Dop & inflyttningsfest

Tjenis!

Då är Willes Dop & vår infyttningsfest avklarad :)

I Måndags kom prästen & vi gick igenom dopet. Lite senare kom Willes gudföräldrar Kimmen & Marlene på middag för att se över deras uppgift :)





I Tisdags ägnade vi dagen till lite pyssel hemmavid.

I Onsdags var vi först ut till Lena & Rogers stuga på Alnön & hälsade på... efter det tog vi en tur ner till hamnen för att kika på Ostindiefararen. Sen blidde det lite shopping inför Lördagens baluns.

 Roger & Wille
 Vi träffade Jenny & Erik nere i hamnen

I Torsdags fick jag besök av mina gamla klasskamrater Marie-Christin & Mia, jättetrevligt att de kom på besök! Hoppas vi ses snart igen! Efter det hämtade jag ut penicillin till lille Wille som fått öroninflammation... 2 månader & redan första penicillinkuren - vart ska detta sluta?! Vi handlade även lite inför Lördagens happening. Uj va de kostar att "slå på stort" *ler* Men det var det värt!!! På kvällen gick gräsklippare & trimmer varm, så trägården skulle se respektabel ut ;) Göran kom också för att förbereda de 12 kilo kött vi skulle grilla på fredagskvällen.

 Mia & Marie-Christin

I Fredags shoppade vi loss lite inför festen... Peter ville inte gå i långärmad skjorta & jeans... så det blidde ett par nya shorts & en tunnare skjorta till det... Utan protester - kors i taket :) På eftermiddagen kom faster Cilla & träffade Wille för första ggn :) Sen grillades det kött i ett par timmar & planerade för dukning mm...

 Faster Cilla

Dopdagen började med att farmor & faster kom för att hämta Wille så vi fick grejja några timmar. I samma veva kom mamma, pappa & Nea för att hjälpa oss med förberedelserna. Jörgen tog med sig "storbarna" till Segersjön ett tag :) Tack alla ni för hjälpen!
Kl 17 tågade vi tillsammans med präst Åsa Oreland & faddrarna Kimmen & Marlene nerför stentrappan till vår provisoriska dopfunt i form av stubben :) Mamma hade lånat ut en fin skål & karaff till själva akten. Mikaela var den som hällde upp vattnet & Rasmus tände dopljuset. MIn underbara syster Linnea spelade 2 mycket vackra låtar på klarinett :) TACK SÅ JÄTTEMYCKET - det värmde gott i mitt hjärta! Linnea sjöng nämligen på Rasmus dop för snart 12 år sedan, då var hon bara 6 år - så det var SÅ roligt att hon gjorde något för Wille med.
Därefter bjöd vi på middag med dryck samt kaffe med doptårta & ave´c. Vi öppande alla SUPERFINA doppresenter & även en hel del inflyttningspresenter eftersom vi slog ihop dessa 2 händelser. Kvällen/natten höll på in på småtimmarna... å det var såå trevligt!

Å näe, vi gifte oss inte *ler* Vilket många trodde *skratt*

Lite bilder, men eftersom någon yngre i vår familj ändrat lite inställningar på kameran så kommer fler bilder senare:

      

Stort TACK till alla som deltog & uppvaktade Wille & oss med fina presenter *love*

I Söndags fick vi följa med Hasse & Ullis på havet bölja... underbart då vi inte reparerat vår båt ännu... men snart så :) Kvällen ägnade vi åt att städa upp i trädgården... HMMM hur det såg ut *ler*

I Måndags lunchade jag med Nettan på stan & fyndade lite söta kläder till Wille på halva reapriset :) Me Like :)

Idag Tisdag har jag lunchat med mamma, bytt lite dubletter av presenter till Wille & hämtat ut ny kur penicillin till lille Wille :( Den första kuren hjälpte inte så nu har han fått en ny sort penicillin & vi kör en långkur tillsammans med örondroppar... hoppas det hjälper denna gång. Lillstackarn mår inte så bra i magen av detta & det visar sig på hans lilla röda rumpa... Plutten!

Nu ska jag göra min sambo & son sällskap, dvs hälsa på John Blund :)



Gonatt o sov så sött!


Kommentarer
Postat av: Kicki

Vad mysigt dop det var! Och god mat och trevlig fest. Värdelöst på krogen... men det kändes långt att gå tillbaka... ha ha ha

Jorå, det finns nog bilder om du vill ha, jag mailar!



Kram!

2008-07-30 @ 22:58:20
URL: http://www.fyraben.com/Lava
Postat av: Terhi

Hej, Vi tänkte på er hela söndag, ville ju sååå garna vara med med hade redan hunit boka G-borg, tyvärr. Vi hörs något sedan!



Kram till alla från oss alla!

2008-08-04 @ 18:58:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0