Ännu en helg...

...har passerat :)

I Fredagskväll tog vi det bara lugnt. Peter lagade fläskfilégryta med pasta & lite Dajmtårta till efterätt hade han också fixat... Ungarna spelade Wii :) medans jag avnjöt en päronconjac till kaffet! Myskväll!

I Lördags började jag o Wille med en tur till Birsta & matinköp. Efter det fick jag "skälla lite" på Peter som inte bytt till vinterdäck på Mazdan *grr* Å just pgr av det tog han & Mikaela ådin till Timrås simtävling... Därför fick jag o Wille fick ta pickuppen, så jag låg väl o kröp i en 40 ut till Birsta för att inte riskera att sladda av vägen! Nu hoppas jag han byter till de dåliga vinterdäcken eller ordnar ett par nya till den där bilen! Det e ju inte bara han själv som fraktar röven - Wille åker ju med å :(
På eftermiddagen grejjade jag i köket inför kvällens middagsbjudning. Vi bjöd in våra grannar på lite glögg & snacks till för-förrätt, rökta & färska räkor med aioli & skagen toast till förrätt & spareribs, lamwracks, rostade rotsaker & fetaost sås till huvudrätt samt ett gott rött till det :) En hederlig kladdkaka med grädde, passionsfrukt & physalis till dessert :) Rundade av med varsin avec till kaffet! Vi hade en mkt trevlig kväll & deras Filip stormtrivdes med att lira Wii hela kvällen lång!

Idag Söndag kom kära syster med söner på frukost... vi åt läänge & surrade en massa strunt medans småkusinerna lekte & hade himla skoj. Vad det märks att de vuxit ikapp varandra, nu leker de inte bara brevid - utan mer MED varandra :) När sen skrutt sov passade jag på att ta rett på oredan från igår... lite disk då ;)
På eftermiddagen kom pappan hem, så vi tog oss ner på stan för lite skyltsöndag. De e lite julstämning som kryper inpå en därnere... Avslutningen med et härligt fyrverkeri var som 'toppingen på glassen'!  Enligt Wille var det en massa lampor som bankade *haha* Å han gillade alla tomtar SKARPT!

I veckan är det tjänsteresevecka igen. Snälla mormor ska hämta Wille på dagis på Tisdag, så det inte blir en sådan lång dag för skrutt. Jag ska även luncha med en gammal vän imorgon Måndag, vilket jag ser fram emot.

Ha en skön vecka!


Grannmiddag :)




Systra mi med söner & mina pöjkar :)




Kommentarer
Postat av: Kicki

Ja, jädrar vad de där lamporna bankade. Alva tyckte det var lite otäckt med fyrverkerierna... hahahaha.



Kom gärna på söndag efter 16, jag jobbar ju natthelg, men är uppestigen då. Ska bli kul att ses!

Kram!

2009-12-01 @ 03:16:47
URL: http://kicki_a.blogtown.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0