Sista 'mammadagen'...

Hej!

Min sista dag som föräldraledig imorrn *snyft* Har som ni kanske förstår lite blandade känslor över det :/
Nu ska Peter vara hemma med Wille-plutt fram till hösten är det tänkt. Kaaan ju hända att han måste gå tillbaka & jobba ?! Så jag få vara hemma med min lilla älskling lite mer - men jag är inte alltför hoppfull ;)

Jul & Nyår har i varje fall vart jättebra!
23:e
 - började med lilla julafton i Lucksta med Peters pappas familj, lite julklappsutdelning & god mat.
   

Julafton började med julgröt på Alnö hos syster & svåger (som tyvärr vart magsjuk).
Eftermiddagen spenderades i Granlo hos Peters mamma med familj. Svägerskan Cecilia & Gabriel var hemma över jul & vi hade en trevlig kväll med julklappsutdelning, god julmat & sällskapsspel :) Wille tyckte tomten var spännande :)

    

    

Juldagen kom våra stora barn hem till oss för att fira jul. Vi hade förberett med en STOR älgstek, men syster, mor & far vart tyvärr alla magsjuka... så det blidde en hel del stek över ;) Ungarna fick sina julklappar & var sååå nöjda :)

    

Annandagen var lugn, litet besök på stan & en skön hemmakväll.

Den 27:e var jag först på hockeymatch & därefter var det middag hemma hos mor & far.
Denna dag kom även Willes kompis "lill-gumman" till världen :) Så roligt att Jenny & Erik fick en flicka!

   

Den 28:e fick våra stora barn åka till Hassela med Peters systrar Åsa & Sandra, & Victor förståss :) De hade en himla rolig dag & barna var SÅÅ trötta när de kom tillbaka :) Tackar å barnens vägnar för en kul julklapp!!!

Nyårsafton firade vi hemma på Haga. Henke o Helen med barn, Jörgen, Åsa, Victor & Calle kom till oss för att skåla in det nya året :) Mycket smaskig 3-rätters middag ordnade vi gemensamt. 12-slaget firade vi på altanen i trädgården med FANTASTISKT utsikt över alla fyrverkerier!

         


Nyårsdagen var lugn med lite fix efter nyårsaftonens bravader. En hel del förberedelser inför vår resa till Sthlm på tu man hand, Rasmus hockeycup & Willes o Mikaelas dagar hos farmor & faffen.

2 Januari klev jag upp 04:00 !!! för att skjutsa sonen till bussen i Timrå som skulle ta dem till Uppsala & Almtuna hockeycup. Väl hemma igen var det ingen idé att lägga sig då vi skulle bege oss söderut vid halv sju tiden.
Första stopp var i Uppsala för att se några hockeymatcher innan vi fortsatte till Sthlm. Vi fick låna Cecilias lgh på Söder (JÄTTETACK!) över helgen. på kvällen gick vi på restaurang & åt åt god mat samt avslutade även med ett besök på en pub. Så mysigt att få vara på tu man hand (o bara vara vuxen) en helg :)

 

På Lördagen åkte vi återigen upp till Uppsala för att se sonen spela match. Tyvärr körde Peter fel så vi missade Rasmus inledande mål :/ Efter den återvände vi till storstan för lite shopping, fika, "aftershopping-öl", middag & pub besök igen :) Vi hade en härlig mysig dag igen!
Rasmus återvände till Svall för att packa om & bo med mormor & morfar över natten innan han återvände till Uppsala & Storvreta innebandycup (TACK för hjälpen!).

Söndagen började med sovmorgon! Tänk 2 nätter utan att ge nappen eller värma välling ;) Underbart! Gissa om vi laddat batterierna lite?!Återigen lite shopping innan vi återvände hemmåt med ett kort stopp i Uppsala för att se en av sonens innebandymatcher. 
Gissa om jag saknat min lilla plupp dessa dagar?! Så härligt att få pussa & krama om honom *ler* STORT Tack till farmor & faffen för hjälpen = guld värt för oss :)

  

Idag (oj va klockan går - igår) säger vi Grattis till Willes kompis Nike som fyller 1 år! 
Nä, natti natti på er!
 
Hej Hopp!

Kommentarer
Postat av: Terhi

Gott Nytt! Vi önskar lycka till på jobbet ;) tiden går fort, eller hur? Vill höra sedan med Peter hur gott och länge Wille-plutt sover på morgnarna....=)

2009-01-06 @ 17:25:50
Postat av: Åsa

Ja vi hade kul den där dagen! :)



Oj ja då förstår jag att det känns lite konstigt. Jag tycker att det känns konstigt efter 2 veckors ledighet.



Tack själv för en bra jul & nyår!

Hälsa alla där hemma.

Kramar

2009-01-07 @ 12:16:23
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0