Nyfrissad

Hej!

Japp,å det är inte jag som klippt mig igen ;) Utan jag har idag klippt bort lite hår på Wille-man :) Så nu är han ljus helt plötsligt!

I Måndags lunchade jag med Jenny, mycket trevligt... ååh va magen växer, snaaart kommer Willes kompis ut :)

I Tisdags kom kusin Erik & h'älsade på Wille & mig. Jag var barnvakt en stund medans syster "badade". Det gick så bra så, men det är skillnad med en snart 1-årng jämfört med Wille *ler* Måste se över säkerheten här hemma när Wille börjar gå :) Bjöd syster på lunch & sen tog vi en prommenad, vi slank även in på Pirum-Parum (barnbutiken här på Haga) o OJ va de har mycket fint, skulle kunna shoppa ihjäl mig om jag hade pengar...

I Onsdags vart det en lunch på Tant Anci med Leon & Cissi. Men först vägde & mätte jag Wille. 68,5 cm & 8,4 kg bebis :) På kvällen stod jag i kiosken på Eon arena för Rasmus hockeylag. Farbro Jens & Mailn var barnvakt till Wille då Peter jobbade! Tack så mycket för hjälpen :)

I Torsdags kom Cissi, Vincent, Leon, Sofie & Alina hem till oss på en fika :) Jag gjorde en jordgubbspaj med vaniljvisp, riktigt gott. På kvällen var jag på Ljusparty med syster... mycket fina ljus & lyktor men framförallt härliga dofter!

I Fredags tog jag en prommenad ner till kontoret. Fikade lite med mina kollegor & uppdaterade mig inför årsskiftet då det är dags för mig att återgå till jobbet. Då är det tänkt att Peter ska vara hemma med WIlle tills hösten.
På kvällen när de stora barnen kommit for vi till Birsta för att hitta lite pjäxor, stavar etc inför vintersäsongen. Vi har ju bokat en FAAANTASTISK stuga i Vemdalen på sportlovet... finns ngr platser kvar om någon är intresserad att hänga med! Hör då av dig :)

I Lördags for Peter med Wille & Mikaela till Matfors & simtävling. Jag gjorde ett litet ideellt jobb åt hockeylaget & sonen var med kompis & tränade såklart. Han tränar i prinicp varje dag nu o är det inte match på helgen - så tränar dem ;)
Det gick iaf bra för Mikaela, hon persade på det mesta hon ställde upp i & kom hem med ngr medaljer.

Idag satt vid datorn & det var alldeles tyst, Mikaela är med farmor, Rasmus tränar (såklart) & Wille sov ute i det fina vädret. Har gått igenom lite babygrejjer som jag tänkte att Jenny & Erik skulle få låna till skrutten som vi väntar på :) För han jag bor med... ja, jo som vanligt, han jobbar *suck*

Här är lite bilder från veckan som varit!

 Brorsan roar Wille
 Hoppgungan e SÅ kul!
  Spana in Willes tröja!
   Cissi, Leon, VIncent, Sofie & Alina på besök!
  Innan & efter Mikaela tävlat!
   Faster & Extrafarmor med Wille på simtävling
 Wille före haircut :)  Och efter :)


Ha det gott folks!

Trött o kanske lite bakis :)

Tjena!

Söndag eftermiddag & jag e alldeles själv....    tyst...   tyst...    Wille är hos farmor & faffen...

I Torsdags storstädade jag hemmet å de behövdes! På eftermiddagen kom mormor för att passa Wille när jag gick på utvecklingssamtal med stora sonen. TACK! Det gick bra för soneon iaf, lite myror i brallan ;) men annars är han skötsam min stora kille!

I Fredags grejjade jag lite ute i trädgårn & inhandlade 40 års present. På kvällen såg vi film & tog det lugnt.
Stora sonen spelade hockeymatch mot sitt gamla lag & Rasmus lag Timrå vann *ler* Sonen va glad & tyckte att de va skoj!

I går spenderade jag halva dan i bilen tror jag :) De va bytesmarknad i Kvissle & vi skulle sälja grejjer, köpa skidor till Mikaela, hämtade barnen för att se om vi hittar snowboardskor/pjäxor, skjuta tillbaka dem. Som tur var fick Wille vara hos mormor & morfar under dessa timmar. TACK!
På eftermiddagen körde jag Wille till farmor & faffen då han sovit där eftersom jag skulle på 40 års kalas.
På kvällen körde gubben mig till Granloholm & 40års partaj. Jättegod mat bjöd Anette på & en del vin hann vi med innan taxin till stan gick :) Väl ute på krogen var det väl sådär, trevligt men som vanligt är det trevligast hemma & man splittras på krogen. Men nu kan jag ju stoltsera med att jag iallafall vart på KROGEN i år *skrattar* De ni!

