Nu är det nära...

... till flera veckors härligt semester *tjihoo*

Å återigen var det ett tag sedan ni fick lite update på denna sajt ;) Men här kommer en sammanfattning:

* Avslutning med picknick på dagis & vi fick se 5-åringarna sjunga så fint..

* Wille & Rasmus har haft lite kompisar hemma fam Andermyr/Nyberg & Sjöholm. Jag bjöd föräldrarna på en delikat middag i form av grillad me bröd :)

* Vi har gratulerat världens sötaste 1 åring :) Mosters lilltroll Petter blidde jätteglad (tror jag) över traktorn han & storebror Ecke fick i gemensam födelsedagspresent. Vi bjöds på mumsigt fika oxo såklart!

* Jag har vart på ett TREVLIGT Fredagsparty hemma hos Terhi med lite tjejjer *fniss*

* Wille äter nu en 10-dagars penicillin kur igen :( Efter att han varit så svullen i hals/halsmandlar att han blodat ner halva örngottet sitt, fick mamman (dvs JAG) nog! Återigen hög feber & han har läskiga andningsuppehåll på nätterna pga att han är så tät i luftvägarna stackarn!! Nu har vi en tid i Juli där jag ska KRÄVA en remiss till öron/näsa/hals för undersökning. Så här kan vi ju inte ha det... Lillstackarn grät av smärta när han hostade & åt enbart isglass :(

* Peter har vabbat, jag har vabbat & snälla faster Johanna ställde upp som barnvakt en dag förra veckan (supertack!).

* Midsommar firade vi med goa vänner i Grönviken & vi åt gott, skrattade mycket & hade jätte trevligt! Jätte tack Jenny & Erik för ett superkul dygn hemma hos er :)

* Midsommar dagen (när vi piggnat till lite *fniss*) for vi till Lucksta & hälsa på farfarn o Mona. Wille fick även träffa faster Sandra & farbror Patrik, de ju inte så ofta nuförtiden ;) Där blev vi även bjuden på middag *mums*

* I går for vi till Ikea & skulle köpa en säng till lilla kusin Thea, men den hann ta slut :( Så de blidde lite Birsta shopping istället, innan vi for till Oxsta för att hälsa på fam Hallin. Å dem hade precis fått hem sin lilla kattunge som naturligtvis var HUR söt som helst :) Mikaela for även till Gotland med farmor för att hälsa på faster & kusin Thea en vecka :)

* Idag är Wille hos mormor och har det bra, medans mamman o pappan jobbar lite. TACK MAMMA! Å Rasmus kommer hem till mig idag :)

* Imorrn ska Wille får vara med bonusfarmor & ha de lika bra igen :) TACK MONA!

* På Onsdag, Äntligen semester *tjihoo* Får se vad jag hittar på med mina söner då pappan jobbar o sliter *hehe*

* På torsdag drar vi till Pite för att titta på stora sonen när han spelar fotbollscup hela helgen. Vi bor i Luleå på hotell denna gång *ler*, men det är inte så långt mellan städerna. Så nu hoppas vi på FINT väder & värme!

Sååå.... vi hörs väl framöver ;)

  
Avslutning på dagis, här med dagiskompis/tillika granne Ida m fam.



   
Lite kompisar på besök :)




    
  
Mosters lilltroll som fyllde 1 år :)


 


 Tjej party hos fru Jonsson :)





  
  
   
  
 
Midsommar firande i hos fam Sjöholm i Grönviken :)




  
Hemma hos farfar o Mona på besök

 


  
Hemma hos fam Hallin med deras nya söta familjemedlem!


Oj va hektiskt...

... vi haft det på sista tiden :) Men roligt oxo.

Det är visst 2 veckor sedan jag gjorde ett inlägg här, så får ta de mest väsentliga...

Vi har hälsat på i Grönviken jag o sönerna, å vart bjuden på gott grillat till middag *thanx*

Vi har vart i Sthlm hos Peters syster & blivande man. Jag "bröllopsplanerade" lite & Peter o barnen spenderade Lördagen på Grönan. På kvällen avnjöt vi en god middag på restaurang i Sjöstaden. Kan ju meddela att det inte är ngn direkt hit att ta med världens busigaste 2-åring på restaurang *fniss* På Söndagen tog vi en glass vid vattnen & lapade solsken. Stannade till på fjärilshuset på vägen hem & det var spännande tyckte Wille!!

