D.I.S.E.R

Hello!

Jag började fredagen med att känna mig lite risig igen :/ Så beslutade att inte åka ut till Grönviken för att hälsa på alla gästande flikkor, utan istället vila så jag skulle orka med Lördagens happening. Efter lite köpe-middag åkte vi (familjen) ut till SystraMi för att byta bil & dricka en kopp kaffe (te för min del då). Snälla syster lånade ut deras 6-sitsiga bil, så vi brudar skulle få plats i en o samma under dagen. TACK O BOCK!

Lördags morgonen hade vi samling kl 09:30 utanför Sporthallen. Där skulle vi överraska flikkorna med lite brottningsträning :) GISSA om det var APJOBBIGT?! JAA! Men kul?! OM!!! Hur roligt som helst, så Jempa, Kickan & jag ska kanske köra ett pass i veckan framöver... Hoppas det blir av! Efter en lång värmande bastu packade vi in oss i bilen, köpte med oss lunch från CoffeHouse & for upp på Södra Bergets frilufts område. Där avnjöt vi lunchen & skulle köra igång med 6-kamp & gå Björnstigen... men då kom regnet.... å inte så lite heller! Så vi for hem till mig istället för att ta en kopp kaffe & vänta ut regnet.

När det väl slutat regna körde vi igång med våra 6-kampstävlingar, alla hade varsin tävling vi skulle köra & skoj vare!! Boule, Gissa kändis, handklapp-lek, vissla med bragokex, stövelkast & spotta råtta :)

Sen gjorde vi oss snygga & beställde kina mat via hemkörning. Vi drack drinkar, vin & skrattade i massor! Framåt 22 tiden beställde vi taxi för att ta oss ner till Casinot. Där fick vi varsin "slant" att spendera. Efter lite mindre lycka vid spelborden drog vi vidare till Club Oscar. Där drack vi lite mer drinkar & dansade loss :) Men närme kl 02 var vi ett gäng trötta mammor som bröt upp. Jag fick lite nattsällskap (näe, ingen man, de var bara Jojjen som slaggade hos mig *S*) å vi satt uppe & snattrade & åt lite snacks innan vi stupade i säng.

TACK alla DISER brudar för en supertrevlig dag. PUSS!

På Söndagen sov jag ut.... ända till kl 10! Åh så skönt! Men hade FRUKTANSVÄRD träningsvärk! Å på ställen jag inte visste att jag hade muskler, tex i halsen... AJAJAJ ;) Men nu vet jag varför jag var helt slut efter träning passet igår *skratt* Efter lite frulle vinkade jag hejdå till Jojjen & städade upp i röran ;) Sen hämtade jag hem Wille från farmor & faffen (TACK för hjälpen!) For även ut till Grönviken för att hinna säga hej till ngr av tjejerna & blev bjuden på lite fika & Wille busade med Noomi...
Nästa stopp var hemma hos Sis, för att läman igen bil & vi tänkte att kusinerna skulle få leka lite. Väl där blev jag bjuden på både fika & middag :) Tack för lånet av bil & go mat :)

Lite bilder från helgen:

The Girls i snygga trikåer (ett krav från festfixarna *S*)


Anna hade klart snyggast leggings!


Jobbig uppvärmning.....

  
Blandad kompott... tränare Thomas syns i bild oxo.


Den gravida visar sina talanger :)


Fia & jag fajtas...


Fia & jag kämpar igen, å i bakgrunden äre Kickan & Jojjen som brottas



Så här trötta var vi efteråt...  :)


På väg upp till Södra Berget & picknick.


Vi hittade en snäll fotograf på berget så vi alla fick va me på bild :)


Skål!!!!


Vinnaren av vår 6-kamps tävling vart Jojjen!

  
Vissla med Bragokex tävling :)


Fest snygga inför kvällens partajj!


Så här glad är man när man får dricka lite vin för första ggn på länge *ler*

Söndagens visit hemma hos fam Sjöholm:







KRAM!


Kommentarer
Postat av: Åsa

Men va roligt ni ser ut att ha haft det! Grymt snygga var ni också. I like it!



Hoppas att Wille har haft det bra hos farfar och Mona.



Vi får ses nästa Sthlms vända ;)



Hälsa hem till bror och barn.



KRAM

2009-09-09 @ 09:35:50
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tack gumman för en härlig dag tillsammans!!

Lika bäst vi planerar för en tripp till Västerås i vinter innan jul tycker jag. ;-) Så kan vi dra till Vingåker och handla julisar. :-P

Kolla datum som passar er!!

Puss

2009-09-10 @ 08:29:01
URL: http://www.gronviken.se
Postat av: Viktoria

fy bubblan vad ni ser ut att ha haft kul, jag vill också vara med, längtar hem nuuuuu...

2009-09-16 @ 18:51:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0