Födelsedags firande

Tjena!

Nu har sonen fyllt 12 år :)

I Onsdags for vi först till Peters pappa & Mona för köra båten till en verkstad... tänkte vi. Men verkstaden hade sommarstängt i 2 veckor så vi får avvakta. Har i alla fall anmält till försäkringsbolaget så vi hoppas få lite hjälp från dem då detta kommer kosta 5-siffrigt :(
Efter det for vi hem för att grejja på gården då mamma & pappa lovat att komma & hjälpa oss! Det blidde en sen kväll men det var det värt när vi fick hjälp!

 Rätt duktig på att sitta nu :)

I Torsdags köpte vi förs spottar till altanen då mor & far skulle komma igen & pappa hjälpa oss att koppla in belysningen! Så nu har vi lyse på altanen & det vart läckert! TACK SNÄLLA MAMMA & PAPPA för all hjälp!

I Fredags for vi först till Hasse & Ullis för att hämta deras båt då de är snälla & lånar ut sin för Rasmus båtparty. Efter det var vi bjuden på middag hos fam Jonssons :) Tanken var en dag på havet osv... men pga haveriet så blidde det middag på Alnö. Där fick vi grillat älgkött & god potatisgratäng med smarrig rabarberpaj till efterätt! Barnen badade badtunna & OJ vad skoj de hade! Mycket skratt hördes från kidsen!

 Mats & Wille samtalar om livet :)
 Barnen har skoj i tunnan!
 Lennon är lite nyfiken han med :)

I Lördags var det dags för båt & strand party för sonen med alla hans kompisar! Först for vi till farmor & faffen då Wille skulle vara hos dem under båtpartyt. Där träffade vi även Görans son Micke & hans sambo Camilla. Micke har jag för övrigt tävlings simmat med för läääänge sen :) De uppvaktade Wille med jättesöta Bamsekläder - TACK! I hamnen var det båttävlingar så vi var lite oroliga hur vi skulle komma ut... men efter lite lotsning ut så var vi till havs med alla kidsen.
Vädret var okej, uppehåll & sol i början av dagen. Killarna badade, kickade boll, grillade korv & hade tävlingar på Gistaholmarna. Jag tror det var en uppskattad dag för barnen. Efter det tog Peter & barnen båten i det lite blåsiga vädret till Hasse & Ullis för att återlämna båten medans jag tog landvägen. Vi tackar så JÄTTEMYCKET för lånet, supersnällt! Tack även till farmor & faffen för hjälpen med Wille!

  

Idag sjunger vi JA MÅ HAN LEVA för RASMUS som fyller 12 år! STORT GRATTIS VÄNNEN!!!
Efter lite uppvaktande på säng & förberedelser i köket så kom det en massa främmande på födelsedagsfika. Rasmus fick en hel del pengar då han redan fått sin Cykel i förskott... så nu har vi räknat ut att han äger 90% :) Bara några hundringar kvar så är det hans *ler* Han fick naturligtvis även lite andra presenter så jag tror han hade en bra dag!
Nu har familjen varit & sett Giffarna spela oavgjort medans jag & Wille vattnat & kikat lite på vad som behöver göras inför dopet.

    

Så veckan som kommer lär vi ha fullt upp med att förbereda inför Lördagens dop & festligheter på kvällen :)

Ha en bra vecka vänner!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Hoppas att ni får en jätte bra dop dag! Många kramar från åsa och viktor

2008-07-26 @ 08:14:11
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0