Update om helgen!

Tjaba!

Borta bra men hemma bäst... va lite skönt att komma hem till Haga i förrgår kväll trots en mycket trevlig helg!

I Fredags kom Farfar Calle på fm för att ta med sig Wille hem till Lucksta över helgen. Sen plockade vi upp Jessica, (Peters bror Patriks tjej) & drog söderut. Vi kom väl fram vid en 16.30 efter att fått testa på rusningstrafiken i Sthlm ;) Lastade av vår packning i Cecilias lägenhet & for till Sjöstaden för att äta middag med Peters syskon hemma hos Åsa & Viktor. Tjejerna valde Sushi & killarna lite mer åt det "köttiga" hållet :) Vi spanade in Let´s dance & snattrade i massor. Vi passade även på att gratulera Viktor med 2 flaskor lagringsvin som vi hoppas på få smaka om en sisådär 10 år *ler*

I Lördags tog vi först en prom in till City, ca 3km från lgh på Söder för att luncha med Patrik & Jessica med kompisar. Strosade lite på stan & gjorde vissa nödvändiga inköp för kvällen :) En rask promenad hemåt med ett pubstop - lite törstig blir man ju av att gå ;) Å de kändes i ben & fötter att vi avverkat närme milen...
Kl 17 mötte vi upp syskonen för middag innan festen körde igång. Festlokalen var en mysig liten "källarhåla" - lät kanske inte så trevligt men den var jättecharmig. Där bjöds det på välkomstdrink, snacks, snittar & karra :) Vi var (naturligtvis) de sista gästerna som lämnade stället ca 30 minuter efter stängning *skratt* Vi skulle gå vidare men vart så trötta ute i friska luften så det blidde hemgång... å gissa om jag var glad för det på Söndagen!?!!

Tack Åsa & Viktor för en rolig kväll!!!

I Söndags sov vi ut LÄÄÄNGE & åå va skönt det var! Packade ihop & for en sväng på Barkarby outlet för att fynda lite, å hit ska vi ta med kidsen nån gång... vi tror det är som himmelriket för dem ;) Shoppa märkesgrejjer till lågpris! Efter en lite tröttsam resa hem så var det underbart att få kliva in genom dörren & alla ungar fanns hemma på plats! Wille vart så glad å se oss - då smälter man *ler* Ja de stora ungarna vart nog glada de me (hoppas jag *S*)! Farfar & Mona var så snälla & skjutsade hem Wille så vi slapp fara & det tackar vi för samt för att ni ställde upp i helgen - JÄTTETACK! Och även stort tack till Cecilia för lånet av lgh!!!!

Igår var jag på ett möte som jag kaanske hade hoppats lite mer på... men vi får väl se vad som händer & fötter :)
Fick även ett glatt besked på jobbet att jag nu blivit uppgraderad kompetensmässigt, så nu är jag senior konslut - tjusigt va?! *skratt* På kvällen hälsade vi på fam Hallin & planerade lite inför vår fjällenresa på Fredag som ska bli SÅÅ kul!!

Idag blir en vanlig arbetsdag & ikväll kommer fam Sjöholm på lite kaffe besök om allt går enligt plan... med oss vet man aldrig *skrattar*

Hörs mer i veckan friends!

 Vi väntar på Sushi :)
  Middag & Let´s dance
  Törst släckar paus :)
  Lite god middag innan partajet!
   Vingelbilder :)
 De e inte lätt å va hungrig *haha*

Mini Semester

Halloj!

Ja imorrn vid lunch drar vi på mini semester ner till Stockholm... skööönt :)

Igår efter jobbet plockade Johanna upp mig, eller ja vi bytte chaufför... Och för att ta mig ut från bussfickan så fick jag smyga ut nosen på bilen. En surkärring gav mig onda ögat så jag svängde ut bakom henne istället. Sen skulle jag byta fil & lyckade svänga liiiite för snävt så jag touchade hennes bil :( Bromsar in & tänkte säga att vi kan ju stanna längre fram å se hur det gick... men då vräker surkärringen ur sig: "Kör du på mig å"... puckad eller?!? Ja självklart körde jag in i henne med flit, det e ju gratis å repa bilar! Sen drog hon bara, vi stannade till för att se om hon hängde efter, men icke. Jajja, så nu har vi tyvärr en liiiten repa bakdörren *suck* Peter for & jobbade en sväng innan vi for o gjorde vi lite ärenden inför helgens bravader.

