Sjukstuga & Tjejweekend

Tjena!

Jo här är det förkylt... Men på bättringsvägen!

Förra veckan hände lite av varje :) En lunch med Leila, mysfika med tjejerna, babybokprat & lunch med Leon, vi har pysslat lite hemma, jag har målat brädor så Wille fick vara hos farmor & faffen under tiden (TACK!!) Långprommis med grannmammorna - hela 1½ timme prommenerade vi... nästan så jag fick träningsvärk ;)

I helgen var jag & barnen på Paradisbadet på Lördan med morfars jobb. En mysig dag. Vi träffade även min kusin Peder med familj :)
Söndagen spenderade jag i Eon arena då stora sonen spelade hockey match i STORA hallen ;) De ni! Å han gjorde MÅL & de vann mycket stort :) DUKTIG KILLE!!!

I går var jag, barnen & mormor på Birsta. En lunch, lite strosande & naturligtvis shopping :) Fast det var bara de stora barnen som fick något denna gång...

Idag har Wille fått sin 2:a vaccination... det gick bra, lite tårar precis när de stack honom, men de gick snabbt över!
Så här 5½ månad gammal väger han nu 8 kg & är nästa 68 cm lång... Fattar ni va tiden går fort!?! För er som inte träffat honom på ett tag så är han nu mycket rörlig... Han snurrar & rullar runt, ålar sig fram, sitter kortare stunder, babblar DAA DAA DAA & THE THE mest hela tiden *ler* Lill-Pluppen min :)
Har nu även lagt ut röd-saaben på blocket så vi ska försöka klara oss på 1 bil ett tag framöver (Undra hur det ska gå?!)

Imorrn ska jag luncha med Kina, det var inte igår vi sågs :) Ska bli trevligt att skvallra lite. Sonen är hos mormor & Mikaela ska vara med extra-farmor Mona.

Torsdag morgon är det uppställning hos grannen, då vi ska ta en långprommenad med barnen & en frukost efter det! Så skönt när det är klart! Vad som händer efter det får vi väl se - förslag?! Funderar på att bada om resten av familjen är piggare, men vi får se.

Fredag... ÄÄÄNTLIGEN :) Kickan, Jempa, Wille & jag drar till Västerås för att hälsa på hemma hos Anna. Jojjen, Fia & Karin kommer från Stockholm också :) Det ska bli såå mysigt att bara snacka strunt, umgås & mysa! Lämnar rapport efter helgen! Snälla syster lånar ut en av deras bilar till Peter så han inte blir strandad denna helg då vi ska ta "Ådin" ner :) TACK EMMA!
Sonen ska ev åka på cup denna helg, så tyvärr missar man ju det *snyft* Men jag ska be å få rapporter kontinuerligt!

Lite bilder:
 Granntjejerna Ida & Nike leker med Wille hemma hos oss
 Att dra i brorsans hår e SKOJ!
  Plommonpuré e mums :)
  Bada ÄLSKAR jag!

Bilder från paradisbadet i Lördags!
       

Hoppas ni får en trevlig helg vänner!

Höst & Älgkött!

Tjena!

Nu är det höst... oj vad löv vi har på tomten *ler*

I Fredags var jag & syster o kikade på Patrik 1½ på bio... vilken rolig & allvarlig film med en hel del 'eftertänksamhet' :) Innan det åkte jag till Alön för att äta Sushi med familjen... Emma är en HEJJARE på Sushi :) Men jag hjälpte till litegrann oxo! Skulle hälsa på Hellen senare på kvällen, men efter bion när jag hämtat sonen var jag SÅÅ trött så det blidde direkt hem & gonatt för både Wille o mig. Helt otroligt så sov han till kl 6 på morgonen, utan att jag behövde ge nappen eller så.. undra om det var för att pappa inte var hemma så Wille slapp hans snarkningar *fniss*
 

I Lördags började jag med att rensa frysen då Peter skulle komma hem med 100kg älgkött :) Efter det åkte jag till mamma & pappa en sväng innan sonen spelade match i sitt nya hockeylag Timrå. De hade Östersund på besök & dem var duktiga! Tyvärr förlorade Rasmus lag, men han gjorde en FINFIN insats min stora kille :)
Sent på kvällen kom Peter hem med 2 stora kartonger kött... PUUH va mycket! Så vi höll på ett par timmar med att dela upp och märka osv. Men nu ni, nu har vi kött för ett BRA TAG framöver ;) Vi fick tom en bit Björnkött! Åååhh vilken fin färg - går inte att jämföra med någonting annat! Blir spännande när vi ska tillaga!
    

 I går for vi till syster, då Peter & Jens fortsatte med deras tak... den som väntar på något gott ;) Tyvärr är ju min gubbe inte den som har ALL tid i världen, men jag tror nog att vi ser slutet på detta takbygge framöver... Ge inte upp sis ;)
Emma & jag tog en långprommis med barnen, så härligt i början... innan det började blåsa. Så när vi kom tillbaka hade takläggarna gett upp, det gick helt enkelt inte att fortsätta när det blåste så... typiskt!
  

