Vårtecken!

Hej igen,

Nu äre allt tajt mellan inläggen ;) Och våren kommer smygandes = Underbart!!

I helgen som var har vi vart ganska aktiva & vi har umgåtts med vänner!

På Lördag fm/dag begav vi oss till Oxsta för att hälsa på fam Hallin för att Mikaela o Wille skulle få köra lite skoter. Wille tyckte den lät HIMLA mycket den där skotern... Men när pappan lånade Juddes sprojtans nya, gick det bättre *ler* Vi måste ju vänja skrutt vid detta! Jag & Marlene tog även en uppfriskande prommenad i det vackra vädret & vi avslutade med lite korvgrillning ute i det fria. En härlig förmiddag med andra ord!
På eftermiddagen fick vi påhälsning av Peters arbetspolare Tobbe med familj. Det stod hockeymatch på schemat :) Vi bjöd på Tacos & hejjade fram Timrå till slutspelet *YES* Farbror Jens & Malin joinade oss också för denna happening... Måste väl erkänna att jag smet in på Rasmus rum för att se lite av "Mello", har ju missat alla deltävlingar ;) Höll mina tummar hårt för Fakir, men Anna är ju duktig hon mé!

På Söndag fm gick vi ut & ner i garaget med Wille en stund, han bara ÄLSKAR att vara ute & tårarna sprutar när han måste gå in... lillen. Får väl se det som MKT positivt, för när de är en sisådär 11-13 år vill man ABSOLUT inte gå ut *fniss* När Wille somnade passade vi på att tvätta bilen & snyggade till i garaget. På eftermiddagen gjorde vi lite ärenden & hälsade på hos Systeryster. Åh va KUL killarna tyckte det var att få ses! Dom blir båda 2 så glada när de ses & de har verkligen skoj ihop de 2 busfröna :) På kvällen så vi Luftslottet som brann eller vad den heter... Bra va den!

Igår efter jobbet packade jag väskan för ett par dagar i NollÅttaStad :) Å här både skiner & värmer solen! Ikväll är det lite "invigningsfest" här på kontoret i våra nya lokaler projektet flyttat till... ska bli najs! "Kvartar" gör jag på Sturplans fina kvarter ;)

Här följer lite bilder från helgens händelser!


Wille sitter på Pappas skoter som väsnas lite för mycket enligt skrutt!Lilla Nike drar Wille på snowracern alias "skotern" som han säger!Juddes fina skoter var mycket bättre ;)Det är bara SÅ kul att leka i snön!!Wille hjälper pappa i garaget = underbart med alla verktyg som finns!


Wille fick en egen bräda med spik & hammare att gå lös på *ler*


En sån här tror jag Wille vill ha i födelsedagspresent - Gissa om tårarna sprutade när vi lyfte honom därifrån... "FYLULINEN" är bara så kul!! *hehehe*Miniskotern var faktiskt ingen favorit... (Sorry Peter *hehe*)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0