Idag har jag jobbat hemma... Kan ju lika gärna sitta här & inte göra någonting som på kontoret. Vi har även lunchat med Jenny, Noomi & mamma Elisabeth på Birsta idag :) På eftermiddagen kom farfar & Mona förbi för att hämta upp Willes packning inför helgen. Han ska ju få vara med dem när vi roar oss i Stockholm :) Ikväll ska jag prova lite kläder & packa i ordning allt.

Imorrn vid lunch drar vi söderut, så fort Jessica tentat klart, Peters brors tjej som åker ner med oss. På kvällen ska vi hem till Peters syster Åsa & blivande man Viktor (födelsedagsbarnet) för att umgås. På Lördag blir det lite besök i City på dagen & på kvällen ska vi på 30års kalaset :) Söndag bär det av hemåt igen, när vi väl är pigga & körklara ;) Vi har sån tur att vi fått låna Peters andra syster Cecilias lägenhet på Söder... vi är såå tacksamma!!!

Ha en skön helg gott folk!


En av mina favoritsysslor - KLÄTTRA - gillar inte mamma & pappa ;)


Lunch på cafe Charm


Här har jag mina nya brills - by the way :)


Noomi e ju så skojjig :)


Shopping

Hejsan!

Har nyss vart med lilla lillasyster på liten shoppingtur... gissa om det är skönt att ha 2 småsystrar som kan mode & kan hjälpa en *ler* Sen kan de ju inte trolla med kroppen tyvärr så kläderna får anpassas efter figuren *skratt* Hittade nämligen en SÅÅ snygg top med lite volang... men såg bara tjock ut i den :(

Igår på dagen lunchade jag först med Leila på piccolo & de va inte igår vi sågs kom vi fram till :) Men nu ska vi förhoppningsvis ses igen kring påsk! På kvällen for vi ut till Grönviken för att överraska & gratulera min käre vän Jenny som fyllde 35 unga år :) GRATTIS GUMMAN! Fick samtidligt gosa lite med söta Noomi som gillade tant Pernilla skarpt! För inte var hon tyst i mammans famn inte, men hon tant Pernilla snusa hon sött *ler stolt* Wille tyckte det var lite spännande & var nyfiken på tösen som 'lät lite' & då skrattta han härligt ;)

Idag har jag först fått lunch på jobbet i samband med lite födelsedagsgratulationer. Efter det mötte jag som sagt upp Lill-Neá för lite modekonsultation. Så ikväll ska provas kläder.. få se om det blir ngt nytt eller om jag krafsar längst in i garberoben efter något mer oldie ;) För vi ska ju på 30års baluns i stora staden på Lördag då svåger Viktor har fest!
Ska snart hem & lösa av faster Johanna som passat Wille idag då pappan jobbat lite...

Ha en bra dag gott folk!

  Titta va fint Willes ben läkt :)

 Wille gratulerar faster Johanna


 Jag myser med lilla Noomi
 Noomis fossingar va så kuliga tyckte Wille
  Kisarna va ju lite roliga dem med...

Big world!

Halloj!

Uj vad jag ser bra... ut :) Världen e såå mycket större med nya brills!

I Fredags va jag tvungen å ringa VC för att få ngt mot min hosta... det gjorde ont i lungorna när jag andades & ville bara kräkas när jag hostade! Vid lunch fick jag träffa en läkarkandidat som gjorde en GRUNDLIG undersökning. De studerande e nog de bästa egentligen, för de utelämnar inte nått. Han kom fram till att de nog inte var ngt med min astma, utan ett vanligt förkylningsvirus. Han tyckte det lät illa när jag hostade & han hörde lite rossel när han lyssnade på lungorna. Men det va ju de jag sa: Ville ju bara ha hostmedicin, tyckte inte jag behövde komma dit  *suck*. Fick iaf  Coccilana (rätt stark hostmedicin) utskrivet att ta till nätterna :)
Vi fick ställa in middagsbesöket som var planerat då både vi & gästerna var sjuka :( Nytt datum ska planeras in. Vi gjorde istället kycklingsallad, hyrde film & somna tidigt (jag i soffan *skratt*). Peter försökte få mig att ta en Whiskey, så jag skulle bli frisk... men BLÄÄ va äckligt det är (smuttade lite på hans)!

