Sjö-ben

Hejsan!

Ja nu har man haft sk "sjöben" igen (uttryck som Erik sa till Jenny i Tisdags *ler*) efter ett par turer till havs :)

Men vi börjar med förra helgen då vi på fredagen var på middag hos fam Romö & hade så trevligt så! Klockan blidde midnatt innan vi for hem!

Lördagen spenderade vi till havs (såklart)! Mötte upp Hasse & Ullis samt Anna-Karin & Jeppe. Efter lite grillning på Tjuvholmen, paus i först spikarnaviken & på lillkalven intog vi en supergod middag på rest. Vindhem!

På Söndagen var jag & Wille först på Vincents kalas (fam Romö igen) & sen hälsade vi på min faster Kickan sådär spontant. Väntade in vovven som min kusin med sambo kom med & vi blev bjuden på middag :) Mycket trevligt & TACK!

I Måndags gjorde vi ett besök i stugan hos mormor & morfar då Peter skulle hjälpa pappa med lite grejs till fasaden. Grillat stod på menyn! Tack för middagen!

På Tisdagen tog vi båten till Grönviken för att hämta upp fam Sjöholm, därefter for vi till LillKalven för att bada & mysa lite. Så härligt med lite spontan äventyr :)

I Onsdags var Wille & jag å badade med Anette & Hans med fam i Bergafjärden... vilken härlig dag & OJ va kul Wille tyckte det var på den lååånggrunda stranden! Efter det hälsade vi på hos mormor & morfar i stugan & blev bjuden på middag då pappan arbeitade (THANKS!).

I Torsdags var Wille & jag ut till Alnö för att leka med kusin Ecke & jag fick goooosa med söta Petter :) Vi käkade lunch innan åskan drog in & småkillarna badade i poolen & hade skoj! På kvällen var vi bjuden på middag till Anette & Hans & vi gratulerade även honom då han fyllt jämt tidigare i sommar :) Där vart vi kvar tills småtimmarna då farbror Jens var så snäll & agerade taxi :)

I fredags efter lunch hämtade vi återigen upp fam Sjöholm & drog till Rödön för att möta upp fam Bergqvists. Där slappade vi & åt senlunch i det fantastiska vädret & det nästan spegelblanka havet! Inte ofta det är SÅÅ lugnt där ute där det är så öppet! Peter fick äntligen leka lite, han drog Lina på ringen efter båten ;) Det var tänkt att vi & Jenny o Erik skulle till Holmö, men där var det fullt, lika så i Skatan... så vi ringde Idyllen på Åstön & där fick vi napp. Till vår glada överaskning så var det trädgådsfest på schemat med både band & trubadur som underhållning! Riktigt trevligt & timman vart sen innan vi drog hemöver igen. Runt midnatt släppte vi av fam i Hartung & drog in mot stan för att vandra hemmåt. Tack Jenny & Erik för en supertrevlig dag (& maten) tillsammans med er!! Hoppas ni nu oxo är "sjömän" så vi kan mötas upp utanför ön *fniss*

Idag Lörda vaknade man åter upp till gassande solsken & vi packade iordning oss & gick till hamnen. Rätt lugnt till havs idag oxo, så vi tog en tur till skatan. Men först hämtade vi upp mormor & morfar (så de fick en paus) & åt senlunch i cafeet. Vi hade sån tur så vi blev bjudna på kalaset, Tack! :) Till efterätt vart det glass i Skärgårdspensionatets café. Vi släppte av mor & far för att ta oss ut till havet igen. Utanför Lörudden somnade Wille, så vi slog av motorn & guppade bara med i vågorna med varisin öl & skvallerblaska i handen :) Snacka om njutning, eller hur?! Nästa stopp vart Storholmen utanför spikarna där vi lade till vid klipporna för att äta matsäck & se solnedgången :) Nu har jag "sjöben" i knoppen, det gungar lite, men det är bara härligt :)

Resten av veckan är väl relativt oplanerad, Peter ska jobba & jag & syster tänkte ses... sen drar vi ju även till Ulvön... Skulle tro att det blir till helgen kanske.

Hade gott!

Lite bilder från gågna veckan:

Hemma hos fam Romö
   

Båttur med fam Bergqvist & Kammerling
      

Kalas hos Vincent Romö
  

Stugbesök i Måndags
  

Spontan-båttur med Jenny, Erik & lilla Noomi till Kalven
   

Stugbesök i Onsdags
  

Besök hos kusin Ecke & Petter
  

Middag hos Anette & Hans
  

Båttur till Rödön med Sjöholms & Bergqvists
     

Båttur till Åstön / Rest Idyllen med Jenny, Erik & Noomi
          

Turen till Skatan idag!
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0