Jag började även ett nytt uppdrag förra veckan, så nu huserar jag lite mer centralt på dagarna :)

Bilen är på lackning så vi har haft hyrbil i snart 2 veckor *suck* Vi vill ha tebax VÅR bil NU!! Men den blir väl fin får vi hoppas!!

Jag har lirat minigolf & ätit middag med min gamla uppdragsgivare & det projektet jag jobbade i - trevligt!

Min älskade lillasyster har "äntligen" tagit studenten - Grattis till dig kära sis!! Vi var där & gratulerade vid "trappan", kikade på den häftiga lastbilen de åkte runt i stan, for hem till mor o far för att ta emot studenterna (Linneas pojkvän firades oxo hemma hos oss) och alla gäster (för många var det!!)... Jag stod även i "disk-oteket" till ca kl 23 på kvällen innan jag bad om lite skjuts hem ;) Många glas å diska blev de *haha* Men hoppas min syster hade fin dag/kväll & att du kommer uppskatta presenten "framöver" iaf *fniss* Hon fick även ett litet halsband med gravyr: "Älskad syster" av mig & systra nr 2 :)

Svåger Jon har fyllt år - GRATTIS - å han firas på Torsdag tillsammans med mosters lille trollunge Petter som fyller år för första ggn i sitt 1åriga liv!! Vi kommer å firar med buller o bong :)

Rasmus & Mikaela har haft skolavslutningar & jag fick iaf närvara på styvdotras avslutning *ler* För på sonens är man numera "portad" *skratt*

I helgen spenderade vi först Lördagen på Birsta med en massa inköp av diverse slag. Jag nyttjade lite presentkort jag fått, så har numera bla en ny Peak-outfit i garderoben :) Me Like! Vi spanade även in systersonens 1-års present & vi tror han kommer gillát ;) Söndagen vart en trädgårdspysseldag, rensning av ogräs, plantering av blomster, meck med båten (som ff inte ligger i böljan *snyft*) & plantering av ett litet land med dirverse godsaker - så blir spännande å se om det blir nått av det :)

Igår var det avslutning på dagis :) frågaslinga, 5 åringarna sjöng & vi avslutade med picknick :) Mysigt. jag kikade även på sonens fotbollsmatch, å resultatet vill "vi" inte prata om *ler*
Bonus svärmor fyllde även jämt igår & det firar hon med sina nära på varmare ort :) men vi kommer med pompa o ståt när ni är på Svensk mark igen *ler* Jättegrattis till dig Mona!!

Nu har jag lunchat Sushi *mums* med en gammal "kollega" & vi har surrat en massa härligt strunt :)
Ikväll ska Peter klättra på pappsens tak, så jag hoppas nån vill hämta mig så jag ta hem lillskroten.
Storskroten huserar hos moster sin, dvs Rasmus bor hos Emma över natten...

Imorrn hämtar moster Wille på dagis så småkusinerna få leka lite. Sen kommer hon in med pojkarna mina då vi ska ha lite kompis-lek hemma medans Peter åker på jobb i Sthlm i dagarna 2.

På Torsdag fyller mosters lilltroll Petter 1 år & det ska vi fira minsann :) Ser fram emot ett proppat fikabord syster *thihi*

Vad som sker i helgen är icke bestämt, men det är ju lite festival i stan så risken är ju stor att vi slinker ner till stan en sväng *hihi*


Besök i Grönviken



Kidsen på Gröna Lund



Planering i Saltsjöbaden... Helt underbar miljö!!


Vad är detta som pappa vann?! Undrar Wille ;)


Restaurangbesök i Sjöstaden

Glass o såpbubbel mys i solskenet!


Fjärilshuset i Hagaparken


Linnea & Linus studenfirande:





Mikaelas skolavslutning:



I helgen satte vi upp Willes fikahörna oxo :)




RSS 2.0