I Lördags rensade vi källaren för att åka på tippen. Wille fick vara hos mormor & morfar de timmarna vi grejjade & donade. Där var även kusin Erik, så grabbarn fick sig en prommenad i vagnarna tillsammans & det hade visst vart skojjigt! Nu kommer vi iallafall in i vårt snickarrum igen :)
På eftermiddagen kom farfar & Mona på en kortvisit. Jag hade köpt semlor  till kaffet & dom var såå goda! Efter det for vi på motormässan till min stora förtjusning (NOT!)... slösa 200kr på lite bilar? Fast ja okej då, vi kikade faktiskt på ngr modeller till oss... om vi får för oss att byta så småningom ;) En av oss vill det lite mer än den andra - vem tror ni?! :)
Kvällen vart återigen lugn med kinamat framför TV:n & Robinson. Tyckte det var ett bra avsnitt med lite tuffare takter än tidigare år!!! Idag skulle även Mikaela ha vart på simtävling, men hon är sjuk & ligger hemma hos sin mamma i sängen. Vilket innebar att det inte vart någon resa till Bollnäs för oss heller. Kanske likabra när vi haft sjukstuga hemma!

I Söndags blev det en Birsta sväng. Lite Ikea inköp, lunch & besök på vårt stammishak: BAUHAUS :) Undra hur mycket vi bidragit till det företaget?! En eftermiddagskaffe hos farmor & faffen innan vi for hem & tillagade hemgjord pizza... som inte blev god :(  Knäckebotten tror jag räcker som beskrivning *ler*.
Willes ben har läkt ihop fint. Nu är det bara en massa torra hudflager på underbenet som ska lossna, så vill ha lite förband ett tag till. Men snart är han nog OK & kan bada igen vilket vi ser att han längtar efter :)
Rasmus spelade hockeymatch igår & de vann överlägset. MIN SON gjorde ett hattrick :) dvs 3 mål i samma period *ler stolt* Tyvärr var jag inte där & såg det, men han berättade stolt för mamman!

Idag har jag just vart på Synsam & hämtat mina nya glasögon, ett par Tiger of Sweden :) Svarta med en silverdetalj på karmen. Känner mig lite yr i bollen då styrkan är rätt förändrad... får nog alternera lite med mina gamla ett tag tills jag vant mig. Har även kikat lite på ngt att på kroppen på lördag då vi ska på 30-års baluns i Sthlm *tjoho* Få se om jag får med mig någon av systrarna för ett ev inköp :) 

Ikväll ska vi på 19-års uppvaktning (hoppas på smarrig tårta) då "lill-faster" Johanna blir GAMMAL *ler* Grattis!
Skickar även Grattishälsningar till Gotland & svägerskan Cecilia, hoppas du får en bra födelsedag! KRAM

Ha en bra dag kära vänner!


Little Steve Wonder *skrattar*


E jag inte snygg så säg :)

Fortfarande sjukstuga

Godmorgon!

Ja nu är även Peter lite hängig... va e detta för sjukstuga?!

Iförrgår kväll kom mormor & morfar på besök. Mamma har sytt draperier till Mikaelas rum & de sk garderoberna :) Samt att pappa fick rycka in (som vanligt) när det gäller elektriciteten i vårt hem *ler* Tack Mor & Far!

Igår arbetade jag återigen hemma, fick faktiskt lite gjort... jag har ju lite långtråkiga dagar utan uppdrag, men hade lite småpyssel att dona med så det är kul! Gjorde även iordning lite storkok åt Wille, så nu finns det de 14 portioner i frysen till plutten :) Vi åt korvgryta med rotsaker till middag igår & det var både fräscht & nyttigt, Rasmus tyckte det var JÄTTEGOTT & det är alltid kul. Vi lade om Willes ben på förmiddagen & det hade bara vätskat lite så det verkar gå åt rätt håll! På kvällen for vi till en kollega för att titta på en sittvagn till Wille vi skulle få köpa superbilligt & den va välvårdad & fin så vi tog den. Vi fick även med oss en kombivagn av modell äldre till systeryster. Med 2 små knoddar så kan det vara bra att ha en dagisvagn eller en reserv hos mormor kanske? TACK så mycket Mona!

