Fjällen - here we come

Hej,

I eftermiddag drar vi till Vemdalen med Kimmen & Marlené, TJIHOO!!!

I Tisdags kom hela fam Sjöholm, inga förhinder eller att någon av oss var sjuka - FATTA?! *skrattar lite* Så nu har vi bestämt att detta ska vi göra oftare, så de små knoddarna lär känna varandra... ja Wille är ju redan tokförtjust i lilla Noomi.... han vill klappa & ta på henne hela tiden, tyvärr lite väl våldsamt ibland så vi får ha lite koll på skrutten ;)
Noomi fick även låna Willes babygym som han "vuxit ur" & vad jag förstår så älskar Noomi det redan - Vilket Wille också gjorde när han var mindre! Tack för en trevlig spontan kväll Jenny & Erik!

I Onsdags kom min chef på besök till kontoret & vi snackade lite framtid - jag hoppas att någonting händer snart! Vi hade även en utbildning på eftermiddagen innan vi begav oss till Casino cosmopol för lite middag & Norra brunn. Vi bjöds på en underbar middag & fantastiskt gott vin. En lite tryffeltallrik till dessert & så fick vi provsmaka vin eller Whiskey i olika valörer... jag valde naturligtvis det dyraste vinet & gissa om det var GOTT?!?!? Mmmmm.... StåUpShowen var SUPER rolig! Att man inte gör sånt oftare?! Ett tips från coachen ;)

Igår kom en säljare upp till kontoret, så han & jag gjorde ett kundbesök som vi hoppas lite på :) Gick även igenom lite strategi inför framtiden & förhoppningsvis lite gäller det "min framtid" :) På kvällen förberedde vi inför avfärden till fjällen. Mormor & morfar kom med lite tidiga påskägg till de stora barnen som inte är hos oss under påsken - men kanske vi får en snabbvisit av dem nån dag ?! :) Mamma hade även sytt klart gardinerna till vardagsrummet & det blev SÅ fint så - TACK MAMMA!

Idag sitter jag hemma & arbetar. Snart kommer farmor för att hämta Wille, de ska ta en promenad hem till Granlo då Wille ska få vara hos dem i helgen eftersom vi ska på "vuxen / ta hand om varann helg" igen! 2 st på raken - gissa om det känns lite priviligerat?! ;)
Inatt har faktiskt Wille sovit i sin säng ända tills kl 03 & inte vaknat någonting före det. Då fick han komma till vår säng så han inte väcker de stora syskonen & sov vidare till 06:40. Duktig kille!!! Nu i skrivandets stund sover han igen & idag har vi tränat att somna inomhus i hans säng (dvs inte i famnen *S*) - till slut så vann mamman *ler*
Peter & Kimmen drog iväg vid en 8-tiden imorse på sina skotrar till Vemdalsskalet - LITE CRAZY va?! Köra skoter till vemdalen... Ja det tycker iaf jag. När Marlene vaknat efter sitt nattarbetspass hämtar hon upp mig & vi BILAR till fjällen *skratt* Imorrn blir det lite skidåkning, kaffedrinkspaus & afterski... vi tänkte faktiskt grilla på kvällen oxo :) Söndag drar grabbarna hemåt (Ja, på skoter) & får väl se om jag o Marlene orkar åka eller om vi tar det lugnt innan hemfärd.
Nä, nu ska jag nog packa i ordning lite....

Ha en skön helg & vi håller tummarna för SOOOOL!!!!

 Peter & Noomi snackar lite strunt :)
 Rasmus har längtat så efter att få träffa lilla Noomi :)
 Så här trött blir man att leka med Wille ;)
 Wille visar Jenny att han blivit duktig att gå...
 Bröderna tar sig ett bad :)
 Wille tycker om att läsa böcker...
 ...och krypa in så han inte kommer ut själv ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0