Vit jul...

... men cheesus vad snö vi har & så vackert det är!! Imorse jagade vi ut barnen (trots protester) att hjälpa till med detta vita puder ;)

Julafton började med en lekstund ute. Barnen åkte trickskidor & snowracer... Wille tyckte det va så häftigt!
Lagom till KalleAnka kom Peters far med familj, mor o far & syster med familj. Lite glögg & peppisar innan vi förberedde middagen gemensamt. Trots att vi var 14 vuxna & 3 barnstolar så var det inte särskilt trång.
Efter en supermumsig middag kom även Peters mor med familj & faffen fick stora äran att agera tomte *ler* Det gjorde han såå bra även om Wille tyckte tomten va liiite läskig *hehe*

Gissa om barna fick ngr klappar?! Herre min... Vi höll kanske på i närmre 2 timmar innan det hela var klart ;) Wille öppnade paket på paket & stormtrivdes... De stora hade man inte riktig koll på just då, så deras klappar gick vi igenom senare på kvällen. TACK alla för så fina klappar till våra barn!!

Vi avslutade kvällen med inte efterätt :) Mums! Framåt en 23-tiden for alla sällskap hem till sitt & barnen stupade i säng - inkl Wille som nu vänt på dygnet...

Juldagen var jag i städtagen (trodde jag)... efter att storbarnen åkte till de andra föräldrarna ville Peter absolut ut till Birsta & kolla in elektronikrean ;) Sen en besök hos farmor & faffen innan vi begav oss hem till mor & far för lite middag. Vi bjöds på julbord & jag bara måste nämna mammas laxpaté hon gjorde - den var helt outstanding! Blir ett nytt måste på julbordet framöver :) Wille & Ecke busade på som vanligt & framåt kvällskröken skjutsade pappa hem oss! Tack för en trevlig kväll!!

Annandag jul steg vi upp i hyfsad tid för att köra sonen till hockeyträning & tog en sväng på Birsta rean. Bytte en julklapp & fikade lite... man orkade inte riktigt trängas med hela stan som var där... hem igen för att svida om & förbereda middagen för våra gäster, fam Bergqvists. Kl 16 radade vi upp oss framför TV:n & lite hockey :) Sen bjöd vi inte på julmat till midda till Hasses förtjusning ;) En trevlig afton med goda vänner!

Idag har vi varit i Grönviken för gratulera söta Noomi som blev 1 år! HURRAAAAA!!! Vi bjöds på gott fika & Wille lekte med Noomi & alla henns nya presenter & roliga julklappar!
Efter det stod det skottning på schemat igen ;) Wille sov endast 20 minuter idag på eftermiddagen, så han slockna redan 19:30 ikväll, kanske kommer vi in i de rätta banorna nu?! Vi har även varit i kontakt med ett par som är intresserad av att hyra vår lägenhet. Kanske blir det visning imorgon...

Imorrn ska Peter jobba - han skulle vart ledig, men blev inringd pga vädret & det ska komma MER snö inatt *ler*
Då får Wille vara med mormor en stund över dagen då mamman vill ner på stan & fynda lite på rean!
På eftermiddagen står det bad på schemat & Wille kanske får en badkompis med sig, Noomi var badsugen sa hennes mamma & pappa ;)

Sen är det väl dags att börja se över packning & kläder då vi är bortbjudna över Nyår. Peters pappa & Mona har bjudit med oss upp till Åre för att fira med dem & hans syskon i 4 hela dagar *yippee* Å ett sådant erbjudande kan man ju bara inte tacka nej till! Det sista Mona sa på Julaftons kvällen var att vi behöver inte tänka på mat eller dryck - Är de inte underbara så säg *ler* Jag skulle tro att vi även kan få lite hjälp med barnpassning om vi vill åka utför båda 2. Tyvärr följer inte det stora barnen med då de firar nyår med sina andra föräldrar iår.

Så hinner jag inte med ett nytt inlägg innan dess så önskar jag er ett fantastiskt GOTT NYTT ÅR!
Kram på er!



Bilder från Julafton:
  
  
  
   



Fam Bergqvist på besök:




Avslutningsvis säger vi GRATTIS till lilla Noomi på sin dag idag!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0