Idag mår jag inge vidare... hade en släng av feber imorse & som vanligt är det niagarafallet ur min näsa/ögon :( Man kan ju hoppas att detta är "kulmen" & det blir bättre imorrn eftersom vi har planer på middagsgäster! Så sitter hemma idag igen & gör det jag kan... få se om det trillar in lite smågrejs idag igen på arbetsfronten...?!  Man kan ju bli överraskad :)
Wille sover nu ute i vagnen i det vackra vädret & Peter påtar på i barnens rum... Idag hade inte WIlles sår vätskat igenom bandagen så vi låter det vara tills ikväll... bra va! :) Lägger in en bild på vårt hjärtegryn som kämpar så bra mot klådan vi antar att han har, eller om han har ont? För han grinar illa på nätterna lill stackarn!

Några bilder från hemmet... Vi e ju inte KLAR, men en bit på väg!

Ha en bra dag!




Willes rum... saknas lite på väggar å sånt...



Mikaelas rum...


Mikaelas rum igen.   Hur gör ni för att få barnen att städa?!?!


Vårt nya sovrum...


Mitt stackars hjärtegull.... 


Jag kan kamma mig alldeles själv :)

Febrig son

Hallo!

Ja lille Wille har nu också blitt förkyld & har fått feber...

Igår satt jag ju hemma & jobbade på dagen. På kvällen påtade jag på lite här hemma medans Peter o Rasmus kikade på Timråmatchen. Å det var väl inte mycket att hänga i julgran ;) Upptäckte även att Wille hade feber & vart lite orolig att de berodde på brännskadan först :( Men såg sen att han var lite snorig & förstod då att det är jag eller kusin Erik som antagligen smittat honom ;) Så ännu en natt som Wille sov med oss... å han var som en het stekpanna missinassa lillen!

Idag var vi först på Vårdcentralen med Wille då brännsåren börjat vätska. Det var lite klibbigt & geggigt på knät, så vi ville att man skulle se över såren. Blåsorna har spruckit så jag har fått med mig lite material så jag kan lägga om Willes ben varje dag. Tur han inte verkar ha så ont (för det ser inte skönt ut) & där det är som värst är på det benet han tar sig framåt på... typiskt.
Har även hunnit fylla på matförråden... JEESUS va mat det går när alla barn är hemma *skratt* Nu är de stora kidsen på rymmen, Rasmus for på Birsta med en kompis & Mikaela är med sin mamma ikväll. Tänkte snart fortsätta påta på lite här hemma.

Imorrn tror jag också jag sitter hemma & arbetar, det rinner så ur ögon & näsa, å det är lite jobbigt att vara på kontoret då... Mår bättre, men blir irriterad över detta snytande ;)

Ha en bra kväll!








Kändis i familjen

Hej,

Jobbar hemma idag då jag blivit förkyld igen :( Ont i hals, huvud & är snorig... *suck* Var ju nyss förkyld...

I Fredagskväll rodda vi om i Rasmus rum. Han har fått 2 av våra garderober & ut med den gamla. Hans lag förlorade 1 match & vann en tidigare under dagen på hockeycupen i Härnösand.

I Lördags for jag & stora sonen till Härnösand vid en 9-tiden. Han skulle spela & jag skulle göra ett jobb för hans hockeylag mellan matcherna... när man ändå är borta sådär & inte kan göra ngt så är det helt OK att ställa upp för laget. Det ger ju lite klirr i kassan & antar att ni förstår att hockey INTE är en billig sport *ler* Tyvärr förlorade laget båda matcherna mot MKT tufft motstånd från Sthlmstrakten... de killarna är 1 huvud längre än våra killar, så man undrar ju vad dom äter nere i 08:a området *skratt* Men killarna hade kul & det var väl huvudsaken!
Peter & Wille var på Mikaelas simtävling den dagen... ett litet missöde uppstod också. Pappa spillde kaffe över plutten så det fick göra ett besök på akuten igen :( Wille fick lite brännskador på ena benet. Väl på sjukhuset fick han "extra hud" påklistrat på benet & lite bandage för att det skulle sitta kvar. Lite smärtstillande suppar fick dem med sig hem också. Peter lyckades också dra på sig lite brännmärken på magen... men han är ju gammal & skrynklig *fniss* Wille ska ju ha sina ben resten av livet ;) Nä, men det gick bra. Man tror att det skall läka inom en vecka så vi håller tummarna.
Det gick ju naturligtvis bra för Mikaela också... 2 guld kammade hon hem 1a passet.

