En massa kalas...

Godda!

Veckan som varit har jag mestadels spenderat på mitt arbete... semesterns härliga tid är ju över för detta år!

Farmor har vart så snäll & hämtat Wille lite tidigare på dagis ngr eftermiddagar & han har i sin tur fått vara med kusin Thea vilket han skarpt gillar.

Lillskrot har lyckats göra 2 rejäla vurpor på dagis, så han ser ut som en liten boxare mer eller mindre ;) Efter andra fallet så ringde dem från dagis å berättade att de va lite oroliga så han inte fått hjärnskakning lill stackarn! Efter beskrivning av fallet & sonens skick så ringde jag Sjukvårdsupplysningen. Tjejerna på dagis höll honom lite under uppsikt de närmsta timmarna (de e ded man gör) & när mormor kom på dagis för att hämta honom var han som vanligt... så det gick bra denna gång ;) Min son KAN BARA INTE gå... han bara MÅSTE springa jämt *skratt*

I fredags fick Wille följa med mormor & morfar till stugan, då vi skulle på kräftskiva på Alnö hos Peters moster. Vi hade en himla trevlig kväll & jag var den som vägra ge upp att knapra i mig av de små godingarna ;)

I Lördags åkte jag först till stugan för att hämta hem lillen (Tack mor o far för hjälpen) & då berättade han om allt han gjort i stugan o jag var ju bara tvungen att ro lite med honom... han verkligen ÄLSKAR att vara i en båt!! Synd att vi inte haft tid att åka så mycket i år bara...

På kvällen åkte vi till Oxsta för lite grillning & kubbspel! Kan bara konstatera att tjejerna ÄGER i kubb. Jag, Maria & Ebba vann storslaget över gubbarna *haha*

Igår låg vi utomhus på himlabadet & hade såå skönt! Det var hur varmt i vattnet som helst & Wille hade superskoj! Iom dessa timmar jag kan jag gå i god för att sommarn inte är slut än = Jag ser ut som en kräfta på ryggen *hehe* På kvällen pysslade jag lite hemma i trädgårn som förfallit nu några veckor... å de blir nya tag ikväll.

I veckan ska vi till MIN PAPPA som fyller år (Grattis Papps!!) , min faster fyller år, Wille skall till tandsköterskan på lite kontroll & jag hoppas Peter ska klättra lite på vårt tak. Ska försöka hinna med att skrapa lite på farstukvisten oxo... så vi kanske får den klar detta år ;)

Lite bilder från i helgen:

Kräftskiva på Alnö...
  

 Jag & sötnosen Thea!

 Johanna & Mikaela påstod att dom badade.. men vet inte om jag tror på de jag ;)På Himlabadet...
  


Tävling

Hej blogg,

Jag är med i en tävling om att vinna en namnmössa till lillskrot!!
Var med du me :)

http://alskadehjartegryn.blogspot.com/2010/08/tavling.html


Kommer snart en liten uppdate från helgen :)

Ses!


Oj, vad har hänt sedan sist ??

Hej blogg!

Det var ju inte direkt igår jag skrev & har väl aldrig haft ett sådant långt uppehåll som nu... Men så ska det väl kanske vara när man har semester :)

I allafall har vi haft en bra sommar! Det enda negativa jag har är att vi aldrig åkt så lite båt som i år... jag har vart ute 3 turer, Peter 2 & barnen bara 1 gång... Det positiva med det är ju att sopparäkningen inte blir särskilt stor ;)

Min första vecka innehöll en massa bad; med Marlene o barn, syster o barn & poolbad på tomten.

Vi har firat midsommar hos fam Sjöholm i trevliga Grönviken.

Vi besökte Gatufesten en kväll och bestämde då att nästa år (om vi skall gå på Onsdagen) så ska vi ha barnvakt :)

Har haft en rolig möhippa för svägerskan som slutade i ett Gatufest besök...

Min älste son har blitt 14:iss, så han har vi naturligtvis firat med släkt & vänner.

Peter har renoverat min mor & fars hus tak en hel del & nu renoverar han äntligen på vårat hustak :)

Vi har vart på svägerskans & svågerns supertrevligt bröllop i Saltsjöbaden där jag agerade Toastmadame. Faster Johanna följde med oss till Stockholm som "nanny" & vi är super tacksam för det!!

Vi har haft en semestervecka på Gotland där vi huserade hos snälla svägerskan :) Semestern innehöll besök på Kneippbyn, lite tågmuseum, en vikingaby, Blå laguen (kalkstens brott), en massa stros innanför Visbys mysiga murar med små dryckes pauser *fniss* Wille har lekt MYCKET med sin lilla kusin Thea som han var så snäll & kärleksfull mot.

Nu är jag inne på min 2:a arbetsdag & farmor tog Wille hela dagen igår så Peter kunde arbeta på taket.
Idag ställer mormor o morfar upp & passar Wille hela dagen. TACK till er alla!

Ikväll ska vi på "bastu kväll" till fam Jonssons på Alnö & det ska bli helkul! Snälla Johanna ställer upp som chaufför.

Imorgon skall vi på Roxette konsert, då ställer farfar & Mona upp på oss & har barnen - TACK!

För övrigt så fortsätter väl guben klättra på taket & jag får sköta markservicen :)

Detta var i mycket korta drag lite av vad som hänt dessa veckor för min del... Ska se om jag kan peta inte bilder också framöver :)

Ha en skön helg!


RSS 2.0