Kändis i familjen

Hej,

Jobbar hemma idag då jag blivit förkyld igen :( Ont i hals, huvud & är snorig... *suck* Var ju nyss förkyld...

I Fredagskväll rodda vi om i Rasmus rum. Han har fått 2 av våra garderober & ut med den gamla. Hans lag förlorade 1 match & vann en tidigare under dagen på hockeycupen i Härnösand.

I Lördags for jag & stora sonen till Härnösand vid en 9-tiden. Han skulle spela & jag skulle göra ett jobb för hans hockeylag mellan matcherna... när man ändå är borta sådär & inte kan göra ngt så är det helt OK att ställa upp för laget. Det ger ju lite klirr i kassan & antar att ni förstår att hockey INTE är en billig sport *ler* Tyvärr förlorade laget båda matcherna mot MKT tufft motstånd från Sthlmstrakten... de killarna är 1 huvud längre än våra killar, så man undrar ju vad dom äter nere i 08:a området *skratt* Men killarna hade kul & det var väl huvudsaken!
Peter & Wille var på Mikaelas simtävling den dagen... ett litet missöde uppstod också. Pappa spillde kaffe över plutten så det fick göra ett besök på akuten igen :( Wille fick lite brännskador på ena benet. Väl på sjukhuset fick han "extra hud" påklistrat på benet & lite bandage för att det skulle sitta kvar. Lite smärtstillande suppar fick dem med sig hem också. Peter lyckades också dra på sig lite brännmärken på magen... men han är ju gammal & skrynklig *fniss* Wille ska ju ha sina ben resten av livet ;) Nä, men det gick bra. Man tror att det skall läka inom en vecka så vi håller tummarna.
Det gick ju naturligtvis bra för Mikaela också... 2 guld kammade hon hem 1a passet.

Igår klev jag upp missinassa kändes det som, sonen skulle vara hos en hockey kompis kl 06 bara för att jag & Wille skulle få 1 timme extra innan vi for så det tackar vi för. Kl 07 packade vi vagn & skötväska för att fara till Härnösand & titta på hockey. Denna sista match vann de faktiskt!
Väl hemma tog Wille en liten vilopaus & jag plockade innan vi for ner på sporthallen för att kika på Mikaela när hon tävlade. Rasmus & hans kompis hängde också med & gissa om Mikaela vart nervös ;) Men så simma hon bra å *ler* 4 guld kammade hon hem denna dag. Det blev en tidig kväll för hela familjen som var trötta efter en aktiv helg.

Idag sitter jag hemma & jobbar... nyss lyssnat på ett möte via telefon... handlade om vi som sitter utan uppdrag & vad man gör för oss & att vi ska få en liten inblick. Vi har även vägt Wille, han har gått upp rejält, 500 gr på 1 månad & är nu 1 cm längre = ett standard barn *ler* BVC sköterskan kikade även på Willes brännskada & hon tyckte det såg fint ut. Vi ska fortsätta låta "extra-huden" vara & han fick som en strumpa att trä på benet. Vi ska bara ha lite koll på såren så det inte blir infekterade. Men Wille verkar inte bry sig eller ha ont, så det känns ju bra! Fast vet ju att han är en tålig liten pöjk!
Peter fixar just nu med trappen till Mikaelas rum & vi har köpt en grind då ville blivit som en liten klätterapa :)
Ska ta en ny värktablett nu då jag känner att skallebangen är på väg tillbaka :( Tur det finns Alvedon! Vill helst inte ta en sjukdag så gör så gott jag kan idag. Ikväll är det taxiverksamhet som gäller igen... Sporthallen Timrå Sporthallen Timrå... Åsså hejjar vi på Timrås A-lag, men jag är tyvärr lite pessimist.......

Ni har väl läst ST & Dagbladet?
Vi har ju numera en kändisdotter hemma *ler* 2 stora repotage om Mikaela i dagens lokal tidningar.. gissa om hon är STOLT?! & hon var så nervös igår när de intervjuade henne!
Läs här:   http://st.nu/sport/1.846125    & här:    http://dagbladet.se/sport/nyheter/1.846469

Hej Hopp!

 Badar lite med faster Johanna & pappa.
 Så här trött var jag efter att hejjat på brorsan i Härnösand.
 Rasmus & Pontus busar med Wille!
 Här hejjar vi på syrran!
 Rasmus in action
 Här vallar Katrin (Olivers mamma) Wille lite... jobbigt å sitta still :)
 Mikaela i röd baddräkt in action.
 En av 6 ggr hon stod överst på pallen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0