Trötter på ögat ;)

...är jag idag då det blidde en sen natt/ tidig morgon hemma hos syster *ler*

Igår började vi dagen med att rensa i källaren. Ska vi kunna inreda en relax där nere måste vi tömma lite rum på allt skrot man förvarar. Det gick bra & det blidde en del som ska till familjerna, tippen, Erikshjälpen & Tradera :)

Wille är nu feberfri & lite piggare, men svår att få i mat :( På eftermiddagen åkte vi för att lämna honom till farmor & faffen som skulle vara barnvakt. Johanna körde ut oss till Alnö & systerns 30-års fest med tema Afterski & utomhusfest! Vi åkte dit lite tidigare för att kunna hjälpa till innan gästerna dök upp.

Väl där hade det gjort snyggt ute på altanen, med renfällar, marchaller, ljus, lyktor, isbar med isgas osv... Vi bjöds på vargtass i dessa snygga isglas som välkomstdrink. Sen fick syster snällt gå in & byta om till en snyggare outfit som jag Anna fixat :) Lite gåslinga stod på schemat & då fick jag mig en funderare på om jag verkligen är syster med Emma?! Fick gissa mig igenom frågorna som handlade om onödigt vetande om henne *fniss*
Efter det bjöds vi på hamburgare ute på altanen. Ett snowboard åk med för korta stavar stod på schemat för Emma & hon klarade det väl sisådär ;)

Väl inne svidade vi om från skidkläder till partajkläder & badkläder. Bastun & den vedeldade tunnan kördes igång :) Vi bjöds på kaffe & god tårta. Syster hade ordnat med ett band som underhöll & det visade sig att vi känner sångerskan - Hanna :) Hon är syster till en av papporna i Emmas föräldragrupp. Anna hade ordnat med lite lekar där 30-åringen stod i centrum & hon vann såklart alla grenar utom den då hon tävlade mot sin man i choklad ätning *hahaha* Det sjöngs singstar för fulla muggar & det är ju inte så svårt som man kan tro även för en tondöv = jag ;) Det badades en hel del i tunnan & vi hade så mysigt & trevligt. Tyvärr var det en i vår familj (inte jag) som deckade redan kring 12 slaget ;) Tur att vi var hos systern så vi kunde bädda ner honom... Själv forsatte jag partajja med alla gäster & jag tror de flesta gästerna vart kvar till över kl 2 inatt, vilket måste vara ett gott betyg på en fest :) Ngr starka själar var kvar längre & vi badade tunna till småtimmarna. Kl var närmre 5 imorse innan jag kojjade på systerns soffa ;) Syster, svåger & jag var ju bara tvungen å äta lite vickning, grillkorv då på morronkvisten *fniss*

Vid en 8-tiden i morse vaknade jag & hade svårt att somna om... så gissa om jag är trött nu?! *mmm* Vid en 11-tiden började vi röjja lite = fy sjutton hur det såg ut *ler* Men är det fest så är det!! Sen kom snälla Johanna & skjutsade hem oss så vi fick fräscha till oss lite & vila ngr timmar innan de kom hem med Wille. TACK så jättemycket för hjälpen fam Olsson! Och Wille säger tack för sin lite förtidiga födelsedagspresent, en tramp-traktor från farmor & faffen :) Den var rolig att åka runt på, han når inte ner till tramporna riktigt än, så faffen fick äran att köra honom runt runt har vi hört :)

Även ett stort tack till syster (& svåger) för en superkul fest, verkligen!!

Nu har vi ätit Sibylla till middag, perfekt 'dagen efter' mat :) & ska försöka umgås lite med min lilla son, vi e inte de alertaste föräldrarna idag inte... Wille har nu iaf ätit, hamburgare gillar han.

Imorrn blir Peter hemma med Wille. Resten av veckan har vi nog löst med att vår familj hjälper till å hämtar Wille vid lunch på dagis. Eftersom dagis inte vill ge penicillinet som Wille ska ha mitt på dagen, så tänkte vi lösa denna vecka på detta sätt. Blir nog bra!

Nä, spana in bilderna från gårdagskvällen/natten :) Enjoy!


                     

Kommentarer
Postat av: linda

Vilken trevlig fest!! :) Såg ju väldans roligt ut :)) Hare gott.. kraam

2010-01-18 @ 13:43:57
URL: http://www.lindseyblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0