Igår klev jag upp missinassa kändes det som, sonen skulle vara hos en hockey kompis kl 06 bara för att jag & Wille skulle få 1 timme extra innan vi for så det tackar vi för. Kl 07 packade vi vagn & skötväska för att fara till Härnösand & titta på hockey. Denna sista match vann de faktiskt!
Väl hemma tog Wille en liten vilopaus & jag plockade innan vi for ner på sporthallen för att kika på Mikaela när hon tävlade. Rasmus & hans kompis hängde också med & gissa om Mikaela vart nervös ;) Men så simma hon bra å *ler* 4 guld kammade hon hem denna dag. Det blev en tidig kväll för hela familjen som var trötta efter en aktiv helg.

Idag sitter jag hemma & jobbar... nyss lyssnat på ett möte via telefon... handlade om vi som sitter utan uppdrag & vad man gör för oss & att vi ska få en liten inblick. Vi har även vägt Wille, han har gått upp rejält, 500 gr på 1 månad & är nu 1 cm längre = ett standard barn *ler* BVC sköterskan kikade även på Willes brännskada & hon tyckte det såg fint ut. Vi ska fortsätta låta "extra-huden" vara & han fick som en strumpa att trä på benet. Vi ska bara ha lite koll på såren så det inte blir infekterade. Men Wille verkar inte bry sig eller ha ont, så det känns ju bra! Fast vet ju att han är en tålig liten pöjk!
Peter fixar just nu med trappen till Mikaelas rum & vi har köpt en grind då ville blivit som en liten klätterapa :)
Ska ta en ny värktablett nu då jag känner att skallebangen är på väg tillbaka :( Tur det finns Alvedon! Vill helst inte ta en sjukdag så gör så gott jag kan idag. Ikväll är det taxiverksamhet som gäller igen... Sporthallen Timrå Sporthallen Timrå... Åsså hejjar vi på Timrås A-lag, men jag är tyvärr lite pessimist.......

Ni har väl läst ST & Dagbladet?
Vi har ju numera en kändisdotter hemma *ler* 2 stora repotage om Mikaela i dagens lokal tidningar.. gissa om hon är STOLT?! & hon var så nervös igår när de intervjuade henne!
Läs här:   http://st.nu/sport/1.846125    & här:    http://dagbladet.se/sport/nyheter/1.846469

Hej Hopp!

 Badar lite med faster Johanna & pappa.
 Så här trött var jag efter att hejjat på brorsan i Härnösand.
 Rasmus & Pontus busar med Wille!
 Här hejjar vi på syrran!
 Rasmus in action
 Här vallar Katrin (Olivers mamma) Wille lite... jobbigt å sitta still :)
 Mikaela i röd baddräkt in action.
 En av 6 ggr hon stod överst på pallen.

Förlust :(

Guten morgen!

Jaahaa... Timrå loosade igår å :( Skrot!

I Onsdags var jag hos optikern & fick min syn kontrollerad. Den hade blivit sämre så det blidde  nya goggles. Har ju bara min glasögon på jobbet i princip, så nu kan jag ha de gamla hemma om jag känner att jag behöver när jag ser TV eller så... Blir lite skoj med nya bågar :) På kvällen grejsade vi vidare hemma med de vi kan. Kan ju inte göra såå mycket i kaoset som vi har förrän Willes rum är klart *skratt* Å faffen han sliter på med guldkornets rum... vi är såå glada över det.

Igår efter jobbet storhandlade vi eftersom stor kidsen kommer ikväll. Då bör kylskåpet vara välfyllt & fruktskålen ska svämma över ;) Efter det for vi till SysterYster för att äta tacos & se Timrå matchen. Å så klart blev kusinerna tokförtjusta över att få träffa varann. Tyvärr glömde jag kameran, men tog ngr härliga bus-bilder på pojkarna med systers kamera. Kankse lägger hon ut ngr på hennes blogg: http://eriksmamma.blogg.se/ 
Mums va gott det var med tacos! Emma gjorde även en delikat, avancerad & sliskg dessert: Chokladpudding med grädde *skratt* Men de VA gott! Tack för igår Syster med familj :)

Idag kommer Lilla SysterYster upp med lite lunchlåda till mig :) Mamma har gjort en av mina favvorätter: Rotmos & fläsklägg = ÅÅhh va gott det ska bli! (Visst håller ni med?! *skratt*) Ikväll hoppas vi på att få kunna rodda om lite i hemmet så stora sonen kan få tillbaka sin säng som är full med vinterkläder... Å undrar hur långt Willes faffen hunnit?! :)
Nyss fick jag ett SMS från Optikern att mina brillor är klara *tjihoo* kanske ska springa ner på stan å hämta dem!

