Shopping

God afton!

From denna vecka arbetar jag 50 %... dvs jag är ledig på eftermiddagarna då det är som tyngst... kan ju va skönt att hinna vila LITE innan det är dax :)

Så idag hämtade jag mor & vi for till Birsta där mor bjöd på lunch. Vi skulle kika på sängskydd till spälsängen då det är lite kul när man får vara ensam om sånt... mamsen är ju en hejjare på att sy *ler* Efter en god lunch vankade jag runt på Ikea. Hittade även nya lampor till vardagsrums fönstren (letat länge kan tilläggas), riktigt snygga för priset tyckte jag!

image58

Vi fick en badbalja till bebben av mamsen också TACK o BOCK! Eftersom vi redan har en del kläder från syster så blir det lite annat man vill ha :) Ja, blir det en tjej så vill man ju ha lite tjejjiga kläder förståss :)

Vi åkte även på Barnens Hus & där hittade vi ett så sött tyg till spälskyddet i svart & vitt med små lamm i typ "streck gubbs modell" :) Ja ni som känner mig får väl se framöver.

Ikväll är gubben på fotboll & sonen ska väl dit snart han med ;) Mikaela kom hem sent inatt efter en tur med sin mor söderut så hon & jag blir hemma så hon kan sova i tid ikväll.

Imorrn ska jag slå på stort: Har beställt fönsterputsning av proffs :) Jo de e sant! För ca 4-500 spänn putsar de alla mina fönster! Kommer aldrig mer göra det själv *ler* Inte de fönster vi har iaf!

Nä, nu ska jag se om jag får in kidsen som är ute på... ja gissa vad ?!  Studsmattan!

Imorrn fyller min kära lilla syster MYNDIG :) Ett stort grattis & en massa kramar till dig Lill-Nea!
Vi ses imorrn!

Ha en skön Måndag gott folk!

Kommentarer
Postat av: Terhi

Hej, "Tjockis"!
Nu är det nära, snart tittar HON ut, jag tippar fortvarande att det är en liten prinsessa som förbereder sig att komma ut =o). Oh vad jag längtar, det känns nästan som jag oxå ska föda....kollar varja dag om det har kommit inlägg, har det inte; japp då ni på förlossningen! Lycka till nu! ( du kan väl kanske gå några extra gånger trapporna upp o ner så det sätter igång..hi, hi) Kram Terhi

2008-04-14 @ 22:40:17
Postat av: Systeryster!

Måste hålla med Terhi! Klart att det är en tjej.. Vem ska jag annars köpa tjejkläder till!!! Ses imorn!
Kram

2008-04-14 @ 23:34:59
URL: http://eriksmamma.blogg.se
Postat av: Lillalillasyster

Tack! :D Syns senare idag då! :D Tusen kramar!

2008-04-15 @ 00:26:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0