Wille snart 1 år!!!

Godmorgon... ja om 1 dag är min lille skrutt 1 år! ingen bebis länge.... Huga va tiden går!!!
Å nu går han min lille plutt! Reser sig upp självmant & tar bra många steg... ramlar såklart lite då & då men han försöker & tränar självmant utan att man "hjälper till" :)

Inte har jag moster igen heller... Den lille vill inte riktigt komma ut, utan tyckte det va roligare å bara 'lura mamman'  :) Men den kommer när den besämt sig & tar det tid så blir det så! Ge inte upp syster... till slut ;)

I Fredagskväll blidde det lite bak & pyssel hemma...

I Lördags hade jag sådan tur att min stora son bestämde sig för att vara hemma & hjälpa mamman då jag skulle baka inför Willes kalas.  Han va såå himla snäll & passade Wille åt mig hela dagen! Love him!!! Så jag bakade & bakade tills det stod ut genom örona *skratt* Peter & Mikaela va på simtävling & som vanligt så gjorde hon bra resultat ifrån sig ;) På eftermiddagen när Mikaela & Peter kom hem gjorde vi i ordning inför middagen - grillat med härlig sallad & Mikaela for till kompis för övernattning. Men innan det så kom det en kille (eller ett helt gäng) från Ytterhogdal & kikade på båten & de bestämde sig för att köpa henne *tjhoo* Så nu är vi av med gamla "Miss Flyt" :) Stackarna skulle dra henne hem på en 30-vagn i ca 20 mil... de kan inte vart hemma förrns framåt natta *hehe*

Igår var stora kalasdagen! Willes "kompisar" kom på Willes allra första kalas :) Snälla faster Johanna kom för att hjälpa mig med förberedelser & passade Wille eftersom Peter jobbade på fm. Mikaela var oxo hemma & hjälpte till, för idag var det sonens tur att idrotta, fotbollsmatch på Kuben. Å då jag inte riktigt hade tid att hejja på honom så åkte morfar dit som hejjarklack :)
Kl 14:00 trillade det inte en hög med barn i alla åldrar från 4,5 månad till 6 år :) Det fikades, busades & stojjades... De va ju en hel del vuxna med, så det var huset fullt! Å Wille fick jättemycket fina presenter av sina kompisar & han tackar så mycket. Se bilder nedan.
När gästerna gått hem, pappan med barn gick på fotboll & mamman skulle städa undan så tyckte Wille det vart SÅÅ tråkigt utan alla kompisar ;) Så vi gick ut på gården där det är så roligt. Att krypa runt & (ja nuför tiden gå lite då) utforska marken är det bästa han vet & att gå till grannens lekstuga! Vi måste ta ut lite leksaker till honom vi med...
Tyvärr satte utevistelsen spår på mig... "pollen skiten" :( Det kliade i ögonen igår så jag höll på att bli tokig. Kunde jag plocka ut ögonen & diska rent med en diskborste så skulle jag göra det! Finns inget värre än klåda... nästan iaf!
Peter, Jens & Jörgen sjösatte igår Chrissan... så ligger hon där nere vid Casinot & guppar :) Ska vi ta en tur...

Idag blir det en lunch med Leila :) najs! Måste hem i tid & avlösa gubben som ska jobba lite & ska väl köra ungar till träningar hit & dit antar jag!

Imorgon säger vi GRATTIS Wille på din första födelsedag! LOVE YOU sooo much! Det kommer lite släkt på fika på kvällen (Ja Terhi & Linn dyker oxo upp) & jag är så glad att baket är avklarat redan :) Så välkommen!

   
Lite bilder på födelsedagsgästerna :)
   
Hm, va ska man göra med tårtan tro?! muuums!

   
Jag fick godkänt av pluttarna på min hemgjorda "bebis specialare tårta" :)

   
Lite mer gäster... å Noomi gillade skarpt Wille dekoration!

  
Lekpaus & foto på alla fina presenter Wille fick! TACK!

Tevlig dag!

Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja Pernilla det här var verkligen helt rätt present till oss det här. Men för mycket! :)

Hoppas att allt är bra med er?

Vi hörs i morgon :) Kul med första kalaset.



Kram från oss!

2009-05-11 @ 14:22:57
URL: http://asaehrnholm.blogg.se/
Postat av: Jenny

Noomi vill tacka för att hon fick komma på Willes 1-års kalas!! Hon hade det sååå kul!! Och mamman och pappan tyckte det var fantastiskt gott fika! :-P

Tänk att Wille blivit 1 helt år!!! Oj vad tiden går fort!!

Massa kramar till Wille från oss

2009-05-11 @ 20:38:59
URL: http://www.gronviken.se
Postat av: Stora lillasyster!

JA det verkar som om sonen hade det toppenkul! Synd att man inte fick vara med själv bara :-(, tjurunge därinne ;-)..

Tårtan var iaf sååå smaskig! Ska ta sista biten nu... Vi ses imorn!

Kramen!

2009-05-11 @ 20:45:39
URL: http://eriksmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0