Har jag berättat att Wille nu fått 2 tänder till upptill? Jopp, han har nu 4 uppe & 2 nere & han BITS!!!!
Har jag också berättat att han kan säga "titta"? Jajjemen *stolt mor* Och ngt som liknar "Tack" kommer ur han å :)

I helgen blir det aktivt igen. Rasmus har hockeycup i Härnösand & spelar sin första match redan NU förresten - håll tummarna! Mikaela har simtävling på hemmaplan. Så imorgon får Wille vara på simtävling med pappan & på Söndag på hockeycup med mamman :) Han får bara hänga med han lillen...  De e nog vad vi hinner med denna helg skulle jag tro ;) Vad ska du göra?

Ha en skön helg!


Lite bilder på vår lilla knaspropp :)

  LäraGåvagnen vi fått av Kicki & Thomas är kul!
  Och lite svår att förstå sig på ibland *ler*
  Wille tror han är större än han verkligen är ;)
 *KÄRLEK*


Möblera mera...

Tjenis!

Hoppas ni gillade alla bilder från Sportlovet i fg inlägg :) Tänkte nämligen avsluta detta inlägg med lite fler!

I Måndags kväll fortsatte vi på hemma plan med ett försök att iordningställa vårt MESSY HOME ;) Fixa & trixa med kläder, sortera papper & grejjer... vi försöker slänga en del - Rätt bra sätt å få saker rensade på är att rodda om hemma.
Wille var himla duktig att hjälpa oss, specieltt att hjälpa mamman sortera papper. De jag slängde plockade han tillbaka & de jag sorterat hamnade i slänga-högen *ler lite* Det slutade med att jag gav upp & ägnade lite tid åt guldkornet istället. Peter sågade & fejjade så han var inte någon bra "barnvakt" just då ;)
Denna natt fick WillePille sova i storebrors rum... det gick väl sådär. Kl 04 vaknade han & var pigg... somnade väl om 05.30, så jag fick en lite stunds vila till innan klockan ringde *gäsp*

Igår var jag för på tandläkarkontroll & fick höra att jag är en av de patienter de stoppar in i facket: "Patienter som EJ tar tid & vi betar av på en & samma dag" :) Vilket betyder att de bara kollar till & polerar mina täder. Thats It! Dvs jag har ALDRIG under mina 35 år haft 1 enda hål! Och DET är jag STOLT över! :) Så det dröjer väl 2 år till innan nästa besök... skönt!
Efter jobbet hämtade gubben upp mig & vi begav oss till Ikea. Bytte en hylla som inte passade & passade på med lågbudget middag där ;) Strosa även lite inne i Birsta City... Planerade, funderade & drömde över hur vi skulle vilja ha det hemma... Men det är steg 2 - nu tar vi det pågående projektet först.
Inatt sov även Wille i Rasmus rum, men bara till kl 02. Peter försökte få honom å somna om men icke! De kom till vårt sovrum tillslut & efter ett bra tag somnade han tillslut om... *pust* Jag vet inte riktigt vad det är med honom ~ iof kanske det inte är så lätt att hipp som happ sova själv & dessutom flytta runt i deivere rum. han tycker nog mamman & pappan är lite knasiga :)
Nu har nog precis Peter & grannen avslutat sin morgonpromenad & kafferep med barna. Kul om Wille får träffa lite kids, han var ju rätt van det sedan tiden jag var hemma... Så hälsa på Peter vettja!
Snart ska jag till optikern för att se hur bra jag ser ;) Å ikväll fortsätter vi väl med det vi kan, för Faffen sliter febrilt med Willes rum & innan det är klart e det inte såååå mycket mer vi kan göra (tror jag).
Det är guld värt att du e hos oss jämt Göran :)

Hoppas ni får en bra dag!

   
   
  


 Undar vad jag kan hjälpa till med - undrar Wille :)
 Kvällen e räddad ;)

Who-Valley

Hejsan, kommer ni ihåg mig?!