Idag - sitter just nu & myser, uppdaterar lite på datorn innan jag ska åka på bytesmarknaden för att se om vi fått sälja lite grejs. Sen ska jag hämta Wille-plutten hos farmor (längtar!). TACK farmor & faffen för hjälpen!

Imorrn kanske det blir en lunch på stan med Jempa :)

Kors i taken så har jag inte fotat sedan sist?! Men lägger upp ngr härliga bilder på min älskling!
   

Grattis Wille!

Hejsan!

Idag gratulerar vi Wille på hans ½-års dag :) HURRAAA!!!

I Fredags hade vi farfar Calle & Mona hemma hos oss på middag. VI bjöd på Älgstek (såklart *ler*) med kantarellsås & pressad potatis. Peter sa flera ggr att det var gott, så jag måste verkligen ha lyckats *skratt* Efter det åt vi lite farsdags-farfars-tårta :)

 

I Lördags spenderade jag dagen med syster & son på Alnö & Birsta. Emma handlade lite julklappar...

 

I Söndags for Mikaela, Wille & jag till farmor & faffen för att gratulera på farsdag/faffensdag som vi uppfann :) Kl 17 åkte Emma & jag hem till pappa Jan för att överraska honom med ett restaurangbesök! Han fatta ingenting förrän vi berättade. Han funderade lite varför inte barnen var med, då mamma lurat i honom att vi skulle komma & äta med dem *fniss* Det blev en trevlig kväll på restarang 7 kryddor & pappa hade inte ätit där så det var lyckat. Efter det åt vi lite tårta med mamma hemma på Radiogatan! Eftersom Pappa Peter jobbade så uppvaktade vi på kvällen med lite presenter... bla så fick han/Wille hakklappen på bilden nedan :)



I Måndags träffade jag en kollega som är mammaledig. Köpte med mig lunch & for till Nolby. Trevligt att ses & snacka lite bebisar :)

I går åkte Wille & jag till mormor, då jag ska sy om ngr kjolar... eller... Mamma skulle göra det åt mig *ler* TACK MAMMA! På kvällen hälsade vi på hemma hos Kina, Lea & Jonna & Kina tillagade jättegoda köttbullar av den älgfärs jag tog med :) Och vi fikade smaskiga muffins & barnen umgicks... bland annat med Singstar :)

  

Idag fyller WIlle 6 månader... min lilla plupp har blivit SÅÅ stor :) Usch va tiden rinner iväg... Han fick en lite plast racerbil av mormor i halvårs-present :) Wille har även spenderat dagen med henne då jag vart hos frissan & blivit ompysslad. Lite mörkare & kortare, det var väldigt slitet så det behövdes!

Resten av veckan så ska jag städa, måste hitta en födelsedagspresent då jag ska på 40-års fest på Lördag.
Ska även jobba lite för sonens hockeylag då, så WIlle blir hos farmor & faffen från tidiga morgon tills Söndag då jag förhoppningsvis är pigg & alert igen *skratt* Eller?! Beror väl på 40-års partajet... i vilket fall ser jag fram emot det då det var LÄNGESEN jag var på galej!

Ha ett skönt veckoslut!

Snart 6 månader...

Tjena!

I Onsdags var vi på babysång. En mamma i gruppen trodde WIlle var 7-8 månader för att han var så stadig & duktig på att sitta, hon trodde mig inte när jag sa att han snaaart fyller ½ året :) Hennes flicka var nästan 7 månader och kunde inte sitta lika fint som min lilla darling :) (Hörs det att jag är lite stolt?!) Efter det tog vi en långlunch med "Jenny o magen" (vi längtar!!) på Tant Anci, gissa om det var gott!!! På kvällen badade WIlle med Peter å de e kul!
  

I går tog jag tag i saken & tvättade bilen. Den var SÅÅ smutsig sedan DISER träffen... Gnuggande, sprejade & spolade! Ändå så finns vissa "asfaltsfläckar" kvar *suck* Måste köpa ngt supermedel för att få bort dem tror jag.
Vi träffade moster Linnéa & hon gav Wille lunch :) Mums va gott det är med hemgjord mat i form av älgkött & potatis/palsternacksmos.
På kvällen fick vi först främmande av farmor, sen kom också Kimmen, Marlene, Demi & Nike :) Vi mumsade i oss lite fika medans Demi spelade ett hästspel på datorn som Mikaela har & hon längtat efter så!
   

Idag skulle jag egentligen vart på jobbet på möte, men det blev inställt för 3e gången *suck* Farfar & Mona skulle ha passat Wille, så det fick jag avboka. Lite irriterad mailade jag jobbet & meddelade att nu ordnar jag inte barnvakt mer, utan deltar på nästa möte när jag är tillbaka på jobbet i Januari.
Tänkte ev hinna städa bilen invändigt idag innan jag ska hämta Mikaela på skolan. Sen måste vi handla lite då Farfar & Mona kommer på lite "förtidig farsdagsmiddag"... Gubben ska jobba i helgen så vi hinner inte uppvakta Calle på Söndag.
Imorrn spelar sonen hockeymatch (tror jag) så tänkte kika på den & Söndag är det ju farsdag så pappa Jan ska uppmärksammas. Hoppas pappa Peter är hemma ngt?! :)

Hoppas ni får en fin helg!