Idag har jag krattat löv, rensat & klippt buskar, plockat ruttna äpplen på marken (borde vara slut snart!!), tvättat & gjort plommonpuré till WIlle... Mycket av detta hann jag medans plutten sov i hela 3 timmar!!! Idag har han smakat banan oxo, å det var nog det godaste han smakat hittills :) Nu sitter han i mitt knä & vill ha uppmärksamhet = bäst jag ger honom det ;)

Resten av veckan blir bla lunch med Leila, kvällsfika med några tjejer, babysång, babybokprat & kanske bad.
Helt säkert är att vi ska till paradisbadet med morfars jobb & tjocka släkten på Lördag! Det ska bli skoj!

Kram kram!

2 tänder på 1 vecka :)

Tjena!

Ja de e sant... igår upptäckte jag tand nr 2 som poppat upp inom 1 vecka... Såå SÖTA små gryn ;)


I Måndags var en lugn hemmadag med pyssel... de e rätt skönt de me ;)

I Tisdags tog Wille & jag först en promenad ner på stan för att göra lite ärenden. På kvällen fick vi besök av Henrik, Helen & barnen. Å vet ni vad - Nu är fjällresan bokad :) - en fantastiskt fin & enorm stuga i Vemdalen under sportlovet (vi hyrde den 2007 oxo)! Ska bli såå kul! Nu ska vi bara se till att någon fler familj/personer hänger med *ler* Kanske är just DU intresserad?!
 

I Onsdags var det babysång dax! Nedan ser ni bild på WIlle & hans kompis Leon! Efter det vart det lunchning på Baristan med lite fler mammalediga bebisföräldrar :)
 

I dag körde jag först ut WIlle till Bonusfarmor Mona i Lucksta. Det var planerat att jag skulle vara på ett möte på jobbet idag, men som tyvärr blev inställt för 2a ggn... Tänkte att jag kunde få lite gjort här hemma istället så Wille fick hälsa på Mona ändå :) Jag rensade garderoben, slängde lite skräp, tvättade, vek tvätt, pyssla lite hemma, målade lite fler brädor (tyvärr tog färgen slut, så kunde inte göra klart - måste flirta med "faffen") & jag fick laga middag i lugn o ro *ler* TACK så HIMLA mycket för hjälpen Mona!!!

Imorrn ska Wille & jag träffa Leon, hans mamma Cissi, Alina & hennes mamma Sofie på förmiddagen. Det var längesen, så ska bli kul att ses. Peter åker till Vemdalen så jag passar på att äta middag med mor & far :) Efter det skta syster & jag gå på bio, vi tänkte se Patrik 1½, för den vill varken Jon eller Peter se :) Wille får vara hos mormor & morfar under tiden.

I helgen - kanske det blir att jag får kika på sonen när han spelar hockeymatch på Lördagen & ev ska Peter hjälpa syster med taket på Söndag, så då hänkar säkert jag :) Avslutar med en bild på pluppen :)


Kram vänner!

1a tanden på väg :)

Hello!

Japp, Wille har fått en tand, inte ens 5 månader gammal *ler* För övrigt, tiden flyger... Ska se om jag minns vad som hänt sedan sist...

Förra helgen var vi bla på middag hos fam. Jonsson. En mycket trevlig kväll & de har en ny familjemedlem som visade sig vara värsta standup-komikern *ler* Therese kille underhöll oss gamlingar in på småtimmarna! Lennon stod även för lite modevisning *skratt* Tack för en lyckad kväll, som vanligt!
  

I Måndags var Wille med i en artikel i Dagbladet & jag tycker han skötte sig som modell *ler* Jag lunchade även med en gammal kollega sedan bank-tiden. Vi smaskade i oss Sushi & det var SÅ gott! 
På kvällen var det fikadags med Kickan alias Kitty *ler* & Jempa, vi hade en mycket trevlig kväll på Baristan - tack tjejer!
Wille provar tant Jennys "bling-bling"... de va ju så snyggt tyckte han :)
 

I Tisdags kom kära mor/mormor för att hjälpa mig i trädgården. Vi tog rätt på alla blommor, planterade om & gjorde SÅÅ fint :) En lite bit på väg inför kommande sommar! TACK snälla mamma  - Love You :) Förevigade även lite bilder på Wille när han försöker lära sig hur man äter med sked :) På kvällen fick Wille följa med mormor hem så jag kunde städa ur båten... vi har ju den stora hemma på gården oxo & den ska fixas inför vintern.


I Onsdags var det babysång dags. Ett kort besök hos fam Bergman hann vi oxo med, gosade lite med både Spike & Ecke-Pecke! Får även lov att gratulera svågern Patrik på hans födelsedag :) Denna kväll kände jag det jag misstänkt länge - Wille har fått sin första tand :) GullePlutten!!!
Erik smakar på Spikens päls - Blääh *ler*
  

I Torsdags var vi Babybokprat, var även barnvakt till Erik eftersom jag skulle på party hemma hos syster på kvällen så ville hon få lite tid att städa & grejja. Det var lite jobbigt faktiskt... Erik kryper & ställer sig hela tiden & vi har inte dirket barnvänligt hemma än... dessutom tyckte han inte om Peter när han pratade, då ville ha få tröst hos moster *ler* Lill-plutten!

