Underbara helg - du är efterlängtad :)

Hejsan!

Å vad jag längtat efter denna helg... mer än andra helger faktiskt!!

I veckan har vi vart på tippen ett antal ggr & slängt lite av det skrot som står i källaren. Mycke skräp blire efter lite renovering ;) Idag säljer vi pickuppen oxo, därav lite "panik" att bli av me grejjorna... de kommer ju inte bli lika lätt nu att besöka skroten. Iom detta så är vi nu i desperat behov av en ny liten "skrutt" bil! Veckan efter sportlovet måste vi bara ha en till bil! Funkar inte annars med skjutsningarna hit & dit annars ;) På sikt vill Peter ha en liknande bil som vi haft, fast då en diesel som drar LITE mindre *hehe* Å den ska klara av att lägga i & dra upp en nästan 3 ton tung båt med vagn varje vår o höst *fniss* Men vi får väl se!!

"Taxin" har åkt i skytteltrafik denna vecka då båda barna vart hemma, vilket gjort att kvällarna har blivit sena *gäsp* Jag behöver lite lugn, ro & vila känner jag ;) Peter är SKIT trött rent ut sagt... det tar på krafterna att skotta tak en hel vinter, det kan jag intyga som bor med honom. Inte hjälper det av att Wille med sin otäcka hosta hörs ett antal ggr per natt heller ;) Men han är lite bättre i hostan än början på veckan.

Syster med söner har vart hos oss & lekt. Syster kockade sushi till oss & som vanligt var det HUR gott som helst!! Ecke är gärna "lite närgången" på Wille & han i sin tur försvarade sig genom att bitas *suck* Stackars Ecke hann på 3 bett på ryggen denna kväll & Wille fick sig 3 utskällningar med "time out tid" i sovrummet! Hoppas detta går över snart, för det är lite jobbigt att måsta vara på sin vakt när killarna leker, för de har trots detta HIMLA kul ihop!! Sis: Pussa på "stackars" lilltrollet från Moster & TACK för underbar middag & trevligt sällskap :)

Rasmus har vart med om en liten olycka på skolan, de skulle jobba med tenn på Kemi lektionen & det exploderade för killarna... Så han fick stänk över sig & i ansiktet stackarn! Tur i oturen så klarade sig ögonen & han fick ett ca 5 cm lång brännmärke på kinden istället. Vi har besökt VC för att få det dokumenterat för framtiden. Men det ser fint ut & läker snabbt, så det är liten risk att han ska få ngr ärr. På kvällen samma dag som händelsen, plåstrade vi om rejält så det inte skulle skava emot hockey hjälmen.

Ikväll blir det stillsamt & lugnt = VILA ;) lite god mat, TV soffa & tidig kväll!!

För Imorrn blire full fart igen ;) På dagen ska vi träffa min kusin med familj & vi hoppas på fint väder så vi kan besöka Sidsjön för lite lek, skidåkning & picknick!! På kvällen ska vi till fam Jonssons för lite umgänge! Middag, bastubad & ved eldad tunna står på schemat *ler* Ska bli jättetrevligt!!! Snälla faster Johanna ställer upp som "personal driver" till oss *thihi*

Söndag lär bli lugn... eller vad tror ni?! *hehe* 

Ha en UNDERBAR helg vänner!


Lite bildbevis på busungarna i Onsdags!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0