Faaantastisk helg!

Tjolahej!

Jaa... va ska man säga, vi Diser-tjejer har haft det helt underbart i Västerås! TACK ANNA! 
Å vet inte om jag sagt det förut, men Wille kan sitta själv nu *ler* Storpojken min!!!

I Fredags steg jag upp i ottan för att köra Rasmus till Timrå där bussen till hockeycupen i Östersund skulle avgå. När vi vinkat hejdå stannade jag till på Berners för att se ifall de hade tid att byta en lampa. Helt sjukt! Man kan inte byta en lampa själv längre, å SVINDYRT var det oxo! Naturligtvis blidde Wille både hungrig & nödig *ler* Tur att farfars syster jobbar där så vi fick amma lite på hennes kontor :) Efter 2 timmars väntan var äntligen lampan bytt! Lite less efter all väntan & jag kände stressen krypa närme då vi skulle komma iväg vid lunch för att hinna till Västerås i tid. Men med tanke på vädret så var jag glad att jag bytte denna lampa.
Lite försenad hämtade jag först upp Kickan & därefter Jempa för färd mot Västerås och vår härliga Diser helg. Det dåliga vädret & snön gjorde att det tog lite längre tid än vi trodde... men vi kom fram tillslut & mötte upp Sthlms tjejerna.
Vi inledde kvällen med Thaimat innan tjejerna gick på Annas föreställning medans Wille o jag for till Örtagård (där Anna bor). Vid en 22-tiden damp tjejerna in & vi gjorde varma mackor & surrande strunt in på natta :)

Lördag morgon inleddes med en lång mysig frukost innan vi begav oss till stan för att fajtas i bowlinghallen. Mitt lag hade lite otur med att banan krånglade, så vilka som vann vete sjutton :) Efter det gick vi på fik & smaskade i oss goda mackor & såklart efterätt! Vi hade bestämt att vi skulle dela upp 3-rätters middagen på oss tjejer, så Kickan & jag gick för att söka reda på Mascarpone (å inte visste nån av oss riktigt vad det var *skrattar* Men nu vet vi! ). Väl inne på mataffären smög vi runt var för sig med våra shoppingkorgar för att inte de andra skulle se vad vi planerat för ätbart :)
Väl hemma tillagade vi våra maträtter & kan säga att det var FANTASTISKT gott allting! Bildbevis nedan!

Förrätt: Chevrémacka i ugn med valnötter & honung
Varmrätt: Getost & kantarell potatisgratäng med ungsstekt fläskfilé & goda grönsaker.
Efterrätt: Midsommardröm. Chokladbotten i ugn som toppats med mascarpone, florsocker & hallon o in i frysen! 
Till detta drack vi gott vin, snattrande hela natta lång & sjöng lite singstar... tiden går så fort när man har trevligt ;)

Söndag avnjöt vi en lika god frukost igen & inväntade Fabian som skulle komma hem innan vi återvände till Norrland. Vi hade bättre tur med väder nu, men valde ändå en annan väg hem som var ngr mil längre... Wille var så snäll hela vägen hem. En kort matpaus & ett blöjbyte ville han ha, annars rätt nöjd & trött ;) De e jobbigt att vara på Diserträff med brudarna! Jag var också RÄTT trött när vi kom hem, både för att man inte fick så mycket sömn när man har en liten bebis med sig & att jag körde hela vägen hem :) Men de gick bra!

Sonens hockeylag kom på 4:e plats. Blandat resultat, dvs både vinster & förluster gav helgen. Men han hade visst haft väldigt kul - vilket är det viktigaste :)

Igår var vi bara hemma & röjde hela dagen! Wille sov nästan 3 timmar ute i vagnen :)

Idag har vi vart hos Mormor & träffat både kusin Erik & moster Emma. Var så längesen jag fick träffa systersonen som nu lärt sig gå :) Å OJ va han var duktig på de små benen lilleplutten!!!

Imorrn ska vi på babysång & hoppas vi får träffa Leon :) var 2 veckor sen pojkarna sågs nu!

På Torsdag ska jag träffa en kollega över en fika som också är mammaledig :) & på Fredag ska jag på jobbet på möte... detta möte har blitt inställt 2 ggr så jag hoppas verkligen det blir av nu. Farfar & Mona ska passa Wille denna dag.
Vad som händer i helgen återstår att se... gubben har deklarerat att han ska jobba *suck* Så jag o kidsen får väl hitte på nått! Farsdag måste vi ju fira på ngt sätt såklart!

  Lite vingligt ;)

  
   Hos mormor!

DISER BILDER:
               
Ha en underbar kväll!

RSS 2.0