I Fredags var jag på VC med Wille då jag var orolig att han fått öroninflammation igen... men det var inget - SÅÅ skönt å höra! På kvällen kom min kusin Peder, Catarina, Zaga, min moster Anette, mor & far på middag. Mycket trevligt att få träffa släkten, speciellt moster som bor nere i Skövde & man inte träffar så ofta!
  

I Lördags for jag med sonen & ett gäng kompisar på Drakborgen - hade laddat upp med tidningar att fördriva tiden med. Wille var hemma med pappsen då farfar, Mona, farbror & faster kom & hälsa på. Peter fick även hjälp att bygga lite på bron - Tusen tack Calle! Nu e de snart bara den där plåtslagarns jobb kvar *ler*  Rasmus sov över hos moster Emma för de skulle baka bullar & mysa!
På kvällen var vi bjuden på middag hos Kimmen & Marlene - mycket trevligt! Vi fick fantastiskt god mat & en supersmarrig efterätt :) De hade verkligen lyckats i köket... kl blidde över 1 innan vi for hem. Tack för en jättetrevlig kväll vänner! Snälla Johanna ställde upp som chaufför oxo :) THANKS!
Spana in gudfar Kimmens första "snopp-blöj-byte" *ler* De skötte sig galant båda 2!
   

Igår var en hemmafixardag! Vi grejjade ute på tomten hela dagen. Bla har vi en fin plats för soptunnorna & ny brevlåda :)
Wille passade på att bada med pappsen på kvällen!


Idag ska jag grejja lite hemma, göra lite ärenden, hämta Mikaela på skolan, köra sonen på fotbollsavslutning... funderar på att stanna med honom så Wille får bada. De ska nämligen vara på Timrå badet.

Resten av veckan blir lite målning av brädor till bron, babysång, fika med gamla mammor, en heldag på jobbet, å skjutsning av ungar till träningar ;) Vad ska ni göra?

På fredag är nog Wille & jag solo hemma då pappan ska till Vemdalen med Kimmen - någon som vill ha sällskap?! *ler*

Kramis på er!

Bad & Mat premiär

Hello there!

2 premiärer denna vecka har Wille hunnit med :)

I Tisdags for vi hem till Radiogatan för att gratulera mamsen! Hon har fyllt år under deras semstervecka på Mallis. Så Emma & jag var i Måndags på stan för att inhandla presenten från oss 3 systrar. Det blidde ett presentkort på SPA dit vi tänkte ta mamma i höst. Till det fick hon lite skönhetsprodukter från The BodyShop vilket vi hoppas hon uppskattade :)

  

I Onsdags hade vi en hemmadag hela dagen i regnrusket... SÅ jag passade på att introducera mat till Wille. Har kokat & passerat potatis & pasternacka som han fick en tesked smakportion av... å gissa om det var spännande & gott :) Lite svårt att veta hur man skulle göra med skeden, men det lilla som kom in i munnen var SÅ mumsigt :)
På kvällen gick jag ner i garaget för att måla brädor. Farfar Calle & morfar Janne har vart här & hjälpt oss med bron vi vill få klar & för att färdigställa måste mer brädor målas & det är min lott :)

I dag har vi vart aktiva :) Först var Wille & jag ner på Kulturmagasinet på "Babybok Prat". Man pratar ramsor, läser böcker & sjunger med barnen. Tyvärr var det många sjuka så det var bara 3 små killar denna gång. Wille fick återigen smaka lite puré & det var lika gott ;) Han blev nästan lite arg när det var slut *ler*
Efter det hämtade vi upp brorsan Rasmus på skolan & for till Alnöbadet. Storsyrran hade inte lust att hänga med - kanske lite less på klorerat vatten?! ;) Väl där badade vi i över 2 timmar med kusin Erik... Båda killarna fick testa att dyka - eftersom jag gick på babysim med Rasmus så minns jag tipsen på hur man ska göra & det var väl sisådär kul, men att BADA var fantastiskt roligt! Och Rasmus var SÅ duktig att hjälpa till & leka med grabbarna :) De här ska vi göra igen snart... Wille var såå trött  att han nästan somna innan jag hann klä på honom efteråt *skratt*
Ikväll har även morfar vart här & kopplat in lite belysning på bron - så nu ser man vart man går ;) Då e de bara snickar´n kvar & den där plåtslagarn - som lyser med sin frånvaro - Märkligt?! *hehehe*

Babyprat - Lite jobbigt att sitta upp, så Wille vilar lite ;)
 

Lite bilder från Alnöbadet idag:
        



Imorrn ska jag luncha med mina tjej-kollegor på Cap & de ska bli så kul å träffa dem :) I helgen ska vi på middag till familjen Jonssons & kanske grejja lite på bron?! Vi få välan se.

Ha en underbar helg!

RSS 2.0