Partaj

*TJOHOO*

Ikväll står det partaj på schemat! Vi ska på Wretmans på 3-rätters middag med underhållning & det är är Peters firma som bjuppar :) Tyvärr har även mitt företag också julfest ikväll :/ Så får se om man kanske sluter upp med dem senare... Varför ska ALLT kul krocka?! *blä* Wille ska vara med faster Johanna ikväll & sova över i Granlo. Skönt för mamman o pappan som får sovmorgon :)

Som ni förstår på ovan så är vi FRISKA :) Hela högen! Å jag är på jobbet idag :) Tog en härlig prom hit på ca 35 minuter imorse *underbart* Å tänk, en heeel arbetsvecka! Det var ett tag sedan *fniss* 

Wille var iaf pigg igår, smakade ngr små spaghettin & smörgåsrån igår em, men han e dock lite försiktig med maten. Vällingen slank dock ner igår kväll. Kanske han törs prova lite mer idag.

Lite tråkigt var att en granne SMS:ade igår (dottern går på samma dagis) att hon fick hämta hem Ida tidigare & undrade om Wille haft magsjuka då lilla Ida hade samma sjuka. Hon berättade också att 1 till barn hade fått gå hem pga av samma sjukdom... Så det är ngt som går/gått på dagis.

Imorgon ska vi ha middagsgäster & det var HIMLA längesedan vi umgicks, så vi ser fram emot det mycket. De var planerat för ett bra tag sedan, men vi är ju jämt sjuka så vi fick ställa in den gången - så hoppas verkligen att det blir av nu! Speciellt när Wille är frisk & ingen av oss blivit smittade :) Måste tänka till lite å förbereda en god middag, Peter får fara över hemmet idag, så det ser respektabelt ut ;)

På Söndag är det Juldopp på sporthallen. Vackert luciatåg, jippon, uppvisning, basar & jultomte :) En årlig tradition jag alltid tittar på... Å såklart ska Mikaela vara med.

Ha en KUL helg!




Kommentarer
Postat av: Åsa

Skönt att ni är friska igen. Hälsa STOOOR KRAM till alal där hemma och ha nu en riktigt trevlig helg!

2009-12-11 @ 13:19:46
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0