Jag har ju haft sportlov & vart i fjällen med rara vänner :)

Förra helgen spenderade jag i Timrå ishall med sonen som hade cup. Rasmus var med Fredag-Lördag eftersom färden mot Vemdalen skulle ske på Söndag. Och eftersom Peter gick funktionärskurs så var farmor & faffen barnvakt -TACK!!! Farmor Maggie fyllde även år (GRATTIS) så vi vart bjuden på middag hos fam Olssons :) På Lördag kväll körde vi lilla plutten till mormor & morfar som skulle passa guldkornet i 5 hela dygn medans föräldrarna roade sig i fjällen. Mamman var lite nervös över att vara ifrån honom så många dagar ;)

Söndag till Torsdag i Who-Valley var ett par underbara dagar i goda vänners lag - totalt 16 stycken - stugan var på 300kvm så vi bodde "som i ett slott" som barnen säger *ler*. God mat & dryck, mycket skratt & surr, kaffedrinkar & bastubad, afterskii & kall cider, timmar av skidåkning & massa TRÄNINGSVÄRK *skratt* Uj va jag är otränad, men OJ vilka bra skidor jag köpt!!! Kommer inte ha kvar de gamla ;) Ungarna har ju också haft kul, de har busat, bastat & haft himla skoj ihop... funkat kanon fast vi vart så många!
Tyvärr vart Hasse sjuk så vi vart en man kort & jag blidde chauförr av vår bil, då Peter fick köra bilen med skotrarna. Så gubbarna åkte mestadels skoter & vi tjejer & kidsen svischade nerför pisterna. Vädret var väl inte på vår sida, men backarna var HUR bra som helst 2 av dagarna! Stugans läge var ju det bästa, runt knuten låg både affär, afterski & slalombacke... kan man ha det bättre?! Både Peter & jag är nu utvilade efter att fått SOVA 5 hela nätter *skratt*
Tack alla ni som var med för ett par ROLIGA dagar tillsammans & vi ser väl fram emot nästa år va?!

På Torsdag kväll hämtade jag hem Willeplutt! Åååhh va härligt det var att på kramas med honom. Har verkligen njutit av semestern med längtat SÅÅ efter vårt guldkorn!

Tackar mor & far supermycket för barnvakten av pluppen i alla dessa dagar!!!
Tack även till faffen som målat klart allting hos oss när vi vart borta, så underbart att få komma hem till!

I helgen har vi bara grejjat hemma! Snickrat & fejjat det sista - ja, jo, lite småpyssel e allt kvar - men vi är i princip klara :) Vi har burit grejjer & rensat sånt som ska slängas eller flyttas mellan rummen. Igår besökte vi fam Olsson för att gratulera faffen Göran på sin födelsedag :) Efter det blev det ett besök på Ikea för att köpa lite hyllor & lådor. Morfar Janne fick rycka ut (IGEN) för att koppla om lite el i Willes nya rum - THANKS!
Såå inatt sov vi i vårt nya sovrum (Mikaelas gamla) & Wille sov själv i sitt nya sovrum (vårt gamla)... Å det gick bra! Han vaknade nån gång men sov i sitt rum ända tills kvart i 6 morse! men då var han pigg & somnade om när mammans klocka ringde *gäsp* Vi hade naturligtvis barnvakten på då vi var lite oroliga om vi skulle höra honom ;) Så nu väntar lite ommålning & möblering av Willes rum & Rasmus rum ska också möbleras om & snyggas till! Mikaela ska möblera sitt rum också såklart... Så vi e inte klarar än... men en god bit på väg :)

Ikväll ska jag jobba på parkeringen på Timråmatchen... lär ju bli lite bilar ;) Annars ska vi väl fortsätta här hemma...

Här kommer lite bilder från Who-valley & Wille som hjälper pappan att snickra ;) Lägger kanske ut fler bilder från fjällen senare!

Have a nice day!

 Välkomst drink :)
 Första avécen :)
Sonen i relaxen
 Photogenique ;)
 Tjejerna vinterbadar... *brrr* Ser ni Alva i strumpor?!
 Mamman & sonen
 Kaffedrinks paus i Toppstugan
 Många var vi :)
 Lite After Ski
 Finns de hjärterum.........
 ???
   Lite poser :)
  Lite kids o Kickan :)

Wille när han hjälper oss möblera, snickra & städa :)
  Snygg body = TAKIDA :)
   Oj - jag har fastnat :)

RSS 2.0