiden - behöver en bad paus :)Brorsorna skulle vara kreativa... Det börjar ju snyggt iaf *hehe*Hmm... lite mer kletigt!Vilken tur vi tog av kläderna ;)Det här var ju KUL mamma!!!Undra VEM som inspirerade vem IGENTLIGEN ?! *hahaha*Tur vi har badkar :)

Kommentarer
Postat av: Åsa

Härliga bilder!:D

Glad PåskKramar till hela familjen!

2010-04-01 @ 10:06:13
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0