Gäster å båtturer!

Hej!

Ja nu har vi haft gäster i 3 dagar & det har vart såå trevligt!

Förra helgen var vi bara hemma & snickrade på nya altanräcket. & annat pyssel på tomten eftersom Wille till 99% haft vattkoppor. Men nu är han FRISK igen :) Vi såg även över alla leksaker o pooler, så nu har vi en "vattenpark" i lekparken :) Bildbevis nedan, vi är nästan klara :) Välkommen på ett besök!

I Måndags kväll kom min kusin med familj på besök. De ska stanna ett par dagar eftersom vi inte kunde åka till dem på Ulvön iom Willes koppor...

I Tisdags tog vi först en shoppingdag på stan & bestämde därefter träff på ön Kalven med Kickan, Thomas o barnen, samt Björn o Linda med barn. Där grillade vi o barnen åkte på leksakerna... Klockan vart över 23 innan vi var hemma igen efter en kanonmysig spontan kväll med vänner!

Igår blev det en heldag till havs igen! Vi tog först en glasspaus i Juniskär innan vi anläde till Borgasand i Björköfjärden för lite bad & korvgrillning. En kaffepaus i skrängstabodarna hos mor & far innan vi återvände mot stan... Vi åt en supergod middag på rest Vindhem :) Återigen vart timman sen, men det gjorde inte ngt efter en kanonhärlig dag till havs!

Idag for Peder & Catarina hem till Övik igen, så vi tog med oss Judde & Mikaelas kompis Molly på en dagstur. Ingen soppa i benisnpumparna gjorde att vi vart lite föresenade :( Och pga rätt mycket blåst blev det återigen en tur till ön kalven. En annan kamrat med son hängde på så vi vart återigen flera som trivdes på ön. Där åt vi lunch, solade o Molly, Mikaela & Judde åkte på lite av vattenleksakerna :)

Imorrn kommer äntligen Rasmus hem :) Men först ska jag till Bergeforsen för att se honom spela fotboll då det är cup. Hoppas på uppehåll iaf. resten av dagen tänkte vi försöka spendera på hemmaplan!

I helgen blir det lite mer fotboll & kanske lite pyssel i trädgården. Hoppas hinna träffa systerbarnen oxo då det var längesedan nu! Kanske en båttur på Söndagkväll med vänner om vädret tillåter :)

På Måndag eftermiddag tänkte vi ha lite födelsedagsfirande för tonåringen i familjen :) Välkomna!

Hoppas ni får en bra helg!

Här kommer ett litet axplock från bildgalleriet :)

Bilder från helgens trädgårdspyssel...
   
 

Tisdagens äventyr
   
  

Onsdagens havstur till Björköfjärden
   

Dagens båttur till ön kalven
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0