2 dar över...

Tjena!

Nope, det blidde inte nå BB inatt heller trots min ansträngade dag igår... Bara fruktansvärt ont i ryggen hela natten & det var en pina varannan timme som jag måste kuta på toa :( Idag har jag lite träningsvärk i armarna & är lite ledbruten men annars är det som vanligt. De vanliga krämporna man har i slutet av en graviditet.

Stod & beundrade våra ägor tidigare (lät flott va?! *ler*), vilken skillnad de blir bara man tar bort lite löv... o ja allt ris & stock vi hade på gården förståss. Nu är det bara lite krattning på nedre tomten & lite mindre grenar kvar som vi först tänkte ha själv, men vete tusan om de e lönt... likabra å ge bort de å till nån som vill ha ved :) 

Ska snart hämta Mikaela på skolan... har inte blitt så mycket hittills idag föruotm lite jobb då... Har tagit fram lite papper som ska sorteras in i pärmar = sånt som e bra att man vet vart det är *ler* Så förutom att tvätta, vika, sortera, laga midda, diska, skjutsa till träning, ja ni vet det som man i princip måste göra varje dag så blire inga större projekt idag.
Det märks i tvättstugan att vi är 4 pers varannan vecka vill jag lova... för att inte tala om matkontot ;) Det vanligaste är ju att man föder minst 4 ungar, då båda har kompisar hemma i princip jämt... Men det hör väl till!
Hoppas även att vi blir av med den gamla diskmaskinen idag, den ska ju skrotas. Har även satt ut en annons på vår gamla spis & tvättmaskin - för de e ingen ide att bara spara till 'om ifall att', så vi får väl se om ngn nappar... I princip så skänker vi bort dem, men vi slipper fara iväg!

Ja men vi kanske skrivs imorrn då gott folk :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0