Valborg

Hej!

Ja nu har vi firat valborg med fina vänner enligt tradition :)

I Tisdags hände väl inte så värst mycket intressant, jo vi for ut på Birsta en sväng & köpte sånna där "fulbyxor" till barna som vi kallar dem. Adidas mjukisbyxor som e så poppis i just Sundsvall...

I Onsdags for vi för att inhandla lite gott vin till Valborgskvällen & mat vi skulle ha med oss. När vi skulle åka därifrån så fick vi en glad överraskning - vi kunde inte lägga ur parkeringsväxeln på bilen... ?! Märkligt tyckte vi & Peter reagerade på att bilen inte riktigt "snurrade igång" som den brukar när man vrider på nyckeln. Efter en stund visade det sig att en lampa för motorproblem lyste & "thats it" ! Jaha, ä va gör vi då? De går ju inte att bogsera en automat :( Tur vi har försäkring som täcker bergningshjälp. Så vi ringde bärgare & pappsen som fick komma o skjutsa hem mig & barnen - TACK PAPPA! När väl bärgaren kom så visste han av ngn "hemlig knapp" som typ återställde ngt "datoriskt" i bilen... så Peter kunde köra till Berners själv. Å när han väl var där & provstartade så gick bilen som en klocka igen & den där lampan lyste inte längre... Ännumer MÄRKLIGT?! Eller hur!!! Ja så nu funkar bilen som vanligt igen, så vete sjutton va som hände men vi är så glada över att den funkar igen ;)

I går VALBORG va vi först på plantagen & köpte lite blomster till trädgårn & sen hem för att förbereda lite inför middag & trevligheter med vännerna i Oxsta. Wille lämnade vi av hos farmor & faffen eftersom de erbjudit sig att han fick vara med dem & det tackar vi ju inte nej till då vi insåg att vi skulle få soooovmorgon *ler* Vi började iaf kvällen med lite grillning hemma hos Kimmen & gick sen upp till brasan för att köpa lotter & mysa i värmen :) Efter det var det kaffe & efterrätt hemma hos Maria där vi spenderade hela kvällen med gott å dricka & gott snacks :) TACK för en trevlig kväll friends!!!

Ida i det faaaantastiska vädret & efter en lång skön sovmorgon så hämtade vi WillePille & åkte återigen till Kimmen. De har vart så snälla & lånat ut lite "tak över huvudet" till Chrissan :) (Vår båt) som det var dags att vårstäda & byta olja på. Det blidde inge värstäd av Chrissan för min del eftersom jag fastnade hos grannfruarna där uppe när WIlle väl somnat... men de va trevligt att surra lite strund me tjejjerna! Men ny olja fick hon i af ;) Senare eftermiddagen kom Marlene hem så vi körde gemensam "avancerad" middag *ler* - Pizza ! Mums va gott det var en dag som denna :)
Nu sitter jag här med nyvaxade vita alvedon ben, för usch va rädd man blev idag när jag visa leggsen...

Imorrn ska guben jobbe lite & jag fixa i trädgårn tänkte jag, så vi får väl se hur dagen slutar :)

Ha en skön helg!

   
Lite bilder på vännerna från igår kväll *hehe* (tagna me mobilen)

 Så här bra har Chrissan haft de i vinter :)

  De va jätte kul att leka i sandlådan!

    
Åkte 4-hjuling med pappa & det var jätteskoj det med när han vande sig vid ljudet!

  
Wille utforskar marken & gudmor som studsar lite med honom :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0