Gatufest

Tjena!

Då är gatufesten över & vi har återigen besökt den.

I Onsdags kom extrafarmor Mona till oss för att passa Wille medans vi gick ner på gatufesten. TACK så jättemycket för hjälpen Mona! Väl nere på stan blev det middag på Norrlandskällaren då det var TOK mycket folk överallt & maten brukar vara sisådär dessa kvällar... Vid en 23 tiden begav vi oss hemåt nöjda för kvällen.

I Torsdags gick syster, jag & kusinerna ner på stan för att strosa lite & ta en lunch. Det blev en lunch på restaurang igen istället för tälten ;) Innan vi gick ner så tyckte kusinerna att de var så intressanta :)

 
Kusin Erik tycker Wille var så intressant & Wille likaså som ni ser :)

I Fredags kom tjejerna på lite grillning & mys... Efter det gick Kickan & jag ner på gatufesten för att kika på OOOLA såklart :) Å va bra de är The Ark... Alltid lika kul att trängas längst fram & sjunga med :) Detta blir jag alldrig för gammal för! Men själva gatufesten var väl sådär... Antigen är vi för gammal eller för nykter för att se all fylla som är... Vi kom ner när konserten börja ungefär & när den va slut gick på Stadshuset på Reagge festival = alldeles lagom! Väl på stadshuset släppte vi lös på dansgolvet & diggade med bandet som spelade! Riktigt bra faktiskt! Så runt en 03-tiden ställde jag mig i tacikön för att fara hem till en sovandes son & sambo. Den natten behövde jag inte kliva upp & ge Wille mat för det tog Peter hand om :) Skönt att få vila även om man hör dem i bakgrunden *ler*

  
Kickan o Jenny på altanen, brudarna beundrar Wille & han får testa "tant Kickis" glasögon :)

I Lördags tog vi en sväng ner på stan så Mikaela & hennes kompis fick se lite av EMD. Sen kom regnet... vi som funderade på en båt tur ;) Istället fick vi middags gäster då Patrik & Maria kom på besök :)

 Patrik & Ella snackar me Wille!

I Söndags hade Mikaela sitt båt kalas. Tyvärr hade vi inte vädrets makter med oss så det blidde lite grillning & tävlingar på Tjuvholmen. Men när vi skulle bege oss hemåt bestämde sig tjejerna för att bada ändå... de e inte kloka *ler*
Under tiden vi hade kalas fick Wille vara med "tant Terhi" på Alnö... de hade gått så bra så & jag hoppas vi kan få hjälp igen om vi behöver! TACK snälla Terhi! På kvällen fick WIlle bada med pappa - de va skoj!

    Rem-ätning, korv "ätning" & lite bad från båten i det kyliga vädret :)

 
De va skoj att bada badkar!

Idag har vi bara haft en hemmadag, grejjat å fejjat lite... senare på kvällen bjöd vi även in grannarna på en kopp kaffe på altanen. Trevligt att umgås sådär spontant! De ska gifta sig & ha fest i trädgården om en månad ca & vi har blivit bjudna = jätte trevligt ska det bli!

Resten av veckan ska vi försöka hinna med lite pyssel på gården & Peter vill försöka göra klar bron... vore kul om den var någorlunda OK innan dopet... samt att trädgården ser representabel ut *ler*

Få se om vi kan få någon som vill passa Wille ett par timmar imorrn & på Onsdag kanske ?!? *leeeeer*

På Onsdag kväll ska vi även till syster & grilla, samt att Peter ska kika lite på deras tak då det ska bytas.

Vi skrivs nå mer kära vänner!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Ha ha ha... vad bra han passar i glasögon lille Wille!

Jasså, du kan stava till reagge, det kunde inte jag... hi hi hi... Vad kul vi hade!



Kul med bilder... som vanligt! Ha det så jättebra!

Imorrn blir det hoppfältet för mig.

2008-07-09 @ 00:53:52
URL: http://www.fyraben.com/Lava

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0